Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Imaginarium

nevite nekdo kdy ma v Americe premieru Imaginarium dr.Parnasse
  • Re: nové stránky!

joo jsou moccc pekny a prehledny
  • Re: Re: Re: 22.1. 2008

tj rekl to hezky.....a je to pravda
  • mysak.kol

Re: Re: Re: 22.1. 2008

to bylo krásný. hezky si to řekla, nebo spíš on to řekl. chce se mi brečet. *9*
  • emo-anne

Re: Re: 22.1. 2008

Určitěv nechtěl zemříííít!!! Uz ani kvuli matildy....ae rikal ze se neboji umřít...ze jeho zivot je v ni:(
  • a.n.c.a.

Re: 22.1. 2008

jasny ze bude vetsi opocet fanousku, ale na tom zas tak nezalezi....taky jsem cetla ze jel v kokainu a myslim ze je to pravda, cetla jsem dokonce , ze to byl i duvod, proc se s nim Michelle rozesla....a rekla bych ze si tu smrt zpusobil on, mel si vic setrit, ale rozhodne umrit nechtel.....pred smrti na tom musel psychicky hodne spatne *9* moc me to mrzi, co se stalo, ale myslim ze mel hezkej zivot *4*
  • a.n.c.a.

Re: TV MINI

wow tak hned zitra to mam, ale kdyz je to TV mini tam s Heathem nebude asi moc dlouhej clanek,.... *9* , ale jsem rada, ze po delsi dobe zase neco vyslo *3*
  • sonish-kaa

TV MINI

Ahojky,zítra vychází časopis TV MINI kde je HEATH jako CASANOVA!!
    tady je odkazík :http://www.astrosat.cz/tvmini/
    Ur čitě si ho koupím *3* *14*
  • natali.rose

22.1. 2008

před chvilkou jsem se dívala na jedno moc smutné video- vzpomínka na heatha , byly tam i ukázky z převozu jeho těla, bylo to opravdu moc smutné *9* ...a tak mi to nedalo a CHCI SE VÁS ZEPTAT NA H. SMRT!! co si o tom myslíte? vím že už to tu bylo probíráno několikrát, ale nedávno jsem četla, že prý jel v kokainu a to mě přinutilo se znovu zamyslet nad tím jestli si život vzal nebo to byla jen shoda náhod a selhalo mu srdce *7* , každopádně jeho smrt je vážně tragedie a já jen doufám, že až za rok bude heath "slavit" narozeniny počet jeho věrných fanoušků nebude o nic menší než je ted, ba dokonce větší!!!! *8*
    takže dál sledujte jeho filmy a vzpomínejte *13* ...to je rozkaz!! *1*
  • denina8

Re: Re: Ned Kelly

Jee a jo na primne...trosku jserm se v novinach zamotala...ae proste se koukej te...;)
  • kyrstyn

Byl moc dobrý

Ahojky na jeho stránku moc nechodím... *9* ...ale byl to moc milý a hodný kluk ... Nechápu jak mohl nekdo tak talentovaný zemřít *4* ... alee na jeho herecke vykony nikdy nezapomeneme !!! ... jsi skvelý i ted !!! *14* ... MIlujeme tě !! ...moc nám tu všem chybíš
  • Re: Two Hands

jááááá ale pry má byt na filmboxu se tady psalo ale mi to taky jaxi nevedem ale kámoška mi slíbila že mi to natočíí juhuuuu
  • aliss67

Two Hands

Kto vlastne chcel Two Hands??
  • a.n.c.a.

Re: Re: DVD

jejda snad to jeste mit budou:(
  • Re: DVD

jj vyšel v neděli:)
  • a.n.c.a.

Re: CHYBÍ....

tj a Heath dokazal neco co zatim tyhle hvezdicky nedokazali
  • a.n.c.a.

Re: Heat forever

jj vim o ni ..... uz ji mam a porad ji posloucham *3*
  • a.n.c.a.

DVD

Zdravim vsechny....uz jsem tu dlouho nebyla a chtela jsem se zeptat jestli vysel film Tlapka .....ze se tady o nem tak pise *4*
  • a.n.c.a.

Re: Ned Kelly

super to jsem jeste nevidela.....urcite se podivam *3*
  • a.n.c.a.

Re: Heth Ledger

jo hral vyborne....urcite by dostal vic Oscaru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit