Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Koření

A dík za informaci...určitě se budu dívat na film Ruce pryč,ještě jsem ho neviděla,budu si muset nařídit budíka,a zítra si hned ráno v práci koupím Tv mini doufajíc že už budou dávat Zkrocenou horu...a běda jestli néé *14* *1* *15*
  • Re: Re: Re: Koření

Byla jsem celkem zklamaná,ale asi opakovali Koření z minulého týdne a to včerejší budou opakovat asi až příští neděli.Tak se omlouvám...
  • Re: Re: Koření

Běžela jsem se podívat na Koření na Cinemě, ale nebylo to opakování toho včerejšího. Škoda. Možná ho opakují jindy.
  • Re: Re: Koření

Příští sobotu dávají na ČT 1 pět minut po půlnoci Ruce pryč s Heathem.
  • Re: Koření

Jéé tak to mě strašně moc mrzí,že jsem neviděla koření,vlastně viděla ale jen konec *9* .Ale myslím,že Koření opakují na Nova Cinema,ne*7* ,jo zrova jsem se koukla na program a opakují to dnes ve 12 hod.,což je vlastně za chvíli *15* ,tak já si to jdu zapnout-už se těším.Jo a psala jsi že se těšíš na příští sobotu? *7* *7* ....
  • emo-anne

Re: bla bla :)

a o čem je řec?
  • bla bla :)

To nepsala žádná MJ ale tk co už detajlek :) Pro někoho možná zcestné pro mě vystihující.
  • Re: ach jo...

Jako promiň, ale o tom obracení se v hrobě jsem já nepsala...
  • heatcliff

Jsi mimo?

Poslouchej, za 1, nedělej tady chytrou, že mé příspěvky obdivují holky, nebo cos to tu řekla, to že občas souhlasí, jako já mnohokrát souhlasím s ostatními, tě neoprávňuje říkat tyhle kraviny. Na tuhle diskuzi chodím o hodně déle než ty, a víš co, od té doby co jsi sem vlezla, tu děláš jen rozepře, a například já musím kvůli tobě řešit naprosté kraviny. Fakt! Díky tobě tu začínají takové hádky, kdybys tu neprudila , tak se tu s tebou nemusel nikdo hádat, tudíž jsem tě já nemusel rozebírat!!! a to co jsem před tím řekl, bylo hlavně z důvodu naštvání, nechápu proč tu musíš pořád dokola někoho poštuchovat, a dorážet, to jako nemůžeš svůj názor říct normálně, ale když jsem příjdeš, tak jen blbě mluvíš, neberu ti tvůj názor, ale nezastávám se toho, že bys tu měla všechny mehementně kritizovat, a vůbec už mě fakt nebavíš, ssoudíš tu mě a jiné podle tvého mínění, a ano samozřejmě že každý tu nemyslí jako já, ale polovina lidí tu je mého názoru, a né jen na tuhle situaci, ale i na Heathe, tak nevím¨co ti vadí, to jako že se mnou někdo souhlasí, tak to hned to dělám kvůli obdivu??? jsi vadná??? proč to říkáš, jsem Heathův fanoušek stejně jako kdokoli jiný, který ho má rád! a přestaň tu říkat kraviny, a výmysly! taky jsem neřekl, že máš nízké iq, to si všechno namlouváš ty, a smýšlíš si něco, co o tobě nikdo neřekl, jen jsem obhájil názor, že prostě ty tu vynikáš leda kritikou, ale tak zbytečnou, která jen všechny naštve, nevím proč to děláš, asi neumíš své názory vyjádřit s klidem, a perspektivou, jinak si to nedokážu vysvětlit! pokud Heatha máš ráda, tak tímhle tu nic nezmůžeš, a tvoje hláška: Heath se obrací v hrobě- myslím, že tohle jsi zase přehnala ty, fakt tuhle větu použít, v tak nesmyslné situaci!
  • emo-anne

Re: Koření

jeee koreni sem stihla jen konec....vubec newim ze tam byl...musim si to najit v tv archivu:)
  • emo-anne

Re: ach jo...

juu tak to tem americanum zavidim:) ae nejvic se tesim az to bude u nas:-*
  • Koření

Právě jsem dokoukala na TV Nova v pořadu Koření reportáž o filmu Imaginarium, o tom, že uprostřed natáčení zemřel herec Hsath Ledger, že režisér nejdřív myslel, že film vůbec nedokončí, a pak nahradil Heatha třemi jinými herci, což všichni víme, ale zase mě to dojalo, ale byla jsem zároveň ráda, že zase vidím v TV Heatha. Je tam teď tak málo. Ale už se těším na příští sobotu a samozřejmě na to, až konečně budou dávat Zkrocenou horu.
  • aliss67

Re: Re: Pro MJ!

??? hrábe?? *9* ľutujem ťa... *9*
  • heatcliff

ach jo...

ježíš, proč se tu někdy musí řešit takové kraviny.
    Já za sebe říkám, že jsem nikdy neřekl, že jsem viděl jeho ducha, a až vůbec jsem tu neříkal nesmysly, nebo příspěvky, které by neměly hlavu ani patu, samozřejmě MJ, každý má svůj názor, a kritka být musí, ale to jak si řekla: že se Heath obrací v hrobě- to bylo mimochodem úplně mimo a zcestné! To jsi přidala příspěvek bez hlavy a paty ty- bylo to přímo dětinské, a emo name máš pravdu, nač to stále rozebírat.
    V pondělí vychází tv mini, a doufám že tam najdu den, kdy budou dávat konečně tu Zkrocenou horu, protože stále na to všichni čekáme, tak snad už to bude!
    JInak včera byla premiéra Imaginária v USA, tak doufám, že jste na Heatha mysleli...)))) *3* *4*
  • emo-anne

heath..

neresme to uz prosiim....nechme to tak jak to je...at si kazdy mysli co chce...a za ty nadavky se omlouvam...tak coo vite neco noveho o heathovi?:)
  • eve-lyn

Re: Re: Re: Pro MJ!

ta ty příspěvky nemaj hlavu ani patu..je to jedno,někdy slova nemusej dávat smysl...
  • eve-lyn

Re: bla bla :)

..představy jsou krásný..je jedno jestli jsou pravdivý.Každý ať si vidí co chce,každý má svou představivost..Nikomu neber iluze..třeba někdo viděl Heathova ducha..Já osobně třeba věřím,že něco mezi nebem a zemí.
  • bla bla :)

Vy jste tady všichni asi střelení.. Vidět ducha.. =D Caspera jste třebas neviděli? =D Chudák Ledger se teď musí obracet v hrobě =) *9*
  • Re: pro MJ

Jsem ráda žes to konečně přiznala, TOHLE jsem chtěla slyšet :) Chodit sem budu i tak, začalo mě to tady bavit ;) V tom mi nezabráníš. I kritika se musí ventilovat. ;)
  • gallacher

pro MJ

Stejne stim nic nenadelas,i kdyby ses stavela na hlavu a rvala si vlasy,tak ja nechapu proc to delas....jsou to nase pocity,a ty nekdy nemaj smyl no a co? vadi ti to?tak sem nelez.... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit