Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: a čo ja wiim :D:D

šak na axl rosa z guns n roses *3* *3* *14* *14* *15* *3* *1* *5*
  • b.e.t.u.l.i

Re: a čo ja wiim :D:D

na koho?
  • a čo ja wiim :D:D

heath je moooc pekny amoooc ho loobim ale na axlika nemaaa *3* *3* *3* *3* *3*
  • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: ...

diky
  • a.n.c.a.

Re: matilda

wow je jak princezna..mooc ji to tam slusi
  • a.n.c.a.

Re: tetovaní

no to ma na tom obraze, na kterem je hrooozne smutne
  • perth

Re: 30 - Heathy!....

Souhlasím *4* Honza na to vždycky kápne.. *3* Já to říkám pořád, že má talent *3*
  • aliss67

Re: 30 - Heathy!....

....velmi sa mi páči tvoj príspevok,...hodnotím ho za najkrajší a najlepší... *14* *4*
  • emo-anne

matilda

Na heathove strance heathledger.com v galerii jsou nove fotky matildy z 5. dubna tak mrknete slusi ji to a je stastna:)
  • perth

Narozeniny

Ahojky, jdu tedy s křížkem po funuse *4* , ale v sobotu jsem se bohužel na osobnosti nedostala a tak píšu až teď.
    Na Heathyho jsem myslela v sobotu už od brzkých ranních hodin, pak jsem si pročítala všechny výstřižky z časopisů a články z NETU, které o něm mám..Stále mi to připadá neuvěřitelné, že už tu s námi není..
    Večer pak zčista jasna zahráli v rádiu jeho oblíbenou písničku, kterou taky miluji. Beatles-Here comes a sun, v tu chvíli mi úplně zatrnulo a oči se mi zalily slzami..
    Heath I miss You so much..*9*I never forget You!I swear.. *14*
  • emo-anne

tetovaní

Jeho tetovani meli ruzny vyznam...kaos co mel na zapesti znamenalo: kate, ashleigh, olivia, sally (jmena jeho sester a matky) old man river mu vytetovala michelle..bylo jich spoustu znamenala ruzne veci co mel rad... rika se ze mel i matildino jmeno kousek od srdce...
  • gallacher

...

chjo...třicet.páni...to mohla byt pařba kdyby ještě žil...ale on to urcite oslavil i tam,se vsichni sesli...v tom nebi.....Kurt Cobain,Elvis,Freddie Mercury....apod....ale jak sem se divala tak rok 2008 je podle me rok kdy nejvic umirali celebrity.....si na ne nejak ta smrtka zasedla bo co.. *9*
  • Re: Re: Re: ...

jj v tom úplně novým...je tam kraťoučký článek o tom videoklipu, který režíroval, pak tam píšou o té jeho knížce, v článku o tričkách je tričko Jokera a pak to jak se čte jeho jméno, ale to už jsi tu napsala:)
  • a.n.c.a.

Re: Re: ...

coze tak to nevim...??...v tom novym???...me to dala kamoska
  • alik-elis

JE TU NĚKDO??

JE TU VŮBEC DNES A TED PŘIHLÁŠEN??? *15*
  • alik-elis

tetování?????

AHOJKY, PROSÍM ODPOVÍ MI NĚKDO? CO ZNAMENÁ HEATHOVO TETOVÁNÍ,MĚLO NĚJAKÝ ZVLÁŠTNÍ VÝZNAM?-JE TAKOVÉ ZVLÁŠTNÍ A ORIGINÁLNÍ.A CO ŘÍKÁTE NA TO MOJE A KAMARÁDČINO NAROZENÍ???ZVLÁŠTNÍ SHODA ŽE???,PA ELIS *7* *15* *3*
  • lina25

Re: Re: HL

Aha, já jsem si říkala že to s hodinou úmrtí nějak hapruje *7*
  • Re: ...

nevím jestli jsem slepá já někdo jiný, ale já jsem tam našla 3 krátké články o něm a tričko Jokera...........
  • majka21

dodatocne

sa pridavam ku vsetkym, ktori si vcera spomenuli na heathovu 30.-tku.skoda, ze sa jej nedozil. ale je pekne, ze ma stale viac a viac fanusikov, aj ked je vyse roka po smrti. ved, ked zomrel, bolo v tomto fanclube okolo 250 fanusikov a teraz je to uz vyse 2000. takze, kludne mozme povedat, ze heath je a zostane legendou, aj ked mnohe nazory tvrdili opak. ahojte
  • petrahladilova

zdravím

všechny.Tak co připily ste si?Já jsem kdysi řekla že se nepodívám na Temnýho rytíře,ale jednou jsem slíbila Heathovy že se podívám na to v den jeho narozenin..no a včera jsem se na ten film koukla.NEZNÁM lepší film.Heath je opravdu dobrý herec a neměl umřít určitě by hrál i v dalším díle.Jeho výkon fakt super.Heathy pro mě seš jednička....Oskara máš právem... *15* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit