-
kletba bratří grimů
nedávno jsem ten film viděla, je to taková hororová pohádka, ale bylo to super...doporučuju *14* -
Re: pro Heathe
heffkýý -
Re: Re: ned kelly
casanova je jeste lepsi :) -
pro Heathe
Srdce bolí,duše chce plakat,nad jeho
životem začlo se smrákat.
A pak se to stalo-osud nám ho vzal
a nikdo,nikdo se nezeptal-
bude vám chybět,může si ho smrt vzít
snad mělo to takhle být.
Přesto nám chybí,smutno je nám a chceme
ho zpět to aby hezký a krásný
byl zase tento svět.
Bez Heathe to ono není,stýskáme si od
úsvitu po setmění...
Heathy-navždy budeš v našich srdcích....
milujeme tě...a nezapomeneme... -
...
Dnes jsem se dívala na Temného rytíře a ačkoliv jsem to viděla už několikrát,nikdy jsem si nevšimla,že v jedné scéně je tam Joker nenamalovaný.Bylo úžasný vidět jeho nádherný obličej.A zjistila jsem že byla chyba aby dostal Heath jen Oskara za vedlejší roli,hraje úplně dokonale a zasloužil by si víc.Za hlavní roli určitě!!!!!!!!!!!!!! *3* A jak se máte jinak,určitě ste si koupily Neda Kellyho-já už ho mám dýl ale myslela jsem na vás že budete mít jistě radost.Tak se lidi koukejte na filmy s Heathem a mějte se jak jinak než HEATHLEDGEROVSKY.Tak ahoj a nezapomeňte Heath je náš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! -
Re: ned kelly
jojo..toe krásnej film.. tedka si z netu stahuju akorád příběh rytíře,casanova,a temnýho rytíře *1* -
Re: ned kelly
jojo..toe krásnej film.. tedka si z netu stahuju akorád příběh rytíře,casanova,a temnýho rytíře *1* -
ned kelly
dneska v noci jsme se s kamoskou divali zase na ned kellyho....super:) -
Re: casanova
mnoo já si včera pučila kletbu bretří grimmů a zkrocenou horu.. dneska temnýho rytíře..tak se večer kouknu *14* -
Re: Re: kalendar
já jsem si ho obejdnala na netu asi před týdnem a ještě mi nedošel, tak jsem zvědavá, jestli mi vůbec dojde!! *16* -
Re: achjoo
aj ja si myslím...asi sem začnem písat tie básne... -
Re: kalendar
ževraj ho majú v Bontonlande...plný regál -
casanova
k narozeninam od kamosek jsem dostala Casanovu, moc me ten film prekvapil, uzasne jsem se u nej bavila, doporucuju uz jenom kvuli tomu, ze Casanova je Heath -
kalendar
a kde ze si ten kalendar objednavate?? -
Re: achjoo
no tak pudemresit, ale jeho smrt uz nechame byt -
achjoo
jakto,že se tady už nic neřeší.. nikdo sem nic nepíše.. ?.. -
Re: ?
jasne...prečo nie?? -
Re: ?
asi jo...ale když je to ,,jenom" rok.. -
Re: Re: Re: Re: Re: Chybí...
Jo přesně tak, pro některé znamenal hrozně moc! Když si představím, že už nenatočí další skvělé filmíky, tak je mi z toho strašně smutno! on byl nejúžasnější herec! prostě je nezapomenutelný a jeho smrt je pro někoho, jako smrt bližního! Každý to prožívá jinak! Heath FOREVER!!! *14* *4* -
?
jo je to pravda, ale taky jsem uronila slzu.rekla bych, ze bycom se meli bavit spis o nem o jeho filmech a e o jeho smrti ne?...