-
Re: Re: a čo ja wiim :D:D
šak na axl rosa z guns n roses *3* *3* *14* *14* *15* *3* *1* *5* -
Re: a čo ja wiim :D:D
na koho? -
a čo ja wiim :D:D
heath je moooc pekny amoooc ho loobim ale na axlika nemaaa *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: ...
diky -
Re: matilda
wow je jak princezna..mooc ji to tam slusi -
Re: tetovaní
no to ma na tom obraze, na kterem je hrooozne smutne -
Re: 30 - Heathy!....
Souhlasím *4* Honza na to vždycky kápne.. *3* Já to říkám pořád, že má talent *3* -
Re: 30 - Heathy!....
....velmi sa mi páči tvoj príspevok,...hodnotím ho za najkrajší a najlepší... *14* *4* -
matilda
Na heathove strance heathledger.com v galerii jsou nove fotky matildy z 5. dubna tak mrknete slusi ji to a je stastna:) -
Narozeniny
Ahojky, jdu tedy s křížkem po funuse *4* , ale v sobotu jsem se bohužel na osobnosti nedostala a tak píšu až teď.
Na Heathyho jsem myslela v sobotu už od brzkých ranních hodin, pak jsem si pročítala všechny výstřižky z časopisů a články z NETU, které o něm mám..Stále mi to připadá neuvěřitelné, že už tu s námi není..
Večer pak zčista jasna zahráli v rádiu jeho oblíbenou písničku, kterou taky miluji. Beatles-Here comes a sun, v tu chvíli mi úplně zatrnulo a oči se mi zalily slzami..
Heath I miss You so much..*9*I never forget You!I swear.. *14* -
tetovaní
Jeho tetovani meli ruzny vyznam...kaos co mel na zapesti znamenalo: kate, ashleigh, olivia, sally (jmena jeho sester a matky) old man river mu vytetovala michelle..bylo jich spoustu znamenala ruzne veci co mel rad... rika se ze mel i matildino jmeno kousek od srdce... -
...
chjo...třicet.páni...to mohla byt pařba kdyby ještě žil...ale on to urcite oslavil i tam,se vsichni sesli...v tom nebi.....Kurt Cobain,Elvis,Freddie Mercury....apod....ale jak sem se divala tak rok 2008 je podle me rok kdy nejvic umirali celebrity.....si na ne nejak ta smrtka zasedla bo co.. *9* -
Re: Re: Re: ...
jj v tom úplně novým...je tam kraťoučký článek o tom videoklipu, který režíroval, pak tam píšou o té jeho knížce, v článku o tričkách je tričko Jokera a pak to jak se čte jeho jméno, ale to už jsi tu napsala:) -
Re: Re: ...
coze tak to nevim...??...v tom novym???...me to dala kamoska -
JE TU NĚKDO??
JE TU VŮBEC DNES A TED PŘIHLÁŠEN??? *15* -
tetování?????
AHOJKY, PROSÍM ODPOVÍ MI NĚKDO? CO ZNAMENÁ HEATHOVO TETOVÁNÍ,MĚLO NĚJAKÝ ZVLÁŠTNÍ VÝZNAM?-JE TAKOVÉ ZVLÁŠTNÍ A ORIGINÁLNÍ.A CO ŘÍKÁTE NA TO MOJE A KAMARÁDČINO NAROZENÍ???ZVLÁŠTNÍ SHODA ŽE???,PA ELIS *7* *15* *3* -
Re: Re: HL
Aha, já jsem si říkala že to s hodinou úmrtí nějak hapruje *7* -
Re: ...
nevím jestli jsem slepá já někdo jiný, ale já jsem tam našla 3 krátké články o něm a tričko Jokera........... -
dodatocne
sa pridavam ku vsetkym, ktori si vcera spomenuli na heathovu 30.-tku.skoda, ze sa jej nedozil. ale je pekne, ze ma stale viac a viac fanusikov, aj ked je vyse roka po smrti. ved, ked zomrel, bolo v tomto fanclube okolo 250 fanusikov a teraz je to uz vyse 2000. takze, kludne mozme povedat, ze heath je a zostane legendou, aj ked mnohe nazory tvrdili opak. ahojte -
zdravím
všechny.Tak co připily ste si?Já jsem kdysi řekla že se nepodívám na Temnýho rytíře,ale jednou jsem slíbila Heathovy že se podívám na to v den jeho narozenin..no a včera jsem se na ten film koukla.NEZNÁM lepší film.Heath je opravdu dobrý herec a neměl umřít určitě by hrál i v dalším díle.Jeho výkon fakt super.Heathy pro mě seš jednička....Oskara máš právem... *15* *3*