Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ...

Já bych si přála, abyste se šli léčit. Splní mi to někdo? Nejspíš ne...
  • Re: RUCE PRYČ! V TV

Jde vidět jací jste jeho "VELCÍ FANOUŠCI", když jste ještě neviděli jeho film starý víc jak 10 let. ;)
  • heatcliff

...

Já se budu dívat, i kdyby to dávali v jednu ráno, už proto, že jsem to ještě neviděl, a navíc ten film není moc k ostání v obchodech...)
  • Re: RUCE PRYČ! V TV

Super!!! Tak ten film jsem také ještě neviděla, mám hroznou radost, že zase uvídím nový film s mým milovaným Heathem. Üž se nemůžu dočkat! Škoda, že jeho filmy dávají vždy tak pozdě. Ale každopádně se dívat budu. Doufám, že my všichni jeho fanoušci.
  • petrahladilova

Re: RUCE PRYČ! V TV

Potěšil???Blázníš!!!!Takovou radost mě dlouho nikdo neudělal.Ten film sem neviděla tak se mooooooooc těšííííím,fakt mám radost...Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a určo se dívejte..
  • emo-anne

Re: RUCE PRYČ! V TV

Ten film jsem ještě nevidela...rada se podivam...nejvic se tesim:)
  • heatcliff

RUCE PRYČ! V TV

V sobotu, 24.října v 00.05 odvysílá ČT 1- Ruce pryč!
    Zjistil jsem to včera listováním programem na 14 dní, a najednou se dívám, a koukám.
    Superm konečně ho uvidím, takže všichni si to někam zapište, a nezapomeňte se koukat, ale to je celkem daleko, ale jinak doufám, že jsem všechny potěšil! *3* *4* *3*
  • heatcliff

Další mladý...

O tom Stevenovi jsem se dozvěděl dnes dopoledne, také mě to moc mrzí, takový mladý kluk. Hned jsem si vzpoměl na Heatha, je to opravdu hrozné...takový mladí lidé, a umírají...
  • gallacher

:-/

Prave jsem cetla ze byl Heath spatren na Jamajce,fakt to me dostalo,lidi by si nemeli delat s takovich veci srandu....a jeste sem se dozvedela ze umrel Stephen z Boyzone,hej co se to deje?fakt nechapu,jestli to tak pujde dal tak nebudou zadny celebrity,a to ja fakt nepreziju...
  • heatcliff

Re: ...

jé, nad tím jsem přemýšlím pořád, a představuju si, jaké by to bylo, kdyby Heath natáčel nové a nové filmy, a my se mohli těšit, a prožívat všechno....prostě by to bylo nádherné, a strašně bych si to moc přál, ale splnit se to nemůže, i tak ho mám rád, a fandím mu!( určitě chápete jak to myslím).:))) *9* *3*
  • Re: Oslavovat?---...

Je to pravda, že je to deset let, kdy začal být Heath vlastně slavný. A co za tak krátkou kariéru dokázal natočit krásných filmů s úžasnými výkony. Právě jsem dokoukala Kletbu bratří Grimmů, Heath je tam tak roztomilý!!! Až mi z toho bylo zase smutno.
  • gallacher

Re: ...

to bysme si prali vsichni *9*
  • a.n.c.a.

...

moc bych si prala, aby byl mezi nami a natacel dal filmy...
  • gallacher

Re: Oslavovat?---...

bouchnem šampáňo
  • gallacher

Re: Re: rozloučení

zadej tam ten celej nazev a pak klepni na to prvni video co ti tam naskoci
  • heatcliff

Oslavovat?---...

Už asi dva dny přemýšlím o tom, že Heath vlastně letos slaví 10 let kariéry, hrál už před rokem 99, ale právě v roce 1999 se proslavil naplno v Ruce pryč a 10 důvodech, takže proto 10 let kariéry, co na to říkáte?
    No nějaké výročí to určitě je!
    ...))).:)))
  • a.n.c.a.

Re: rozloučení

jsem to nenasla =( a chtela bych to moc videt...pomuzete mi =)
  • a.n.c.a.

Re: kamarádi

NIKDY! opravdu nikdy *3*
  • a.n.c.a.

Re: Heath svou smrt tušil...?...

Myslim si, ze kdyby svou smrt tusil tak by s tim neco delal, sel by se alespon lecit... *9* Kez by to udelal
  • a.n.c.a.

Re: Re: Re: ...

Ahojda, jupííí pravě jsem se dozvedela od vas, ze bude zkrocena hora! *3* moc casto jsem nechodim, ale porad jsem verna fanynka Heatha Ledgera =) takze ted budu cekaz na Zkrocenou horu na Pribeh rytire a jeste na Imaginarium!!...uz se tesim *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit