-
...
A taky ubírejte na hlasech těm ostatním obálkám, ať Heath zvítězí! -
...
ještě přidávám jeden odkaz na obálku s Heathem:http://www.bravo.cz/cislo-1 5/vlastni-obalka/66940-twist/poradi
Tak hlasujte! -
Re: Re: Další film
Na Nově -
Re: Další film
juuuuuu a na jakem programuu???:) -
...
Patriot- tak super, musím ty televize pochválit! *4* Jinak všechny Heathovy fanoušky vyzívám, zajděte na tyto odkazy a hlasujte pro obálky s Heathem: http://www.bravo.cz/cislo-15/vlastni-obalka/66834-heatcliff/poradi
http://www.bravo.cz/cislo-15/vlastni-obalka/66838-del-mar/poradi
Jde totiž, o to, jak si na webu Brava můžete udělat vlastní obálku, takže jsem navrhnul dvě, a později tam hodím další, tak prosím hlasujte pro ně!!! Ať máme Heatha na přední stránce!!!Díky. -
Další film
Teď koukám do nového TV mini a hádejte, co jsem našla? Ve středu 12.8. ve 22.45 hod. budou dávat Patriota s Heathem! Tak takhle by to mohlo být pořád. Už se nemůžu dočkat. Tak se koukejte koukat! -
Re: ...
tojo..ale zase by to byl nezapomenutelnej zážitek..stát uprostřed bytu,kde se stalo,to co se stalo...... -
...
Jé, tak to jsem rád, že to vyjde, plánoval jsem si to koupit v Bontonlandu, ale když to vychází teď, a za tak levnou cenu- jsem opravdu rád, navíc jak už bylo zmíněno, v pátek ještě Pojídač hříchů, takže tento týden uvidím hned dva filmy, které jsem s Heathem ještě neviděl...Jinak jsem četl, že byl prodán Heathův byt, nebo dům, ve kterém žil, a bohužel i zemřel. Je to *9* hrozné, víte, prostě tam přestal dýchat, tam se navždy rozloučil ze životem, a navíc tam trávil poslední dny života...chtěl bych se tam podívat, a zároveň by to bylo asi drásající, kdybych se tam měl rozhlížet, a říkat se že třeba v tomhle , nebo v tomhle místě Heath zemřel... *9* -
Beze mě
Ahoj, právě jsem zjistila, že ve čtvrtek 30.7. vychází v deníku AHA DVD "Beze mě: Šest tváří Boba Dylana"!!! Mám obrovskou radost, ještě jsem ten film neviděla. A hned v pátek nato v TV Pojídač. To je vydařený týden! -
Re: Re: filmy
Pojídač hříchů bude v pátek 31.7. na Primě ve 23.55 hod. -
Re: cant take my eyes of you
dekuju moc *5* -
Re: filmy
Já jich viděla hrozně málo *9* ....Nemůžu je nikde sehnat..ani na netu nenacházím....No, nic z těch co jsem viděla stoprocentně vítězí Zkrocená hora samozřejmě.. *14*...Čtyři pírka jsou taky super a Temnej rytíř by byl bez Jokera o ničem *1* Fakt úžasně to hrál... *14* ...já nevím...všechny jsou skvělý *1* x* -
cant take my eyes of you
ahoj lidi..
tady sem našla stránku,kde si můžete stáhnout písničku cant take my eyes of you z deseti důvodů http://www.muzikafree.com/index.php ?search=heath+ledger&source=All -
...
tak já sem viděla většinu ale jednoznacne u me vede Priberh rytire,na druhym miste je Temny rytir i kdyz ho ta role znicila,ale je to fenomenalni hereckej vykon...na tretim miste u me je Zkrocena hora....ale kdyz nad tim ted tak premyslim tak nemuzu posoudit co je u me na jakym miste protoze on do vsech roli dal vsechno a me se libi vsechno...tot muj nazor *1* -
No já ho poprvé zaregistrovala v e filmu Patriot asi před 5-6ti lety a strašně se mi zalíbil.A ve Zkrocené hoře je opravdu užasný.Je mi to strašně moc líto,že už není mezi námi.Těším se příští týden na jeho film Pojídač hříchu(v pátek na Primě ve 23.55)NEZAPOMENTE!! *3* *14* -
Prosím Tě,píšeš,že se těšíš příští týden na pojídače hříchu-to mají dávat v televizi,a nebo to vyjde na DVD? *7* *14* -
filmy
noo ae po pojidaci hrichu se navstevnost zase zvedne:) noo ja jsem jich videla 11 a jako prvni film s nim jsem videla pribeh rytire...tam sem se do neho totalne zamilovala=D jinak nejvice se mi libila ZKROCENA HORA, NED KELLY, CANDY A TEMNY RYTIR....AE VSECHNY FILMY SOU UZASNE:) miluju ho moc=* -
...
No s tím, že je Heath mimo TOP 10 herců, s tím asi nic neuděláme, a možná jsou to herci, ale v tuto chvíli by se mělá brát v úvahu kvalita, a talent- tím pádem, Heath by tam jednoznačně měl být, ale co s tím naděláme, že?! Jinak já jich viděl asi kolem 10, spíše 9- a Zkrocená hora, jak už bylo podotknuto, je prostě NUMBER ONE- JEHO NEJLEPŠÍ FILM, 2. Candy- skvělý film, a skvěle to zahrál, a 3. bych vmáčkl Temného rytíře a Ples příšer, i když Casanova je taky milej film, ale prostě pro mě dva jeho nejlepší jsou- ZKROCENÁ HORA A CANDY. *4* -
filmy
Pojďme sem všichni napsat, kolik filmů s Heathem už jsme viděli a které tři se komu nejvíc líbily. Já jich viděla 11 a mně osobně se nejvíc líbily: 1. Zkrocená hora (bezkonkurenční), 2. Casanova, 3. Čtyři pírka. Ale líbí se mi všechny a moc se těším příšní týden na Pojídače, protože jsem ho ještě neviděla. -
Chápete?
Lidi, měli bysme s tím něco dělat :D Heath už VŮBEC není v herecký TOP 10 *10* ...dobře, ale chápete jak ho mohl předběhnout někdo jako Jesse McCartney nebo Daniel Radclife/NIC proti jejich fanouškům samozřejmě *4* /?...Jinak je docela mazec, že Johnny po něm pojmenoval ostrov, ne? *14*