Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aliss67

Re: Re: peknééé

díki ,moc, *4* *4*
  • a.n.c.a.

Re: heath l.

to fakt ne
  • a.n.c.a.

Re: peknééé

wow je to dobry, ale je skoda ze tam neni vetsi vyber z jeho stylovyho obeleceni... *3*
  • aliss67

peknééé

ahoj,neviem či to už viete,ale na stranke www.paperdollheaven.com,si mozete obliect,Heatha Ledgera,

PS: skuste to,je to super *4* *4*
  • aliss67

heath l.

nepoznate niekto stranku ,kde su šetriče heatha ledgera??? *3* *4*
  • a.n.c.a.

Re: Matilda Rose Ledger

http://justjared.buzznet.com/galler y/photos.php?yr=2009&mon=04&evt=mat ilda-paparazzi&pic=matilda-ledger-w aving-paparazzi-05.jpg

tady taky:)
  • a.n.c.a.

Matilda Rose Ledger

http://seriouslyomg.com/?p=10786
    fotky nasi Matildy :)
  • a.n.c.a.

Re: Ruce pryč na Filmbox extra

ach jo....mi to taky nechytame :(
  • l.enik

Ruce pryč na Filmbox extra

Ahoj,chtěla bych vám jen říct že na Filbox extra budou 22.4. ve 21.00 dávat Ruce pryč.Už se těším,protože mi s Heathem chybí vidět jen dva filmy a mezi nimi je právě tento filmeček.Jen musím sehnat někoho,kdo by mi ho nahrál,protože tuto stanici jaksi nevedeme *9* *9* *9*
  • Re: Re: Filmy

Mě se líbí *3*
  • aliss67

:((((

*9* nebudte smutný,chce sa mi plakat,ked vidim tie prispevky,nemyslím to v zlom,ale sú velmi smutné,viem si to predstavit,ako ste to prežívali,ked heath zomrel,ale skuste si predstavit co som prežívala ja ,dodnes to preživam,aj ked mam pocit že niekedy je pri mne, *9* , *4* ,velmi mi heath chyba,ani si neviete predstavit ako,kazdy vecer pred spaním si pozriem nejaky jeho film ,a potom sa mi o nom sníva...R.I.P Heath,------ *9* *9* *9* *9* *9* *9* WE MISS YOU HEATH.. *9* *9* *9*
  • aliss67

Re: co to bylo?

podobné veci sa stávajú aj mne.... *4* ..,-skoro každý deň *4*
  • aliss67

Re: pro Heathe

pekné-vážne,pači sa mi to *4* *4*
  • aliss67

Re: Já si to s nima vyřídím!

pridávam sa k tebe *3* *4*
  • aliss67

Re: Re: Sen =**

stáva sa mi to častejšie *4*
  • a.n.c.a.

Re: Matilda

diky
  • a.n.c.a.

Re: DVD

uz se tesim!
  • gabi..heath..

Re: Filmy

každej film s heathem je prekrasnej ale teda pojidac hrichu se mi fakt nelibi *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • alik-elis

ples příšer

AHOJKY, FILM S HEATEM-PLES PŘÍŠER JSEM VIDĚLA-JE SMUTNÝ A HEATH TAM NENÍ AŽ DO KONCE FILMU.......VÍC NEBUDU PROZRAZOVAT, ALE NACHYSTAT SI KAPESNÍČKY.JINAK JE TAM VIDĚT JEHO KRÁSNÉ "POZADÍ",ALE ON JE/BYL KRÁSNEJ CELEJ...... *14* *14* *14*
  • heatcliff

Filmy

Ahoj, všechny zdravím, a také přeji pěkné svátky. Jinak k těm DVD nosičům, jak už tady bylo zmíněno, v Bontonlandu mají bezpočet filmů s Heathem! Zítra jedu do Prahy, takže se tam stavím, a Patriot, Ples příšer, Ned Kelly, Pojídač hříchů,Kletba bratří Grimmů, nebo Beze mě:šest tváří B.Dylana- mají od 99 kč,- do 199 kč,-!Takže tam nakoupím! *15* Jinak Matilda je moc pěkná dívenka, celá tatínek!- Také moc pozdravuji všechny, kteří jsou na osobnostech ve fanklubu Heathe, a děkuji, že takhle dávají najevo, že je pro ně hvězda, osobnost a zajímavý člověk, jakýmkoli způsobem! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit