-
Re: Re: Re: diskuse
jo a ned kelly se taky moc těšim...protože to bude zase po dlouhý době co uvidim film s nim.... -
Re: Re: Re: diskuse
jj....souhlasím.....wšecky filmy s heathem sou pstě boží....sice sem jich tolik newiděla ae on je tak sladkej a w každým filmu je neodoletlnej... *14* -
Stesk
Lidi, mám zrovna tesknící chvilku kvůli Heathe *9* a už nevím, co s tím mám dělat! s tím se prostě nevyrovnám, vím říkat tohle o člověku, kterého ani neznám, ale je to tak- je to hrozně nespravedlivé, a nechci uvěřit tomu, že už Heath nikdy nebude........... *9* *9* *9* -
Re: nové fotečky
Nejlepší je ta, jak ho Matilda tahá za vlasy a tváří se, jakoby mu dávala co proto..oba dva mají super výrazy, jsem se nasmála, určitě koukněte..pěkný večer -
nové fotečky
Ahoj lidičky, na stránkách www.celebrity-gossip.net jsou nové fotky Michelle a taky hlavně Matildy se Spikem...zdá se mi, že se Matilda začíná hodně podobat Michelle.. -
Re: wow!!!
tj ale hlavne tu jsou prispevky ode me od tebe a od emo-anne......je mi lito, ze sem uz nechodi tolik lidi jako driv *3* .....ja jsem tady asi jenom 2x za tyden...to neni taky moc casto *9* -
Re: Re: diskuse
tj Zkrocená hora to je fakt nádherný film *4* -
Re: diskuse
Skrotená Hora,Skrotená Hora a Skrotená Hora a tebe?? *4* -
Re: tv mini
a jak casto to tv mini vychazi...???ja jestli si to muzu koupit az zitra a kolik to stoji??? -
Re: Re: Re: Re: Re: Imaginarium
*3* -
Re: Re: diskuse
jo ja taky vsechny filmy s nim, ale uz se hrozne tesim na film Ned Kelly, protoze jsem ho jeste nevidela.....jinak nejvic s Heathem se mi asi libil Temný rytíř, Zkrocená hora a Patriot.....ale jeho filmy zboznuju vsechny -
Re: diskuse
me se libi vsechny filmy kde je heath!:) hral pste skvele...ae asi nejvic patriot....sice to konci smutne...ae z toho filmu sem pste byla mimo:) nikoho jsem nevnimala...bylo to super:) ae jak rikam...vsechny filmy s nim milujuuu!!! *14* -
tv mini
divala sem se do toho tv mini:) noo s heathem tam jsou dve fotky a clanek o filmu casanova... jinak je to cele jen o skutecnem casanovovi:) ae i tak to potesiii!!! -
Re: Re: Re: Re: Imaginarium
mel tam byt tento smajliik *14* -
Re: Re: Re: Imaginarium
noo presne datum newim jen vim ze v rijnu...kazdopadne se tesim:) *9* -
diskuse
podte si pokecat......smazrejme o Heathovi....jakej film se vam s Heathem nejvis libi??? -
Re: wow!!!
jo me taky, ale driv pribejvala o dost rychleji -
Re: Re: Imaginarium
no a v tom pripade v cechach kdy?? -
wow!!!
Heathovi sa preplnila diskusia....to sa mi páčí=) *4* -
Re: Imaginarium
na zacarku rijna...myslim 1.