Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdenule119

Re: nedělní blesk

no já to mám taky tu fotku i ten článek...a musím souhlasit že mu to sluší wšude...
    *14* *14*
  • a.n.c.a.

Re: nedělní blesk

tak to me mrzi, ze jsem to propasla:(
  • a.n.c.a.

Re: Ples příšer

Ahoj, tak jsem si to v pondeli koupila, uz jsem si myslela ze to vzdym.....Kamoska si myslela, ze jsem si spletla datum, protoze jsme byli asi ve 4 trafikach a az v te 4 to meli!!!!Uz jsem to pomalu vzdavala a nakonec jsem to prece jen nasla!!!Tak prohledej vsechny trafiky a urcite to v nejaky mit budou!!!
  • a.n.c.a.

Re: Re: Ned Kelly

to neva, kdyz je tam Heath tak me to bude bavit stejne!!!!
  • denina8

Ned Kelly

Tak bouzel jsem se na to nekoukala pac jsem musela brzo vstavat *9* ..ae vim ze si to urco pustim pac jsme si to nataceli...a uz se fakt tesim.. *14*
  • matilda

http://justjared.buzznet.com/2009/0 4/27/matilda-ledger-playground/
  • Re: zdravím..

Proč si myslíš, že si jeho nej fanynka?
  • natali.rose

....

jj díky *3* tak to v nejbližší době zajdu do Teska *14*
    jinak Ned Kelly, prostě super až na ty slzy co mi tekly, zase se mi po něm tak strašně moc zastesklo *9* brečela jsem i v noci! *9*
  • dada.

Janiku,dnes jsem to DVD viděla na stánku.
  • petrahladilova

nedělní blesk

V nedělním blesku je fotka Heathe Ledgera k filmu Ned Kelly.A k tomu tam je malý článek o jeho smrti.Ale nevím jestli se to dá ještě sehnat,ale asi už ne.Doufám,že to aspoň někdo má protože mu to tam sluší,ale mu to sluší všude...
  • petrahladilova

ahoj mělo by to být někdy tento týden,tak doufám,že to seženeš a vy všichni co o nemáte taky páč to je krásnej film.A hlavně hraje tam Heath *3* *15*
  • Ples příšer

ahojky, chtela jsem se zeptat jestli vyšel ten Ples příšer, jelikož ho nikde nemaji...a jinak Ned Kelly byl krasnej film, nechapuu, ze vsude umre v kazdym filmu snad:-( love you so much Heath:-*
  • emo-anne

Re: Ned Kelly

promin ze jsem to prozradila....
  • zdenule119

Re: ..

já sem se na to koukala...no a pak sem samozřejmě řvala jako bulík...to bylo hrozný...sem zase měla truchlící chvilku...pořád na něj musím myslet...no a naducha sem se taky divala a při tom sem si taky na heathečka vzpomněla...je to hrozný že zemřel...já bulím každej víkend... *9*
  • zdenule119

Re: zdravím..

tak to je ten nejkrásnější komentář co sem s tady přečetla...a musím se vším souhlasit...taky budu podporovat aby se na něj nezapomnělo...ale já vím že se na něj nikdy nezapomene...to se prostě stát nikdy nemůže...na to byl moc krásnej a taky nejlepší herec....miluju ho moc a nikdy na něj nezapomenu....věřím tomu že se má tam nahoře dobře... *4*
  • a.n.c.a.

Ned Kelly

Ja jsem skoro na konci usla, byla jsem hrozne unavena a proste jsem to nemohla dokoukat...Bavilo me to a urcite si to pustim znovu, protoze jsem nevidela konec, ale tentokrat v anglictine s CZ titulkama ........tak a protoze jsem si precetla ty clanky tak ted vim jak to skonci a to jsem nechtela, ale co se da delat......Uz se tesim az to sezenu v anglictine *4*
  • a.n.c.a.

Re: Re: Google Earth

diky
  • emo-anne

ned kelly

nevidela sem to od toho jak rekl ze je postreleny a at mu nabije zbran...vite ne?:) a kamoska mi pak rekla ze ho na konci zabiji nebo co:( aji ty jeho bratry:(
  • emo-anne

ned kelly

aojky...tak se se vcera vecer divala na ned kellyho ae je do pulky protoze sem stavala v 6 tak se se chtela vyspat...ae mamka mi to nahrala tak jsem byla nejstastnejsii:) no tak sem odpoledne prijela ze skoly, pustila si neda a zjistila sem ze poslednich asi 20 minut neni dotocenych...:( ae musim to nekde sehnat chci to mooc videt:) jinak nadhernej filmik:) jako vsechny heathovi...a ma tam i srandovni hlaskyy:D
  • sonish-kaa

Ned Kelly

Ahoojky!Tak sem se včera koukala na Ned Kelly i když to mám na DVD! *4* No teda dost mě to dojalo *9* Sem u toho bulela *9*!Ale jako teda k tomu filmu,ten policajt byl pěknej *****!! *13* *9* *9* ALe byl to pěknej film! *3* Musíme se stím vyrovnat,že Heath už není mezi námi.Určitě by si nepřál,abychom zde furt truchlili *4*
    Taky mi to bylo strašně líto,ale každej se s tím musel vypořádat,tak se kochejme nad nádhernými filmy Heatha! *3* *3* *3* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit