Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

Re: hlasujte pls!

nechci nic rikat,ale neni ti to blby to sem psat?? *8*
  • aliss67

Heat forever

Ahojky,ľudia,nechceli by ste Heathovu oblubenu piesen od Beatles-Here comes the sun??? ak ano,tak mi napiste odkaz.
    PS:Heath v nasich srdciach *4* *9*
  • Re: Re: tlapka?

Jojo dekuju mocinko moc ja jsem si ho totiz dneska koupila a rikam ze tam neni napsanej natom obalu tak but tam dabocval a nebo mel tu malou roly..........ale i kdyby daboval tak bych si to pustila v anglictine i kdyz to u hetovich filmech delam ze si to pustim v anglictine .........dekkuji moc :-* kdyzby ste chteli pokecat tak tady je moje icq419377703 jeste jednou dekuji moooooooooocinkooooooo mooooooooooc:-*
  • Re: Ned Kelly

Jojo... máš pravdu. 26.4. ve 22:00 ale na PRIMĚ. Tak se nezapomeňte dívat *4*
  • Re: tlapka?

Zrovna teď jsem ten film dokoukala a Heath tam hraje. Má tam malinkatou roli jako Oberon. V tomto filmu se objevil krátce dvakrát..ale film je to pěkný..určitě stojí za podívanou
  • tlapka?

ahojky lidičky zlatí ve filmu tlapka heath taky hraje ?? mě se zdá že jsem četla že tam jenom dabuje nebo hraje ?? děkuji za odpoved *3*
  • denina8

Ned Kelly

Už jsem tu dlouho nebyla ae ted du říct že nova bude na konci dubnu vysílat Ned Kelly..určo se nezapomenu koukat... *4*
  • Re: další dvd

Já nevím jak vy ale já jsem viděla jen 2 filmy s Heathem Ledgerem. *9* *9* *9* *9* .A to Patriot a 10 důvodů proč tě nenávidím.Jo a možná si půjčím Temnýho rytíře kde si Heath zahrál Jokera. *4* *3*
  • Re: další dvd

*1* *1* *1* *1* *3* *5* *14* *7* *7* *10* *4* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *9* *9* *13* *13* *5* *5* *5* *4* *5* *15* *15* *8* *16* *8*
  • teddy-girl

hlasujte pls!

AHOJ LIDIČKY, CHTĚLA BYCH VÁS MOC POPROSIT JESTLI BYSTE TADY: http://www.souboj-serialu.cz/hlasov ani.php HLASOVALI PRO SERIÁL PRISON BREAK!! UŽ JE TO FINÁLE KDYBY VYHRÁL MOC BY TO PRO MĚ ZNAMENALO :) TAK PROSÍM HLASUJTE, STAČÍ KLIKNOUT NA PRISON BREAK *3*
  • teddy-girl

Re: Heth Ledger

souhlasím s tebou, ale bohužel :( taky se s tím pořád nedokážu smířit že zrovna tak skvělej chlap musel umřít ale každý jednou umře. někdo déle a někdo dříve (případ Heatha :(() *9*
  • zdenule119

Heth Ledger

Ach jo...proč si musel Bůh vzít k sobě zrovinka tohohle herce???...Vždyť on měl tak skvěle nastartovanou kariéru...Kdyby nezemřel,věřím tomu,že by těch oskarů získal víc...on je hrozně krásnej a hrozně úžasnej...v každým filmu je uplně nádhernej...když má hnědý nebo blonďatý,když má krátký nebo dlouhý...prostě je nádhernej všude...♥♥♥miluju ho moc♥♥♥ *14*
  • gallacher

Re: Re: pajushik

tak jeste aby ne.. *9* ..chudacek malinkej krasnej roztomilej
  • aliss67

=)

a ak by ste sa chceli nieco opytat ohladom heatha ledgera a jeho rodiny,kludne napiste odkaz-dakujem *4*
  • emaili,icq,vily

AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík

http://spidercat.blog.cz/
  • a.n.c.a.

Re: pajushik

jj to je lito kazdymu, kdo chodi na tuhle stranku...:(
  • pajushik

je mi strašně líto že heath zemřel byl to skvělý herec nejfíce se mi líbil když hrál ve filmu 10 duvodu proc te nenavidim
    máme tě rádi heathe
  • DVD II

Na http://www.DVD-city.cz mají filmy: do 99,- Kč Candy, Legendy z Dogtownu; do 199,- Kč: Pojídač hříchů, Ned Kelly, Casanova, Kletba bratří Grimmů, atd. – na dobírku, čtvrtý den jsem je měla doma.
  • Re: Re: Filmy

jo tak to já jsem ho ještě ani neviděla ale musí byt určitě moc krásnej ptž tam hraje heath *3* milujem tě heathe *14*
  • Re: ples příšer

ještě stále je krásnej (jeho popel omg)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit