Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ...

Sakra lidi *9* Čtěte někdy to, co napíšete *8*
  • Re: Bože na nebesích xD

Mě osobně teda ten Joseph Gordon Levitt nepřijde moc podobnej Heathoj... Možná tak na dvou fotkách co sem tak koukal, ale jinak ne... Prostě originál je jen jeden...
  • heatcliff

...

Také to neřeším, opravdu kdyby v tom byla pravda, ale řekla něci, co pravda není, a za špatné čtení a porozumění textu já osobně nemůžu.
  • jenah

Pro všechny

tak trochu jsem si četla co se tady povídá...a musím říct, že je to nesmysl. Samozřejmě, že je naprosto jedno, kdo jakej je (s orientací i bez, s odlišností názoru) ...jasný že je účel říct svůj názor a tak bychom to tak měli i přijmout...takže: je mi líto, že Heath zemřel ale nesmutnim..ve filmech žije dál..i kdyby byl v "pekle či v nebi":)
  • Re: ???

Milý Heatcliffe,prosim Tě nic si z toho nedělej a neměj z toho špatnou náladu *3* ,když si někdo bude něco myslet a bude mít svůj názor,tak mu to stejně nevymluvíš-bude si myslet sví,ale to můžeš i Ty,né *7* *4* Znám to z vlastní zkušenosti.Je to přece krásný mít svůj idol a at si každý myslí co chce *10* .Kdyby Heath viděl a četl to,co lidi o něm hezkého píší,tak by byl určitě dojatý *14*
  • xxpetulqa

Bože na nebesích xD

heathcliffe taky si myslím, že ta osoba, která tě tu kritizovala si všechno trochu zkreslila, i když jsem tvůj příspěvek nečetla. I kdybys psal přesně to, za co tě tak hrozně odsuzovala, nemá na to právo. Za jedno, podle mě si všichni co tady jsme a máme rádi Heatha občas řeknem, Ty jo teď na nás určitě kouká...a tak. Nevim, co špatnýho na tom je. Za druhý nepochopím proč se plete do něčeho takovýho jako je tvoje orientace. Můžeš bejt 100x gay, ale jí to může bejt naprosto jedno. Považuju to až za drzost. Za třetí nechápu, proč sem vůbec píše, když jí přijdem divný. *7* Holt, logiku některých lidí NEPOCHOPÍM. Jinak vám musím říct, že pokud jste ještě nikdy neviděli Josepha Gordona Levitta, tak si ho vygooglujte a užasle zírejte *1* Vidíte tu podobu?Slabej odvar, to je jasný, ale VIDÍTE TU PODOBU?? *1* *1*
  • heatcliff

???

Počkat , právě jsem dočetl pozorně příspěvek té stinky, a nevím co to tu popletla, já nikdy doslova nepsal, že bych s ním spal, nebo co.....Tohle bych si pamatoval,jako co je moc, to jem příliš, a vrtalo ti hlavou, jestli jsem gay, a i kdyby,tak co? můžeš mi popsat tvou reakci?!
    Samozřejmě, že život jde dál, ale tohle je prostě diskuze o Heathovi, a pokud jsem na tvůj vkus řekl něco trapného, a nechutného- pardon, ale vím, že to co jsi tu psala, že bych s ním chtěl spát, to jsem tu nepsal! A i kdybych to někdy chtěl, rozhodně to nebudu vykřikovat na diskuzi plné návštěvníků, takže si uspořádej , to co čteš! A pro všechny,- nikdy jsem tu doslova nepsal, že bych s ním spal- tohle bych tu asi nenapsal!Musela sis toi opravdu dost blbě přečíst, nevím, z čeho jsi to vydedukovala. Ale tohle bych fakt neřekl...A že je má životní láska? To jsem také doslova nepsal- já tu psal o tom, že mě ten člověk ohromě zaujal, že se stal mou inspirací a láskou, jako pro většinu fandů, kteří to tak cítí,- opravdu nejsem hloupý, a vykládej si to komu chceš, ale já to takhle určitě doslova nepsal! Měla bys také pochopit smysl, a tématiku těch vět, a příspěvků, né jen k tomu přijít, ofrknout to, a pak kritizovat, nejdřív polemizuj, ale pravdivě a se zamyšlením, a pak hovoř k dané věci- protože ti kteří tu chodí, jako já, který tu jsem pečený, vařený, snad 7 měsíců, ví, o čem je řeč, a vůbec nebaví mě to rozebírat, když mluvíš o něčem, co není pravda, a bereš vše ze špatného úhlu,.... *10* *13*
  • heatcliff

JSEM ZPĚT- A ODPOVÍDÁM

Jak se tak dívám, za tu dobu, co jsem tu nebyl, se tu probíral můj příspěvek , a má orientace- a lidi, nevím co tu řešíme!
    A jestli jsem gay- je to čistě má věc, tohle se nemá řešit- každého to je věc.
    A co se týče příspěvku, já tyhle věty neříkám pořád, někdy na mě ale příjde euforie z Heathovy smrti, a proč bych nemohl říct, že se na nás dívá, i kdyby s uvozovkami. Je na tom něco špatného? Samozřejmě, že tohle vyznívá trochu bláznivě, ale taky to třeba není doslova myšleno, jak říkám, je to euforie, tak co to tady řešíte. A děkuji těm, kteří se mě zastali)))
  • Re: Re: Re: pro: heatcliff

Já ale nikoho neodsuzuju ani neponižuju za jeho orientaci. Já jsem řekla jen SVŮJ NÁZOR.
  • emo-anne

nove fotky

podivejte se na www.heathledger.com/gallery jsou tam nove fotky matildy a jejiho dedecka kima a taky album kdyz jde matilda s rodinou na prochazku:)
  • Re: Re: pro: heatcliff

A jinak ze mame Heatha moc radi a ze piseme ze na nas shlizi z nebe... co ti na tom prijde ujety? Neni to nahoodu spis pekny? Ze ho mame tolik radi, ze na nej myslime... a nekomu treba pomaha ze si rkne ze tam Heath nekde porad je... A TAKY ZE JE !!!!!!!! Takze nemuzu pochopit co proti tomu mas...
  • Re: pro: heatcliff

Taky naprosto souhlasim s ostatníma... Jestli je gay tk to je ciste jeho vec... nevim co ti na tom prijde smesnyho... I Heath gaye podporoval a nic proti nim nemel... viz Brokeback Mountain... a zajmalo by me co ti na tom prijde nenormalniho a smesnyho... spis by ses mela Stinky zamyslet nad sebou co tu pises a jestli jsi zcela normalni ty...
  • Re: Re: Re: Stále vzpomínám

Heath v ty dobe nebyl plny energie... byl nemocnej chudak, mel myslim chripku nebo tak neco... taky kloudne nespal... *9*
  • lucuska90

Re: Re: Re: Re: pro: heatcliff

souhlasím s ostatníma!! *14*
  • Re: pro: heatcliff

Za to jestli je někdo gay ten dotyční nemůže, takže tohle bych nějak neřešila. Je mu patnáct a má svého idola, ale jisté výlevy jsou dle mého přehnané, jak píšeš. Už jsem to tu kdysi psala, když mě bylo patnáct, tak zemřel můj idol herec River Phoenix, ale že bych truchlila tímto způsobem, tak to bych si opravdu připadala jako padlá na hlavu. Vyrazilo mi to dech, bylo mi ho hrozně moc líto, vzpomínám dodnes a když ho vidím hrát, je mi to dodnes moc líto, ale více nic. U Heatha mám to samé. Chápu, že někdo nemá kamarády a upne se na fórum, kde jsou lidi s podobnými pocity- je to fajn nebýt alespoň tímto způsobem sám. Takže pokud to má i své klady, tak já to toleruju,ale přiznávám, že si občas taky klepu na hlavu.
  • Re: patriot..

Patriot je krásný film, ale je pravda, že až moc krutý. Ale taková asi tenkrát byla doba. Heath na své mládí krásný výkon, musel to být pro něj zážitek, hrát po boku Mela Gibsona.
  • Re: Re: Re: pro: heatcliff

Ano, naprosto souhlasím. Já jsem ráda, že tyto stránky existují, lidi se stejnými zájmy si tu můžou podiskutovat, svěřit se se svými pocity a společně se radovat z nových prožítků. Je přece normální, že fanoušci milují své idoly, ať ženy či muže, herce, zpěváky, sportovce ......, protože jsou něčím vyjímeční. Svými výkony, vzhledem, charismatem. A to všechno Heath má. Mně osobně se příspěvky Heatcliffa líbí, jsou citlivé a inteligentní. Každý je jiný a tady se nikdo nikomu za jeho názory nevysmívá. Proto sem chodíme tak rádi.
  • Re: Patriot

Chtěla bych napsat, že mám podobné pocity jako danny. Když Heata vidím na plátně, vyzařuje z něj něco, co dost dobře neumím popsat..Svírá se mi žaludek a mám knedlík v krku. Zkrocená hora mi fakt dostala. Asi nejsem normální, ale týden jsem nemohla moc jíst. Patriot byl taky super, byl tam strašně přirozený. Pořád na něj myslím a nejde mi z hlavy ven. Temný rytíř byl taky nádherný a Heat dal do toho úplně všechno. Takže se mějte fajn a jsem ráda, že se z toho můžu alespoň vypsat.
  • petrahladilova

Imaginárium

V Boskovicích bude Imaginárium v kině někdy na konci listopadu nebo začátkem prosince,napsal mi to vedoucí našeho kina tak se moc těším...i netěším protože pak už není nic --jen vzpomínky -- a naše diskuze a DVD a možná čekání na dalšího oskara za tuto roli nebo za tento film *7* ? Kdo ví...
    Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY
    PS:sem si vzpoměla moje kolegyně v práci mi řekla že se dívala na potriota a Heath se jí tam moc líbil a litovala že je posmrti....Anetko děkuji za projev lítosti.....
  • petrahladilova

Re: pro: heatcliff

no já si taky ťukám na čelo,ale divím se že ty tady píšeš takový věci.
    Heatcliff je fajn kluk a já mám ráda jeho příspěvky a dokonce se s ním někdy ztotožňuju a mám podobný jestli ne stejný názory.
    Já Heathe taky mocinky miluju a myslím si že se na nás dívá z nebe ale to neznamená že nejsme normální nebo že to je nenormální.Heath byl a JE!!!!! fajn člověk a že umřel?A co!!! V našich srdcích žije dál a to je pro nás to hlavní a důležitý tak nám to prosím tě nech a dej nám pocit že tu Heath je. Tak pa a hezký zbytek prázdnin....Stinky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit