-
Re: Re: pro Gallacher
nemas zac -
foto měsíce
pomozte pls vybrat fotku měsíce tady: http://heathledger-fans.blog.cz/090 3/fotka-mesice-brezen děkujuuu *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: a zase ten pocit
Jo je fajn,že to bereš tak normálně *3* -
Re: Re: heath
Ty taky protze to furt resis....uz fakt o tom radsi nic nepistee:) -
KOnčím
Dnes končím tak zas zítra ahoj a dobrou noc.. -
Heej ten klokan je dobrej:D Upe si predstavuju heatha:D -
jn...chtela bych si precist jeste ty dalsi, urcite by byli super jako tahle -
Re: pro Gallacher
jj bud v klidu, me taky jeste neodepsali, snad napisou, asi jich tam maj fakt plno....a Gallancher moc dekuju -
jooo tak to je supper....ne nevim ....ale jestli nekde bude tak ti dam vedet.. -
Re: Re: Re: Re: Re: pro Gallacher
Dík seš hodná...není někde nějakej článek o něm potřebuju info o něm..mám kroniku založenou... *3* kdo ji viděl tak říkal že je pěkně udělaná... -
Re: Re: Re: Re: pro Gallacher
alee neeee....asi nema cas odpovidat a nebo jich tam ma tolik ze nestiha....tak pockej a pak uvidis ja verim ze ti napise... *3* -
Re: Re: Re: pro Gallacher
já tam psala hned ten den cos my to dala a to už je víc jak týden asi mám smůlu no... -
Re: Re: pro Gallacher
ja odufam ze ti odpovi -
myslis do toho stasnyho Jima??no tak to si musis pockat to chvilku trva..me taky trvalo asi tyden nebo kolik nez mi odpovedela..;) -
myslim, že jediná husa je tady gabinka022, ani bych nerekla ze je ti 22, spis si na to hrajes, a jestli jo, te lituju, nemas mozek holka!!! -
pro Gallacher
Ahoj psala sem té paní na ten e-mail jak si my dala,ale nic se neděje *7* žádná odpověď,ani časopis ve schránce..Třeba si teď píše každej tak už ani nereaguje,co myslíš? -
zdravím
Jak se dnes máte,čekám na 3 filmy který mám objednaný a už se nemůžu dočkat až je budu mít..pěkně si to vychutnám a budu obdivovat Heathečka..a budu šťastná že zas jakoby žije..ve filmu myslím -
...UZ ZASE?
nechte toho prosim... -
Re: heath
Ja jakozto nestrannej pozorovatel musim uznat ze jenom prilivas do ohne. Uz se to tady uklidnilo a zas nadavky typu kravky? prijde mi ze provokujes. uz toho nechte! -
Re: heath
nepleť se do toho ty huso!