-
Re: Re: POJÍDAČ
Ples příšer už na DVD vyšel, u nás ho mají v Levných knihách za 29 Kč. Jinak na adrese: DVD-city.cz se nechá objednat na dobírku Candy za 95 Kč, Legendy z Dogtownu za 178 Kč, Casanovu teď mají přes tři sta, ale já jsem si ho tam objednala za 178 Kč. Časem se tam zase objeví levnější. -
Re: POJÍDAČ
Máš pravdu-Heath byl v tom filmu skvělej a moc krásnej *14* *14* i když ten film nebyl nejhorší,tak má Heath i lepší filmy,ale jsem ráda,že jsem viděla další jeho filmeček *3* .Strašně ráda bych viděla i Candy a Casanovu,nebo třeba Ples příšer.Snad to budou dávat v televizi,anebo to vyjde ne DVD *8* *14* .Mám ho také strašně moc moc ráda *14* a chybí mi ... *9* *9* -
POJÍDAČ
No samozřejmě Heath byl perfektní, jako vždy, ale film moc silnou stránku neměl, díky těm podsvětným scénám, temnotě, a vyžírání hříchů...tyhle scény působily nahraně, a chvílemi, jako tucotvý horor 90.let...Tohle mi ten film kazilo, jen tohle. A Heath byl božský- 100% Myslím, že neexistuje film, kde by to nezahrál dobře, nikdy nic nezakzil. -
pojidac
me se ten film hrozne libil:) a heath tam byl nejnadhernejsii:) -
Pojídač
Já jsem také vydržela do konce. Děj mě moc nezaujal, ale to mi vůbec nevadilo, protože jsem ho ani moc nevnímala díky Heathovi. Souhlasím, že se Zkrocenou horou se srovnávat nedá. Ale stejně jsem ráda, že jsem viděla další Heathův film. -
...
Tak i když mě bral pocit, že bych chtěl spát, řekl jsem si že vydržím, a dokázal jsem to. Pojídač hříchů, ač kritiky odsouzený film, který byl propadákem, je zajímavý, Heath byl samozřejmě výborný, a dokázal opět spojit šarm, a dovednost hraní. Na ten film bych se podíval ještě jednou, ale asi jsem zastáncem toho názoru, že patří mezi jeho slabší filmy...
Co mi na tom filmu vadilo, byly některé scény toho pojídání hříchů, bylo to až moc fantasy, a smyšlené,to jediné...
Ale jinak film v pohodě, stejně Zkrocená hora nemá konkurenci! Ta bude vždy jeho nejlepším filmem! -
pojidac hrichu
paaani .....10 minut pred filmem a jsem hrozne nervozniii!!!fakt hrozneee:)ae nejvic se tesim:) -
...
A jinak připravuju nový web o Heathovi, vše je v plném proudu, *4* Jinak se nám také blíží říjen, a sním premiéra posledního filmu...Těším se, ale zároveň to budou hodně emoční pocity, až ten film skončí, - z toho kina se mi bude těžko odcházet *9* ale jednou to přijít musí. -
...
Tak píšu, píšu, ještě než začne Pojídač hříchů, mimochodem všichni pak k obrazovkám! *4* Stále se mi promítá hlavou, to že Heath už není, a myslím i na MIchelle, jak asi na něj myslí, a že to pro ni musí být těžké, když si třeba vzpomene na dobu před 4 roky, kdy porodila, a s Heathm řešila propagace ohledně Zkrocené hory...A je mi jí hrozně líto, a Matildy....
Je to prostě šílený, že zrovna on nežije. V Beze mě, mě opět okouzlil, vypadá tam roztomile a svůdně, a při jeho scéně v kavárně, lidé, kteří viděli, ví jaká část filmu- tak v té scéně je neodolatelný, během jeho replik si říkám- bože,bože nejradši bych ho políbil na monitor! *14* *4* Jeho mluvení, pohyby obličeje, a mrkání jeho krásnýma očičkama, no být ledem, který potopil Titanik, tak jen taju!
On měl neuvěřitelné charisma, to ani nemusí promluvit, a číší z něj krása, a touha, která vás okamžitě spálí, a leckdy dostihne, ani o tom nevíte...
No závidím těm, kteří měli možnost ho vidět na vlastní oči, a sáhnout si na něj, jak já jim závidím, a mrzí mě, že mě už se to stát nikdy nemůže, kdyby žil, byla by malá naděje, mohl bych jet do USA na nějakou premiéru, a vidět jej, prostě vždy by se něco našlo, ale teď vím jistě, že tenhle sen se mi nikdy nesplní, protože Heath se nevrátí, zbývájí ným jen ty sny v noci, ve kterých třeba žije, a pak když se probudíte, cítíte k němu ještě více, a myslíte na něj...já to tak mám. Jak jsem jednou zmínil, snad je jeho dlaň v noci u mě, a hladí mě, nebo aspoň jeho slzy padají do mých snů...
Mám ho moc rád, a moc bych si přál, aby to věděla jeho rodina, že má Heath tolik fanoušků, a lidí, kteří na něj myslí- a pro mě jeho smrt nic neskončila, pro mě tu je, jsou tu jeho oči, úsměv, síla kouzla...I když to neslyší- Mám tě rád Heathe. -
Nezapomeňte!
Tak dneska pět minut před půlnocí všichni u TV Prima na Heathovu památku!
A teď jsu zase přidávat a ubírat na těch správných místech. Kdy to vlastně končí? -
Re: Dylan
no já ho dneska konečně sehnala!..tak si ho du pustiitt! -
beze me
tak a mam ho! :) byli jsme s mamkou nakoupit a stavila sem se do trafiky a koupila si ten filmiik:) mam kalendar i filmik za 1 den:) jsem nejstastnejsi:) kalendar mi koupil kamarad predcasne k mym narozeninam:) jsem mu moc vdecnaa:-* -
Re: Re: Re: :)
jj pomohlo a jak... :)))) -
Re: Re: Beze mě
noo .. *9* já ho dneska nesehnala!..zkusim to ještě zejtra... -
Dylan
Tak jsem zrovna dokoukala film Beze mě ... Je to moc zvláštní film, divným způsobem vyprávěný život Boba Dylana. Ale mně osobně se líbil. A Heath tam byl jako obyčejně okouzlující. Úplně mně bušilo srdce, když jsem si ho pouštěla. -
filmiik
nemela sem zatim prilezitost nekam pro film zajet jsem z vesnice:( sice sem dneska byla v olomouci ae nemela sem moc casu litala sem po doktorech...ale doufám ze dneska zajedeme nekam do obchodu nebo do trafiky a budou to mit...ae mam kalendaar KONECNEEE!!!! -
...
Tak to já měl štěstí, hned v první trafice ho měli! Akorád, prodává tam číňan, a tomu když jsem řekl název, nerozuměl, takže jsem mu musel ukázat. *4* Ale mám ho... -
Re: Beze mě
jojo u nas taky meli jenom jedno,ale ukoristila jsem ho ja *1* ....taky se tesim az si to pustim,uaaaaa ňamiiii Heathy a Christian -
Beze mě
Ráno jsem vyrazila do trafiky pro DVD Beze mě, ale neměli ho. Stejně tak i jinde. Objezdila jsem celou Plzeň a nakonec jsem ho sehnala až v trafice v Tescu. Měli jedno jediné. Asi tam čekalo na mě. Už se těším, až si ho pustím. Pak napíšu. A co vy, sehnali jste ho? -
patriot
jee omlouvam se moooc.....nejak mi to posledni dobou nemyslii....moc se omlouvam...ae 12. nejsem doma:(:(:'( vracime se az v nociii:( chjooo mozna to nahrajeme:) uz sem to sice videla ae je to nadherny film:)