Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

....

Zdravím všechny, chtěl bych ale říct, že tady ta diskuze nějak vázne, dříve to tu bylo samé příspěvky, a hlavně to vypadalo, jakoby Heath žil, ale poslední dobou to tu nějak pokulhává....
    *9* Ti, kteří tu tak často, teď příjdou sotva jednou za týden....Tak chcete přece, aby Heath byl legendou, a nezapomínalo se na něj, a je to teda smutné, že sem pravidelně chodí jen pár lidí, neříkám, aby tu někdo chodil pořád, já tu také pořád nejsem, ale zas tu jsem častěji, než někteří jeho fanouškové....pro mne osobně Heath je stále zajímavější osobou, protože stále nacházím něco nového, co se týká jeho života, či filmové kariéry....A bylo by teda smutné, a k pláči, kdyby na něj někteří zapoměli, vím že už tu není, a že život jde dál, bohužel bez něj, ale byl jeden z nejtalentovanějších herců své kategorie, a doby, natočil mnoho kvalitních filmů,a to že zemřel, to neznamená konec, bylo by to opravdu hrozné, kdyby lidé zapoměli na jeho osobnost, jak civilní, tak tu hereckou... *9*
  • Ned Kelly

Uz se moc tesim na film Ned Kelly, ale je skoda, ze neuslysim Heathuv hlas......a v tech ukazkach na Prime to vyslovovali dobre podle toho co psali v casopisu Premiere.......
  • Re: Ples příšer

jj uz jsem to tu psala.....prave ted si ho du koupit, tlapku jsem propasla :(
  • kxxx

Re: Ned Kelly od 22:00 na Primě

To je pech my nemáme primu,,ccs *16* ,,asi se k někomu přivtěřím na noc,,:D
  • Ples příšer

Ahoj, dnes vyšel Ples příšer za 49,- Kč.
  • piper002

Re: Ned Kelly od 22:00 na Primě

asi bych si toho ani nevšimla beýt obrázku v TV programu:)takže mám v plánu se koukat, i když je to do půlnoci, ale nenechám si to ujít..Hetha nikdy:)
  • Re: Ned Kelly od 22:00 na Primě

no jasne nezapomenu
  • Re: Re: Re: pisnicka...

tj ale uplne
  • kxxx

Re: Re: pisnicka...

Joo tak písnička je skvělá,,:) já ji znám už dávno, já se totiž na všechny Heathovy filmy dívám v originále s titulkama, páč má parádní hlas a ti naši dabeří to zporminutím úplně kazí,,xD
  • emo-anne

Re: pisnicka...

a to video se jmenuje William meets Foxy Lady...aby mi tady aspon nekdo veril:)
  • emo-anne

pisnicka...

to je sice mozny...ae s mamou jsme se divali kdysi na cnn a tam o te pisnicce neco rikali...on umel zpivat...na youtube si zadejte Heath ledger singing a je to original z pribehu rytire kde zpiva tu pisnicku:) a je to super:D
  • Re: Re: pisnickaa

tu písničku Heath 100% nezpívá...kdyžtak se podívej na jiné videa od toho, kdo tam to video vložil, a zjistíš, že má stejný hlas jak na tomhle....takže kdyby to byla opravdu Heathova písnička, tak by to ten uživatel napsal u všech videí, ne jenom u tohohle...tuhle písničku pro něho složil on....
  • flondynka

....

A už mam taky tu knížku o Heathovi a je moc pěkná *14* *4*
  • flondynka

...

Ahojky,
    ty básničky od vás jak tu jsou ,jsou fakt moc krásný a smutný *9* Ach jo,chudák Heath,ale bohužel to nezměníme.A na toho Ned Kellyho se mrknu *3*
  • Ned Kelly od 22:00 na Primě

Ahojda.. jen chci říct,že v neděli dávaj na primě od 22:00 Ned Kelly *4* ...no tak se zase jednou podíváme na Heatha *14*
  • lina25

Re: Ach bože proč??!

Takových lidí je co mají vše před sebou, a zemřou. Třeba když zemře miminko po porodu, co v životě zažije? Ani nedostane šanci. Nebo když někdo umírá na rakovinu, a ví že už prostě není šance, jen čeká až bude konec a je mu třeba sotva 30? Všichni jsme ho měli rádi, ale donekonečna to řešit je podle mě bezpředmětný.... A zítra tu nemusí být nikdo z nás. Podle mě na otázku proč zrovna on, je celkem jednoduchá odpověď. Protože se tak prostě stalo.
  • aliss67

......

ahoj ludia ak chcete mrknite na www.myheathy.mypage.cz,,a zahlasujte,,,dakujem,,, *4* *9* *4*
  • emo-anne

Re: Re: pisnickaa

jj zpivá to on:)
  • a.n.c.a.

Re: pisnickaa

a to je nejaka jeho pisnicka???
  • emo-anne

pisnickaa

http://www.youtube.com/watch?v=wu2- qbIaly8 doufám ze to pojede...a kdyby to nejelo tak si na youtube.com zadejte original heath ledger song a vyhledá se vám to:) a je to to nejhezci co jsem kdy slysela:) a vzdycky me to rozbreci:(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit