Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a.n.c.a.

...

Heath natocil dost filmu na svuj vek......... *3*
  • a.n.c.a.

Re: Cinema

ja je chci taky...
  • gallacher

ty se maaaaaas..ja ci takyyyyy...a je dobrej ten casak z roku 2006..jak je tam nna titulce?
  • sonish-kaa

Cinema

Ahojky,já si kupuju každý měsím CINEMU , protože je to bombastickej časák !
    Tááqže mám taky všechny časáky CINEMA s Heathem kdy se začaly jeho filmy točit a pod. *14* *14* *14* *14* *14*
  • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: Re: Cinema

zkusim ji napsat jeste jednou
  • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Sen =**

jj me taky mrazi po zadech
  • gallacher

Re: Re: Re: Re: Cinema

mrzi me to,ale nevim jak je to mozny asi meli jen nekolik vytisknu navic...
  • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Cinema

achjooo...me napsali ze nemaj...:(
  • gallacher

Re: Re: Cinema

musis napsat do jejich redakce...ten email najdes na jejich strance..
  • heatcliff

to bych také moc chtěl,ale kde si tam mám o něj napsat?
  • gallacher

a je to ten z roku 2006 ze?
  • gallacher

Re: Re: ..

jo sak ja vim,ja jenom ze jak sem to zase slysela a videla tak me to zase porazilo..
  • dada.

Cinema

Ahoj.Gallacher už se tady zmínila o tom,že si psala o starší čísla časopisu Cinema.Já jsem si je objednala.Už je mám a ten,kde je Heath na přední stránce je fakt bombastickej.Mohu jen doporučit.Časopis samotný stojí 70Kč,ale za poštovný bohužel dáte 84Kč.
  • denina8

Re: ..

Na otazku Proc?..uz nam asi neodpovi.. *9* ae taky bych to chtela vedet....A je fakt jak jako Joker Pretocme hodiny o rok zpatky...to be se hodilo...mozna i o hodne zpatky aby byl este mezi nama,a užíval si života a Matty..Heath tu ae pro nás určitě i přesto bude..
  • gallacher

..

Já se ted divam s brachou na Temnyho rytire,uz to vidim po ctvrte a furt mam pocit ze ten film je asi vazne prokletej...tak si vemte ze tam heathy rika Pretocme hodiny o rok zpatky...a uz je to vic jak rok co umrel a pak jak ho tam prinesli v tom cernym pytlu jako "mrtvyho "jokera...a....mno proste...a jeste hodne dalsich veci jako by to Jack Nicholson predpovidal ze ho ta role znici..... *9* *9* Sice to byla jeho zivotni role ma za ni Baftu,Oscara a zlatej globus a milion dalsich cen....ale zaplatil za to moc velkou cenu..svym zivotem...:'( Proc heathy proooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc?? *9*
  • teddy-girl

Re: Imaginarum dr. Parnesse

jo já už taky plánuju že si sebou vezmu lékárnu. jakože kapesníky, kapky do očí, nákej ten prášek na zmírnění srdeční bolesti apod... chápete ne?? *1* *9*
  • teddy-girl

Re: Re: Sen =**

jo přesně to cejtim! a někdy mi úplne mrazí po zádech jako dneska když sem se dívala na temnýho rytíře *7* v záběru byl jen batman a v obrazovce sem viděla stín jokera fakt že jo :-O *14*
  • denina8

Imaginarum dr. Parnesse

Až bude u nás ve mněstě v kině film Imaginarum dr.Parnesse..Tak tgam určitě pudu...Ae bude to takej divnej pocit*9*...Až to tam bude tak si sebou budu muset vzít hodně kapesníčků...páč mi asi ukápne slzička..když ho uvidim v jeho poslednim filmu kterej uvedou po jeho smrti a kterej nedotočil *9* *9*
  • gallacher

Re: Pocity

jo to ja taky a z me to ekdy desi :'(
  • sonish-kaa

Pocity

jjj,taky mám takový pocity *9* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit