Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • natali.rose

kletba bratří grimů

nedávno jsem ten film viděla, je to taková hororová pohádka, ale bylo to super...doporučuju *14*
  • eve-lyn

Re: pro Heathe

heffkýý
  • a.n.c.a.

Re: Re: ned kelly

casanova je jeste lepsi :)
  • petrahladilova

pro Heathe

Srdce bolí,duše chce plakat,nad jeho
    životem začlo se smrákat.
    A pak se to stalo-osud nám ho vzal
    a nikdo,nikdo se nezeptal-
    bude vám chybět,může si ho smrt vzít
    snad mělo to takhle být.
    Přesto nám chybí,smutno je nám a chceme
    ho zpět to aby hezký a krásný
    byl zase tento svět.
    Bez Heathe to ono není,stýskáme si od
    úsvitu po setmění...
    Heathy-navždy budeš v našich srdcích....
    milujeme tě...a nezapomeneme...
  • petrahladilova

...

Dnes jsem se dívala na Temného rytíře a ačkoliv jsem to viděla už několikrát,nikdy jsem si nevšimla,že v jedné scéně je tam Joker nenamalovaný.Bylo úžasný vidět jeho nádherný obličej.A zjistila jsem že byla chyba aby dostal Heath jen Oskara za vedlejší roli,hraje úplně dokonale a zasloužil by si víc.Za hlavní roli určitě!!!!!!!!!!!!!! *3* A jak se máte jinak,určitě ste si koupily Neda Kellyho-já už ho mám dýl ale myslela jsem na vás že budete mít jistě radost.Tak se lidi koukejte na filmy s Heathem a mějte se jak jinak než HEATHLEDGEROVSKY.Tak ahoj a nezapomeňte Heath je náš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
  • Re: ned kelly

jojo..toe krásnej film.. tedka si z netu stahuju akorád příběh rytíře,casanova,a temnýho rytíře *1*
  • Re: ned kelly

jojo..toe krásnej film.. tedka si z netu stahuju akorád příběh rytíře,casanova,a temnýho rytíře *1*
  • emo-anne

ned kelly

dneska v noci jsme se s kamoskou divali zase na ned kellyho....super:)
  • eve-lyn

Re: casanova

mnoo já si včera pučila kletbu bretří grimmů a zkrocenou horu.. dneska temnýho rytíře..tak se večer kouknu *14*
  • lucuska90

Re: Re: kalendar

já jsem si ho obejdnala na netu asi před týdnem a ještě mi nedošel, tak jsem zvědavá, jestli mi vůbec dojde!! *16*
  • aliss67

Re: achjoo

aj ja si myslím...asi sem začnem písat tie básne...
  • aliss67

Re: kalendar

ževraj ho majú v Bontonlande...plný regál
  • a.n.c.a.

casanova

k narozeninam od kamosek jsem dostala Casanovu, moc me ten film prekvapil, uzasne jsem se u nej bavila, doporucuju uz jenom kvuli tomu, ze Casanova je Heath
  • a.n.c.a.

kalendar

a kde ze si ten kalendar objednavate??
  • a.n.c.a.

Re: achjoo

no tak pudemresit, ale jeho smrt uz nechame byt
  • eve-lyn

achjoo

jakto,že se tady už nic neřeší.. nikdo sem nic nepíše.. ?..
  • aliss67

Re: ?

jasne...prečo nie??
  • eve-lyn

Re: ?

asi jo...ale když je to ,,jenom" rok..
  • lucuska90

Re: Re: Re: Re: Re: Chybí...

Jo přesně tak, pro některé znamenal hrozně moc! Když si představím, že už nenatočí další skvělé filmíky, tak je mi z toho strašně smutno! on byl nejúžasnější herec! prostě je nezapomenutelný a jeho smrt je pro někoho, jako smrt bližního! Každý to prožívá jinak! Heath FOREVER!!! *14* *4*
  • a.n.c.a.

?

jo je to pravda, ale taky jsem uronila slzu.rekla bych, ze bycom se meli bavit spis o nem o jeho filmech a e o jeho smrti ne?...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit