Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdenule119

Re: heath

...jj...děkuju... *3* ...tak tu knížku prostě musím mít...
  • heatcliff

...

Asi se zase pár dnů neobjevím, tak jen bych chtěl říct, že v Bontonlandu- tedy v Praze, je super! Mají tam většinu Heathových filmů za dobré ceny- například: Casanova,Pojídač hříchů,za 199kč, nebo Kletba bratří Grimmů za 99kč, takže celkem dobrý. Ze soundtracků tam mají akorád 10 důvodů proč tě nenávidím za 459kč, a Zkrocenou horu za 379kč. jinak tam najdete i ten kalendář na rok 2010,-je tam plný stojan, pak také snad 5 různých plakátů Jokera,...ale normálního Heatha- plakát nemají...snad nějaké budou mít...tak se mějte krásně, a slovy Enise- Heathe, přísahám...tak zatím...
  • Re: ...

Tvoje básně jsou nádherné, vždycky mě dojmou. Máš opravdu talent, je v nich skutečný cit.
  • aliss67

Re: Re: .....

dakujem...ale štve ma tá chyba v prvej básni *4*
  • aliss67

Re: Re: :´(

ježíš! to snad né...taká chyba...ospravedlnujem sa..to som fakt nechcela *9*
  • Re: :´(

Hezké ale Heath v pekle neskončil:)
  • Re: .....

Máš talent:)
  • aliss67

:´(

Než mé srdce svůj tlukot ukončí
    než má víčka zavřou se naposled.
    Chci říct těm, co mi před očima naskočí:
    „Díky vám se mi líbil svět.“

Až mé srdce svůj tlukot ukončí
    až má víčka zavřou se naposled.
    Prosím vás, nesvrašťujte obočí
    vždyť díky vám bylo dlouhých mých 30 let.

Než mé tělo v rakvi spočine
    než má duše v pekle zakotví.
    Prosím, ať má tajná milá promine,
    že chtěl jsem víc než přátelství.

Až mé tělo v rakvi spočine
    až má duše v pekle zakotví.
    Přestane mě bolet slovo „ne“,
    co vycházelo ze rtů tvých.

Než hlína na mou rakev dopadne
    než podzemí mě zahrabou.
    Budu doufat, že jednoho dne
    přátelé si na mě vzpomenou.

Až hlína na mou rakev dopadne
    až podzemí mě zahrabou.
    Chci zastavit vaše slzy případné,
    co zahltí vás smutnou náladou.
    *4* *9*
  • aliss67

......

V trávě tiše kráčící,
    v černém hábitu, s kosou,
    vede dítě pláčící
    zahradou zvlhlou rosou.

Pláč, ač tichý, je slyšet všude,
    i mrtvým do srdce se zarývající.
    Další život ukončen bude,
    bude další duše mlčící.

Poslední motlidba k andělům doznívá,
    už se konec blíží..
    Naposled mu ptáček zazpívá
    o všem, co ho tíží.

Strach se zvětšuje, pláč sílí.
    Dětské tělo se třese.
    Smrt sekne- bolest trvá jen chvíli..
    Vítr poslední výkřik světem nese... *9* *4*
  • aliss67

.....

Přemýšlím co děje se,
    přemýšlím kdo směje se,
    přemýšlím sam nad sebou,
    proč mě ruce i nohy tolik zebou?

Proč můj obličej je stále bělavější?
    Proč je mé srdce stále pomalejší?
    Proč necítím už žádné teplo?
    Proč nevidím už žádné světlo?

Jdu po bílých schodech,
    jdu stále nahoru,
    v některých bodech,
    vidím jen náhodu...

Už nemám chuť tu být,
    už nemám chut žít.

Stoupám pořád výš a výš,
    má poslední slova slyš:

Miluji tě! A ty to víš!
    *9* *4*
  • perth

Re: UŽ ZAZNĚLO...ALE JE TO STEJNÉ...

Tohle to první a taky to nejkrásnější, co jsi napsal..Nejsem moc znalec literatury, ale základy mám a v něčem mi to připomíná Shakespeara..
    Pa se mi od tebe strašně moc líbí tohle:

"Jeho úsměv, je v srdci slunce, a jeho oči jsou každým ránem, v ránech bolestných či proplakaných.
    Letní podvečery mají nádech jeho tváře, která tolik připomínala slunce, a jeho oči měly lesk deště...Který prší z nebe, odkud spouští slova lásky, a slova pohlazení,možná k nám dojdou, možná ne...
    Možná jsou jeho výkřiky, šumy dálek, a možná jeho stín běží nočním lesem, a hledá světlo, které by ho navrátilo zpět ...Jenže ho nikdo neslyší, a tak se vrací do nočních návštěv, kdy svými jemnými dlaněmi hladí tvář, a svými slzami utěšuje zrazenou duši, z jeho odchodu,a z jeho nepřítomnosti....Snad je tu , snad..Snad brouzdá v mých snech, a snad sedí u mne do ranního svítání, které ho odnáší pryč, do neznáma, do věčnosti nocí, do slunečních západů, nebo do mořských vln, které jsou jeho slzy...."
  • perth

Re: ...

Tak to je tedy opět smršť krásné a někdy hodně smutné poezie, ale nejvíc se mi líbí tyto otázky..Mluví mi z duše..Častokrát mě po Heathově smrti tyhle otázky pronásledovaly, ale odpovědi nikde.. *9* Ale je to krásné-klobouk dolů.. *3*
  • aliss67

Re: ...

Nádherné! vždy ked sem napíšeš nejaké básne...proste wow...sú krásné...takto sa na Heatha nezabúda! *4*
  • heatcliff

...

TOHLE BYL MŮJ PRVNÍ VERŠ, KTERÝ JSEM HEATHOVI SLOŽIL, - VÍM ŽE KDYŽ JSEM TO V LEDNU SKLÁDAL, BYLY TO EMOČNÍ CHVÍLE...A POŘÁD JE TO STEJNÉ, STÁLE JE PROČ PLAKAT...
  • heatcliff

UŽ ZAZNĚLO...ALE JE TO STEJNÉ...

Jsi má hvězda, mezi tisíci hvězd. Na nebi tě vidím, jen zář tvou, která mne chce svést. Není tu tvá osoba, tvé tělo. Ale tvář a hřející úsměv- to nikdy neumřelo! Snad se ve spánku pokoušíš vlézt do mých snů a hladíš mou duši. Není jeden z dnů, kdy si neříkám, že na tebe myslet musím! Věřím v tvé oči, v tvůj úsměv a nechám se hvězdou tvou svést... Jdu za ní...Snad je v mém spánku tvá dlaň, na mé dlani.
  • heatcliff

...

Snad když je tma, jsi aspoň jednou hvězdou na nebi.
    Snad sedíš na měsíci, a tvé slzy padají , do oken, kde jsi žil, a smáčejí ten prach z prázdnoty bez tvého duchu.
    Musíš přece někde být, musíš...
    Ale kde jen?...
    Možná tvé kroky slyším v nocích, kde pláču, a drásám své srdce z odchodu tvého.
  • heatcliff

...

Proč jen jsi měl zůstat?
    Pro tvé oči, pro tvé rty, pro tvé srdce, které nedozná jediného tlukotu...
  • piper002

kletba bratří Grimmů

Dneska jsem se dívala na kletbu bratří Grimmů, a skoro celé jsem to probrečela jen když se tam objevil Heath, a že tam byl často..byl v tom skvělej, jako všude jinde a takovej roztomilej:D..byl prostě báječný!a je zvláštní, když si uvědomím že přímo s ním(fakt jako přímo) tam hráli naši dva slavní čeští herci(bylo jich tam víc ale oni dva měli hlavnější roli)..prostě..zvláštní..pořá d se od něj nemůžu odpoutat, je skoro legendou
  • aliss67

Re: Re: .....

dík... *4*
  • eve-lyn

Re: .....

úžasnýý....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit