-
Re: Re: pro: heatcliff
také naprosto souhlasím,vím že to sem možná nepatří...ale nechápu lidi co mají odpor k lidem,kteří jsou jinak orientovaní,vím že to někomu může připadat nechutný nebo nepochopitelný,i když mě osobně to přijde normální a obdivuji ty,kteří se za to nestydí i když ví,že spoustu lidí nemá cit a pochopení, i přesto,že jim nikdy žádny gay ani žádná lesbička nic neudělali.Jestli si myslí své, tak at si to myslí,ale nechovají se jako rasisti a pitomci co si myslí,že jsou borci a každý člověk, který se nějak liší je špatný....každý jsme jiní a tak to má být a tak to bude!!!...zrovna se dívám na televizní noviny, a co vidím??-zatčení pachatelů, kteří vypálili romský dům a životem za to málem zaplatila malá 2-letá holčička!!!sakra lidi už se probertea přestante bezdůvodně dělat unáhlené předsudky zkuste se chovat, jako inteligentní občané tohoto demokratického státu.......tohle je můj názor a za ním si stojím a těm kdo se dostali až na konec komentáře se omlouvám za jeho délku. *4* -
Re: patriot..
Patriota jsem viděla od druhý půlky a řvala jsem jak malá holka,hlavně u toho jak probodl Gabriela *9* .Heath a i Mel Gibson podali opravdu fantastický výkon... -
Re: pro: heatcliff
Vyjádřil jsi svůj názor-to ti nikdo nebere,možná Heatcliff je gay,ale to neznamená,že je nenormální.Prostě se snažil vyjádřit svý pocity,třeba se s tím nemá komu svěřit *7* ,a tím že napíše co cítí,tak se mu uleví.No nevím,mě to neva,at si každý píše co chce,a co cítí *4* .Je vidět,jak byl a vlastně pořád je Heath oblíbený,jak ho lidi milujou a nezapomenou-vždyt je to přece hezký,ne? *14* A Heatcliffovi se nedivím,ale naprosto jej chápu.Nemusí mít ale každý stejný názor. *5* -
Re: poslední role
to znamena ze premiera jeho posledniho filmu je den po narozeninach matildy....to je zajimavy a taky smutnee:( ae tesim se:) -
Re: pro: heatcliff
o jeee,tak je to snad každého věc, jak na koho shlíží!Heath byl jedinečný a vždycky bude a každý bude vzpomínat, co by bylo dál, kdyby žil! to je taky snad každého názor! Heath zůstane v našich srdcích navždy!a pokud se ti heatlcliffovi příspěvky nelíbili,tak si jich nevšímej!je to jeho věc... *3* -
...
omlouvám se,omylem jsem to poslala dvakrát *4* -
patriot..
tento film mě opravdu nadchl,byla jsem příjemně překvapená.Bylo to i hodně kruté,třeba když zavřeli ty měštany do kostela a zapálili ho!Do poslední chvíle jsem doufala,že se osvobodí...Nejhorší však bylo když propíchl Gabriela(Heatha),bylo to strašné,byl to nejnapínavější okamžik v celém filmu
Jinak co se Heatha týče,byl okouzlující,úžasný a krásný,samozřejmě jako vždy *3* -
patriot..
tento film mě opravdu nadchl,byla jsem příjemně překvapená.Bylo to i hodně kruté,třeba když zavřeli ty měštany do kostela a zapálili ho!Do poslední chvíle jsem doufala,že se osvobodí...Nejhorší však bylo když propíchl Gabriela(Heatha),bylo to strašné,byl to nejnapínavější okamžik v celém filmu
Jinak co se Heatha týče,byl okouzlující,úžasný a krásný,samozřejmě jako vždy *3* -
patriot
patriot.. no prostě krásný.. heath úžasnej co dodat..nejhorší scéna,jak ho probod!.. áá xD to bylo hnusnýý.. ..ten film už sem
viděla asi 5x ale..prostě pořád mi příde fantastickej.. -
pro: heatcliff
čau...tak jsem tak projížděla starší příspěvky...no a ťukala jsem si na čelo xD nechci tady dělat průvan a ani se nechci do nikoho navážet, ale jen mě zarazilo že heatcliff i jiní tady píšou že Heath na nás shlíží z nebe a má nad hlavou svatozář xD což mi přijde nehorázně ujetý :D a nevim proč tady někteří pořád vzpomínají - '' co by bylo, KDYBY tady Heath byl''... nesmutněte tady pořád.. život jde dál...a nebo heatcliff tady píše že Heath je jeho životní láska :D tak jako to mi hlava taky nebere... a taky tady psal že by s nim chtěl chodit a dokonce i spát... všechno jsem to četla ale je to až někde na 50tých stranách.. mi vrtalo hlavou jestli není gay :D tohle mi teda nepřijde normální xD je mi jasný, že teď se na mě sesype spousta fanoušků xD ale vyjádření názoru snad není nic špatnýho ne??:D -
Re: Re: Patriot
jj taky se těším na patriota.A jak říkáš sežrala bych ho-je taaaaaáááák roztomilý *14* .Prostě celej Heatheček *4* -
poslední role
Česká premiéra Imaginária dr. Parnasse je stanovena na 29.10.
to je super!!! už se mooc těšiiimmm -
Re: Patriot
Máš pravdu s tím,že má Heath obrovské charisma *8* .a i mě se strašně rozbuší srdce když ho vidím ve filmu-nemůžu pak odtrhnout oči od televize.A Heath se dokáže tak roztomile zatvářit,že bych ho "sežrala" *14* -
Re: již dnes...
Ano už dnes dávají PATRIOTA,ale bohužel ho neuvidím,protože jdu zítra do práce,taky to mohli dávat od 20 hod.No ale vy všichni,co se budete dívat,tak si to užijte *3* .Myslím si,že po ZKROCENý HOřE je to Heathův nejlepší film (teda alespon pro mě,a neviděla jsem zatím všechny jeho filmy-ale z těch co jsem viděla ) *14* -
již dnes...
tak už dnes nám dávají Patriota,konečně *3* ale budu v kině takže si ho budu muset natočit...úúúž se těším *14* -
Patriot
Tak dneska se konečně dočkám! Patriot! Viděla jsem ten film už dávno, to jsem toho o Heathovi ještě moc nevěděla, předtím jsem znala jen Příběh rytíře. Ale dnes si to vychutnám s plnou parádou.
Je strašná škoda, že už nenatočí žádný jiný film. Má takové charisma, že kyž ho vidím, citím mrazení a rozbuší se mi srdce. Určitě, čím by byl starší, tím by podával ještě lepší a lepší výkony. Osud je někdy strašně krutý.... -
Re: Re: Tak kde to vázne?
ja jsem to taky prosvihla =( a jeste jsem to nevidela... ale co rozhodne se na to podivam nekdy jindy sice dyl nez vy ale rozhodne to uvidim -
Re: Re: Re: Re: Stále vzpomínám
kdo by se netesil.... *3* uz v tom kine chci byt ted hned nemuzu se dockat... jo a kamoska mi z ameriky dovezla knizku a Heathovi mela jsem z toho hroznou radost tak ted musim zacit prekladat a prekladat -
Re: Re: Temný rytíř
Určitě by to mělo být na DVD v originále, já mám taky dvd česky,ale dala jsem si to v originálu, musíš si to na tom dvd přehrávači nastavit! mělo by to určitě jet v originálu! -
Re: Re: Re: Stále vzpomínám
Zkus na to nemyslet a emoce uvolni až na konci filmu, až poběží titulky. Je to moc smutné, ale zkazit si tím jeho poslední minuty ve světě filmu by byla velká škoda.Bude to těžké, ale držím palce atˇsi film užiješ co nejvíce, taky se moc těším. *3*