-
Re: Matilda
http://www.celebrity-gossip.net/cel ebrity_gallery/category/C409.Na těchto stránkách jsem našla spoustu nových fotek Michelle i Matildy *4* -
Re: Matilda
http://heathledger.com/gallery/disp layimage.php?pos=-1203 -
Re: Re: Re: Re: Pre Heatha
dakujem:) *4* -
Re: Re: Re: Pre Heatha
Tak to je fakt nadherna basen!fakt! -
Re: DVD
TAk to je skvělé! *3* Díky moc za tip *3* Jinak přeji všem fanouškům Heathe KRÁSNÉ VELIKONOCE *4* -
Re: Re: DVD
Mají ho i v Bontolandu..ja jsem si ho tam koupila -
Re: Re: Re: Re: Re: a čo ja wiim :D:D
*my -
jo to mas pravdu ze je to tvuj problem jak si budes psat,ale jestli si chtela vyvolat hadku jak se tady nekteri predtim snazili tak muzes rovnou odejit,pac mi vime svoje o Heathym a ver mi ze nejakej axlik mu nesaha ani po kotniky... -
no jasne wy češi wjete čoe slowenčina *1* *1* hahaha keby idete sem tu kazdy takto pise a toe moja wec jako si budem ja pisat !!! -
Re: DVD
no super!!! ples příser sháním už děsnou dobu! *14* -
DVD
V neděli 12.4. by mělo vyjít v AHA DVD "Tlapka", v týdnu od 24.4. v DVD HIT "Ples příšer". -
Matilda
uz dlouho nebyli nejaky novinky co??...nenali jste nekdo nove fotky Matildy???prave jsem se divala a nic jsem nenasla:(.....NEMUZU SE DOCKAT FILMU!!! -
Re: Re: Pre Heatha
DAKUJEM za kompliment *4* *14* -
další dvd
Dnes jsem si na poště vyzvedla nový dvd.Ples příšer a Patriota kde,jak jistě víte hraje Náš milovaný andilkovaný Heath.Už se těším až se na to podívám.A zítra budu mít Temnýho rytíře.. a moje sestra mě vypálí kledbu bratří grimmů prostě-když se daří tak se daří...celkem budu mít už 10 filmů s Heathečkem.. *3* -
Re: Re: Zpět
jo hezky si to rekl...a myslim si ze heathy je legenda,hvezdna velka...a ja si ho budu vzdycky pamatovat s usmevem ve tvari.. -
promin ale ja si muzu napsat kam chcu todle je cerejna diskuze a ja heatha miluju a nechci aby se nejaka magorka do neho navazela a rikala ze nema na Axlika,coz neni pravda,Heath by Axla strcil hrave do kapsy..ale ja se nebudu rozcilovat a todle neni slovenstina...ale nejaka hatlapatilka -
Re: Re: Re: facebook
ano som moj e-mail je AliSsQ484@azet.sk,a posli mi ten test,budem happy :) *4* -
Re: Zpět
pekne povedané :) *4* -
Re: Pre Heatha
Nádherná básnička! -
Zpět
Tak jsem tu zas přišel zhlédnout příspěvky, vím musím se zlepšit, dlouho jsem tu nebyl, vlastně od soboty...Ale prostěje toho moc, jinak jsem fakt moc rád, že se o Heatha zajímá tolik lidí, i když je rok po smrti, ale myslím, že to vůbec není divné, protože takové hvězdy jako Marylin Monroe nebo Elvis, nebo jak už tu bylo zmíněno Fredie Mercury- osobnosti, které dávno nežijí, a přesto jsou to hvězdy první velikosti, a mají bezpočet fanoušků, no a taková nová legenda je podle mne Heath! *4* Moc si přeji, aby se na něj nezapomělo, protože by to byla velká škoda- když to byl tak krásný, mladý a talentovaný herec, který bude u nás vždy, a jeho úsměv bude vryt do naší paměti asi napořád, nebo jeho oči, které jakoby něco říkaly....Heathe, vidíš ty diskuze??to je kvůli tobě!!! *15* *4* *4*