Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdenule119

Re: Re: Re: diskuse

jo a ned kelly se taky moc těšim...protože to bude zase po dlouhý době co uvidim film s nim....
  • zdenule119

Re: Re: Re: diskuse

jj....souhlasím.....wšecky filmy s heathem sou pstě boží....sice sem jich tolik newiděla ae on je tak sladkej a w každým filmu je neodoletlnej... *14*
  • heatcliff

Stesk

Lidi, mám zrovna tesknící chvilku kvůli Heathe *9* a už nevím, co s tím mám dělat! s tím se prostě nevyrovnám, vím říkat tohle o člověku, kterého ani neznám, ale je to tak- je to hrozně nespravedlivé, a nechci uvěřit tomu, že už Heath nikdy nebude........... *9* *9* *9*
  • Re: nové fotečky

Nejlepší je ta, jak ho Matilda tahá za vlasy a tváří se, jakoby mu dávala co proto..oba dva mají super výrazy, jsem se nasmála, určitě koukněte..pěkný večer
  • nové fotečky

Ahoj lidičky, na stránkách www.celebrity-gossip.net jsou nové fotky Michelle a taky hlavně Matildy se Spikem...zdá se mi, že se Matilda začíná hodně podobat Michelle..
  • a.n.c.a.

Re: wow!!!

tj ale hlavne tu jsou prispevky ode me od tebe a od emo-anne......je mi lito, ze sem uz nechodi tolik lidi jako driv *3* .....ja jsem tady asi jenom 2x za tyden...to neni taky moc casto *9*
  • a.n.c.a.

Re: Re: diskuse

tj Zkrocená hora to je fakt nádherný film *4*
  • aliss67

Re: diskuse

Skrotená Hora,Skrotená Hora a Skrotená Hora a tebe?? *4*
  • a.n.c.a.

Re: tv mini

a jak casto to tv mini vychazi...???ja jestli si to muzu koupit az zitra a kolik to stoji???
  • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: Re: Imaginarium

*3*
  • a.n.c.a.

Re: Re: diskuse

jo ja taky vsechny filmy s nim, ale uz se hrozne tesim na film Ned Kelly, protoze jsem ho jeste nevidela.....jinak nejvic s Heathem se mi asi libil Temný rytíř, Zkrocená hora a Patriot.....ale jeho filmy zboznuju vsechny
  • emo-anne

Re: diskuse

me se libi vsechny filmy kde je heath!:) hral pste skvele...ae asi nejvic patriot....sice to konci smutne...ae z toho filmu sem pste byla mimo:) nikoho jsem nevnimala...bylo to super:) ae jak rikam...vsechny filmy s nim milujuuu!!! *14*
  • emo-anne

tv mini

divala sem se do toho tv mini:) noo s heathem tam jsou dve fotky a clanek o filmu casanova... jinak je to cele jen o skutecnem casanovovi:) ae i tak to potesiii!!!
  • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Imaginarium

mel tam byt tento smajliik *14*
  • emo-anne

Re: Re: Re: Imaginarium

noo presne datum newim jen vim ze v rijnu...kazdopadne se tesim:) *9*
  • a.n.c.a.

diskuse

podte si pokecat......smazrejme o Heathovi....jakej film se vam s Heathem nejvis libi???
  • a.n.c.a.

Re: wow!!!

jo me taky, ale driv pribejvala o dost rychleji
  • a.n.c.a.

Re: Re: Imaginarium

no a v tom pripade v cechach kdy??
  • aliss67

wow!!!

Heathovi sa preplnila diskusia....to sa mi páčí=) *4*
  • emo-anne

Re: Imaginarium

na zacarku rijna...myslim 1.