-
Re: Re: Re: ...
už nás moc napínaj s tím kdy bude zkrocenná hora v telině..!... -
Re: Hrůza konec!
jojo..mě taky a nejedna slza ukápka..kámoška se na to ani nechtěla koukat,že by brečela od začátku..ani se nedivím -
Re: Re: ...
No Příběh rytíře Nova dává vždy na konci roku, nebo v tom novém roce, například minulý rok byl 22.prosince, dává ho pokaždé ve stejném období..)))ale těším se, a s tou Zkrocenou horou, doufám, že v pondělním programu už to bude, protože také stále čekám...) -
Hrůza konec!
ježíš, právě před chvíli zemřel Heath v Patriotovi- no slza padla, bylo to tak autentické, a když jsem si pomyslel, že Heath zemřel, navíc v tom filmu je takové kotě, slunce, takže ten konec s ním je hrozný....no strašné...
Ale Heath krásný, nádherný, - NUMBER ONE, nemám slov...)))!!! -
Re: Re: ...
Sorry za překlep-nejvíc se těším na ZKROCENOU HORU... -
Re: ...
Já jsem si Heatha poprvé všimla právě v "Patriotovi"¨a strašně se mi zalíbil, byl i skvěle nadabovaný *14*.No a můžeme se těšit v televizi na další Heathův filmeček - "Příběh rytíře" *15* ,dnes říkali na Nově,že ho plánují bud na konci roku,nebo na začátek příštího *14* ,no není to supéér *14* ,už se moc těším i když je to ještě daleko,ale tento film jsem ještě nikdy neviděla celý,ale upe nejvíc se těším na Zrocenou horu...už aby to bylo,ahojte... -
...
Včera jsem byl v Tescu, a na co nenarazím, na dvd Patriot, za 103 korun, jinde ho mají hodně drahé, a najednou tady tak levně, až jsem se divil, a je to zlatá edice, takže super. No zatím mi do konce filmu chybí hodina, díval jsem se na něj do půl páté ráno, ale tu poslední hodinu dokoukám až za dnes. Heath tam je božský, vypadá tam vůbec nejlépe ze všech filmů, a je tam neuvěřitelně roztomilý, úplné slunce filmu. Možná je to i tím, že je tam mladší...krásné..)))
Heath je prostě navždy! *9* *4* -
...
No prostě, je to pravda, i když není pěkná ani chtěná. Heath už tu prostě není, tohle je jen jeden z hrozných činů osudu, ale všichni s tím musí žít dál, co teprv jeho rodina, a Michelle, kamarádi, jako Jake, .
I když je škoda, že Heath už také nežije, a nemůžu si říct , co právě dělá Heath?
Co se dá dělat, já jsem tu jednou řekl, na Heathovy narozeniny,- Heathe, přísahám, a tak to také je, moc jsem si ho oblíbil, mám ho moc rád, a nějakým způsobem mu budu vždy fandit,- nikdy na něj nepřestanu myslet, vždy si na něj vzpomenu, i kdyby to mělo být za hodně roků občas, ale vzpomenu, a budu z radostí sledovat jeho filmy, jako krásné dárky, které po sobě zanechal.
Je to přece náš nejoblíbenější herec! *9* *4* -
Re: Neuvěřitelné.
Nekdy si vecer rikam ze se probudim a nebude to pravda,ale bohuzel se vzdycky probudim a je to pravda....nejradsi bych to vratila zpatky a udelala to jinak,jenze to nejde,smirit se s tim taky nejde,takze budeme muset trpet...ale i s usmevem vzpominat na jeho uzasne vykony...a mame tady Matty ktera jako by mu z oka vypadla,ale stejne Heathy je Heathy *9* -
Re: Re: rozloučení
poslouchala jsem to a vehnalo mi to slzy do oci,protoze vsichni vime jak ho Jakei mel rad,a musela to byt pro neho obrovska rana,hodne velka,jeho nejlepsi kamarad....mrzi me to dvojnasob.. -
Neuvěřitelné.
Stále si říkám, že je až prapodivné, že Heath zemřel, místy se to zdá jako opravdu holý nesmysl. Smrt je zvláštní věc, ti, kteří Heatha mají opravdu moc rádi, mne asi chápou jak to myslím. Je prostě šílené, že Heath žil, byl plný energie, života, a najednou je druhý den, a už nežije...příjde mi to fakt otřesné, tady je příklad toho, že nemůžete si být nikdy jistí, co vám nový den přinese, a jak se vám najednou může obrátit život, a Heathovi nový den přinesl smrt... *9*
Škoda, že už nežije, nebude a není tu pro svou dceru a jiné, a také.
Hold si svůj život prožil, i když nebyl dlouhý, ale prostě něčím žil, něco dokázal, a dál už žít nemůže-bohužel, tak to prostě je... *9* -
Re: Re: Cinema
njn nebylo.Já se těšila jako malá a ono nic. *16* *16* *8* Ještě v minulém vydání byl velký titulek "V příštím vydání Imaginárium dr.Parnasse" Heathova fotka...a teď? Na některé stránce byl taky jen obrázek a nic víc.Vážně mě zklamali *9* *9* Měla jsem sto chutí jim tam napsat...a možná to ještě i udělám a optám se jich na to. -
Re: rozloučení
poslechla jsem si ten záznam,ono celý je to smutný.A Jake tam je opravdu moc smutný.Škoda Heathečka našeho.Tak pa -
rozloučení
Na YouTube je na začátku videa HEATH LEDGER – tribute video – OVER 1 MILLION HEARTS REACHED hlasový záznam, kdy se s Heathem po jeho smrti loučí mimo jiné také Jake Gyllenhaal. Je to moc smutné, pokaždé u toho brečím. Musel ho mít strašně rád. -
Re: Cinema
Opravdu to tam bylo?Nic jsem tam neviděla nebo spíš enašla.Nebo vy někdo jo?Jestli jo tak na které straně to je prosím.. -
nezapomenu
Jak tady píšete o Heathovy a Jakeovy je tak smutný.Určitě byl z toho moc špatnej když se to Heathovy stalo.Ostatně i my jsme trpěly a trpíme dodneška.Jeho smrt byla naprosto zbytečná,hloupá a nikdo se nezeptal jestli to tak má být.
Ne nemělo,měl žít,učit svou dceru životu a natáčet pro nás další a další filmy amy jsme ho měly odivovat ne jako mrtvího,ale živýho.Ale bohužel,náš andílek sice odešel z tohoto světa,ale neodešel z našich srdcích a myslích.
Heathy NIKDY na tebe nezapomeneme,NIKDY...
Navždy s Láskou k tobě Heathy Ledgere *14* *4* -
Re: ....
Já jsem to také četla o Jakeovi. Právě natáčel v Mexiku film Brothers, když se to dozvěděl. Seděl prý v křesle a byl úplně duchem mimo, a pak vyskočil a utekl pryč, zřejmě se šel někam vyplakat. Bylo mi ho moc líto. Psal to jeden člen natáčecího štábu. Říkal, že nikoho to to tak nezasáhlo jako Jakea, že si byli s Heathem moc blízcí. -
Heath svou smrt tušil...?...
Ještě jsem se chtěl zmínit o jedné věci:
Nedávno jsem shléfl jedno video na YouTube, jde o poslední rozhovor Heatha, který asi mnozí viděli, ale nevím zda si všichni všimli , nebo viděli tu nejpodivnější, a nejsmutnější část:
Heath totiž říká, že se ohledně smrti cítí dobře, protože ví, že kdyby zemřel, tak by žil dále, protože by žila Matilda, ale na druhou stranu žít chce, protože jí chce zůstat navždy nablízku...)To mi přišlo tak drásající, když tohle řekl, je to tak smutné, ale taky mi příjde jakoby tu smrt tušil...nevím proč....ale jeho názor byl na to zvláštní, je zas na druhou stranu krásné , jak to řekl, je vidět, že Matilda byla jeho největší láskou života, a vlastně jeho životem. A to že jí chce být nablízku navždy.... *9*
Je to opravdu zvláštní, že se takhle o tom zmínil... -
....
To s tím Jakem jsem ani nevěděl, je to smutné, k pláči......muselo to pro něj být strašné, když se s ním tak spřátelil během Zkrocené hory, navíc ještě k tomu hráli spolu takový film, který je musel hodně zblížit, protože museli zahrát intimnější věci, což není jednoduché, Jaka mám od vidění Zkrocené hory taky moc rád....
Prostě to s Heathem zasáhlo všechny, je to zbytečná, ale opravdu zbytečná smrt.... *9* -
Re: kamarádi
nn opravdu na něho nikdo z nás nezapomene...tim sem si jista...jj jake byl z jeho smrti tak zoufaly, ze jak se dozvedel o jeho smrti, sedel na miste a se slzami v ocich koukal dve hodiny na jedno misto...je to opravdu smutne...ale u me porad zije...navzdy:-*