Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tAk už hO mám taky

tak už ho mám taky ..ten kalendář!!
    tyyjo..se na něj budu dívat každej den xD celej rok..xD *15*
  • Re: ...

Mně se také nejvíc líbí Zkrocená hora, ta nemá konkurenci. Pak asi Casanova, v Candy zahrál senzačně, Kletba bratří Grimmů - tam byl moc roztomilej, prostě se mi líbí všechny filmy, kde hraje, protože ho mám moc ráda. Už tím, že v tom filmu hraje Heath, mu dodává zvláštní kouzlo.
  • heatcliff

...

Stačí se jen podívat na slunce na oblacích, a odráží se v něm jeho tvář...
    Jeho svatozář, a hřejivé oči, které se na nás dívají...
    Směji se a vím, že on tu zůstane navždy.
  • heatcliff

...

A samozřejmě myslím na něj, a na to, že už tu není, a je to opravdu divné, protože když sleduju jeho filmy, tak tam žije, usmívá se, a říkáte si, že vám dává energii, a když film vypnete, najednou si řeknete, proboha, tenhle krásný, mladý a talentovaný Heath už není. A najednou mi nad tím rozum stojí, a prostě to nechápu...Každý den si uvědomuji, že jediné co nám ho může připomínat, a zachovat jeho tvář v naší mysli, jsou jeho fotografie, kterých je spousta, vemte si, že to jediné nám po něm zbylo, ještě jeho filmy, ale fotky, tam je jeho tvář zachycena dokonale, a to je také jediná šance, jak si ho nevymazat, a mít ho v sobě, já na něj stejně nezapomenu, protože ho mám moc rád, a vy všichni jistě také. Myslím i na jeho rodinu, která musí žít dál, a nedokážu si představit jejich neskutečný smutek, také Michelle...Ale Heath by jistě chtěl aby jsme byli štastní, a mysleli na něj radostně, už kvůli něj, on přece miloval život, a my bychom ho neměli zradit...Ale i tak mi to občas nedá, a příjde na mne stesk a lítost, to už bude prostě vždy...
  • heatcliff

...

Zdravím všechny po delší odmlce! Konečně mám net, takže se opět stávám každodenním návštěvníkem. Jinak jsem letmo pročítal vaše příspěvky za dobu, co jsem tu bohužel nebyl, vidím že řešíte Heathovy filmy, to mne těší...Jinak na Pojídače se budu 100% koukat! A co se týče jeho ostatních filmů, pro mne osobně jsou nejlepší tyto: Zkrocená hora, to je prostě Number One!!!, Candy- zahrál to božsky, a navíc mu dramatické role sedí, než kterékoli jiné, a pak bych řekl například Ples příšer, kde sice hraje chvíli, a chudáček se tam zastřelí, ale má tam dost významnou roli, a celý ten film je opravdu dost zajímavý,no a samozřejmě temný rytíř- mistrovsky zahráno...Nedávno jsem si koupil Casanovu, a nadchl mne tam, nikdo jiný by se nehodil na svůdníka historie tak, jako Heath, protože kdo by mu nepadl k nohám, já osobně ano! a co vy? taky, že?!
  • Re: Heath

Co bych za to dal s nim mluvit... vidět ho... proc musel zemrit... *9* ten zivot je tak nespravedlivej... stve me ze nemam ani nic na pamatku treba jeho autogram... proc se s tim nemuzu smirit, ze uz tu neni a ani nebude... tak rad bych to zmnenil... *9* ani si lidi neumite predstavit jak strasne zavidim tomu tvimu kamaradoj... mno i kdyz asi umite...
    este sem se chtel zeptat nevite nekdo, kdokoliv kde bych mohl sehnat jeho autogram... ? prosím... stejská sem i po nem jako po nikom jinym... *9* tak strasne moc bych chtel vratit cas... *9*
  • emo-anne

pojidac hrichu

jee tak tento film jsem jete nevidela nejviic se tesim:) jete ze to davaji 31.7 protože 1.8 už bych se nemohla divat protoze odjizdime na dovolenou....uz se tesim...obvolam kamaradky:D super...mejte se:)
  • aliss67

Re: pojídač...

mne sa to tak páči,ked píšeš HEATH LEDGEROVSKÝ... *4*
  • petrahladilova

Re: pojídač...

sory za ty chyby ale měla jsem přehozený klavesy na klávesnici.Tam kde je f má být d a obráceně...
  • petrahladilova

pojídač...

tak to se těším už aby to bylo.Sice jsem to vifěla několikrát ale je to tak krásnej dilm,že se bufu fívat zas.Tak pa a mějte se HEATHLEDGEROVSKY.... *3*
  • Heath

přiznám se, že jsem sem taky chtěla něco napsat, najednou ale nemám slov...tak nějak si furt asi neuvědomuju, že už nebude v novym filmu, že už nikdy neuvidíme jeho nádherně šibalskej úsměv. Mám kamaráda, který hrál v příběhu rytíře a říkal že měl tu možnost s Heathem mluvit, řikal mi že byl tak překvapenej jeho skromností a že je to prostě normální chlap, se kterym se dá hodně dobře popovídat, hrozně mu to závidim, že s nim mohl mluvit, ale o to těžší potom musí být se s ním rozloučit. Jeho filmy miluju, měl krásnou tvář a omračující úsměv. A jeho role Jokera, byla jsem nadšená, měla jsem z něho fakt děsivej pocit:-) Všem nám bude navždycky chybět.
  • Re: Re: Pojídač hříchů

Já jsem to ještě neviděla, ale moc se těším. Mám Heatha také moc ráda. Napadlo mě, že by nebylo špatné, kdybychom všichni jeho fanoušci, co sem pravidelně chodíme, koukali na ten film. Pomyslně bychom se tak sešli ve stejnou dobu u stejného filmu a mohli bychom tím tak trochu uctít společně Heathovu památku.
  • Re: Pojídač hříchů

Supr :) už sem to viděl asi 100x ale stejně se budu dívat... :) Heath byl uplně úžasnej herec... Jenom je škoda že asi nikdo z lidí tady neměl možnost ho poznat i jako člověka, všichni ho tady bohužel známe jenom z filmů, fotek atd.... Když se nad tim zamyslim tak to je strašný, my tady kuli němu truchlíme a teoreticky jsme ho ani neznali... :( Neznal sem ho a stejně ho mám rád... Proč musel zemřít... *9* *9* *9* Byl tak mladej, celej život před sebou... chudák Matilda, bude vyrůstat bet úžasnýho taťky... Už je to přez rok... myslel jsem že se s tim smířim... ale asi nesmířim, nikdy.... *9* *9* *9* *9* *9* R.I.P. Heath, Farewell
  • Pojídač hříchů

Ahoj, v pátek 31.7. ve 23.55 hod. bude na Primě Pojídač hříchů, v TV mini je i Heathova malá fotka z tohoto filmu. Tak se dívejte!
  • Re: Re: Zpěvák???

Škoda no... Já bych na jeho koncert šel i kdyby zpíval uplně příšerně... *1*
    Pořád se nemůžu smířit s tim, že už nežije *9* *9* *9* R.I.P. Heath
  • emo-anne

Re: Zpěvák???

no mozna je to i kvuli filmu I'm not there: 6 tváří boba dylana kde hrál boba dylana....a tam hrál na kytaru aji zpival...ae jinak jako koncerty nemival nebo tak...skoda nee?:)
  • Zpěvák???

Hele tady je uvedený že Heath byl Povolání: Herec, zpěvák
    jako věděl sem že byl herec... a ten nejlepší...:-) ale že byl zpěvák sem fakt netušil... vy ste ho někdo viděli někde někdy zpívat??? Ja ho viděl zpívat tak maximálně v 10 důvodů proč tě nenávidím... ale to je asi tak všechno...
  • Re: kletba bratří grimů

jj,je to hezkej film..trošku strašidelnej a fakt pohádkovej,ale hezkejj
  • aliss67

Re: pro Heathe

TAK TO JE KRÁSNE... *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Chybí...

Plně s tebou souhlasim...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit