-
Re: Kalendář
Ano, myslím že tyhle dvě legendy by si měli co říct... Tohle byl taky šok -
Kalendář
Hurááá *3* Včera mi taky přišel ten kalendář.. *1* Heathy je na těch fotkách moc pěkně..Nejvíc se mi líbí ta osmá, kde je vidět jen jeho tvář ze tmy..je to jako kdyby se na nás shora díval.. *4* A já vím, že dívá..možná si teď povídá s M.Jacksonem..*7* R.I.P.Heathy..We will always Love You *14* -
Re: ..
tak to sa máš...ja si ho tiež planujem kúpit...na prázdniny idem do Prahy...tak zajdem do Bontonlandu...a kúpim si ho *4* -
Re: ...
úžasné, krásné..co dodat wau :D -
Re: UŽ ZAZNĚLO...ALE JE TO STEJNÉ...
Honzo co mi lezeš do branže :D s tebe bude pisálek jo :D to aspon budem dva..ale napsal si to krásně, akurát si mi to mohl poslat když¨už to máš od ledna.. *7* ale newa je to krása *14* -
=D
Heatheček nejlepší, má užasné filmy, je krásný, má herecký talent, Zkrocená hora, je prostě nepřekonatelná, úžasná, skvěla!!Ale i ostatní filym jsou Boží :-* Heatečku, navždy tady s námi zůstaneš, a třeba ten tvůj poklad (Matydla) bude taky herečka a zdědí talent po tobě :-*¨pa -
Re: Re: Re: :(
proc jako?......nechci se hadat,takze se zdrz komentare dekuji... -
Re: Re: ..
ruzne po netu,staci kdyz zadas do vyhledavace na seznamu Kalendar Heath ledger a tam ti naskacou odkazy tak si tam nejakej vyber... -
Re: ..
..ahojky,chci se zeptat,jestli je možný si ještě nějak ten kalendář objednat? a dyžtak kde.. díky..protože to mám do Prahy dcl dost daleko xD tagže se tam nedostanu abych si ho koupila..tagže bych si ho chtěla objednat.. -
Re: Re: :(
Prosímtě, kolik je ti let? -
..
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii dneska mi prisel kalendaaaar....... -
Re: :(
jo ja to taky tak delam..protoze vim ze on me pochopi a pomuze mi.. -
:(
jj naprosto souhlasím,něco vám řeknu,třeba si budete myslet svý ale.. když mam nějakej problém a nemůžu se zrovinka svěřit kámošum, všechno řikam Heathovi *4* je to zvláštní ale je to tak *4* *14* ......milujůůů ho *14* *3* -
Re: Re: Re: .....
Ty ostatní krásné básně to smáznou:) -
Re: Heath
...ano...je to tak a souhlasím s tím...byl,je a bude nejlepší!!!... *14* *14* ...a Temnej rytíř prostě neměl chybičku!!!... *14* *14* ...a 22.1.2008--->na tohle datum už nikdy nebudu wzpomínat s radostí...wzalo nám toho našeho nejlepšího...a wzalo welkou část mýho srdce a součást mé žiwotní radosti!!!... *9* *9* *9* ...Heath už nawždy zůstane w mém srdci i w mé mysli... *9* *4* *14* *4* -
!!!...!!!
...jj...w Temným rytířowi byl wážně skwělej...no byl z nich wšech nejlepší...a taky mě to pořád bolí... *9* *9* *9* ...pokaždé,když se podíwám na jeho fotky nebo na jeho filmy,tak je mi hned líp,ale taky zároweň trošku smutno... *9* *9* *9* ...miluju ho a nawždy milowat budu... *14* ... -
Joker
v roli Jokera je proste nejlepsi a nejhezci... prave jsem knizku o Heathovi pujcila tete a uz se tesim az ji budu mit doma a zase si ji prohlidnu -
...
Sem ráda že vím kam mám jít za lidmi kteří mají rádi Heathyho jako já....Porád to strasne boli,i kdyz je to už rok..a ty básničky co píšete jsou vážně nádherné,jen tak dál....v pondělí mi má přijít ten kalendář a půjdu si do City koupit plagát Jokera,bohužel nemají normální heathyho plagát ale aspon něco...Když mám depku,což je docela často,obracím se na Heatha,jak už na fotkách,ve filmech a tak...vždycky mi pomůže..zní to divně ale je to tak... -
Heath
Heat byl,je a bude vždy nejlepší herec. Nedávno jsem se podívala na film The Dark Knight a jeho tole Jokera je úžasná!
ty jeho krásné oči, ten krásný pohled..
Na leden 2008 nevzpomínám ráda..vzal mi mé 2 milované osoby..mojí nejmilovanější mladou paní učitelku a mladého Heatha. Navždy budou v mém srdci. -
Úžasný!!!...=´o(
...no musím teda říct,že tady ta básňowá mánie je oprawdu nádherná...takowý nádherný básně... *9* *4* ...když sem si je četla,zůstala sem sedět s otewřenou pusou...připadám si,jako bych je četla přímu jemu do očí...sou tak procítěný... *9* ...no prostě nádhera...a jak už tady někdo napsal:...,,takhle se na Heatha nezapomíná´´...