-
Re: Re: co??
taky se omlouvam -
Nestačím se divit..
Tak asi 3 dny jsem tu nebyla a nestačím se divit, co se tu děje? *7*
Musím ale podotknout, že uživatelky Lina, Gábinka a Lenik moc rozumu teda nepobraly..A ohánět se tím, že jsou starší než ostatní nebo že někdo věděl o Heathovi až po jeho smrti, je teda dost ubohý..Tady přece na takových detailech vůbec nezáleží! Ani na věku ani na délce fandovství Heathe Ledgera!
Mě je třeba 28, no a co..Chodím sem, když mám čas a nepovyšuju se, ani nezesměšňuju mladší!!!
Tady si může přece každý psát, co chce!
A posmívat se někomu, to je teda vážně dost ubohý..*7*
Tyhle 3 holky bohužel už zapomněly, že jim taky bylo kdysi 14 a prožívaly vše mnohem intenzivněji než teď...
Podle mě jim vůbec nejde o to, aby se tu dozvěděly něco o Heathym nebo si vyměnily s ostatními své pocity, ale spíš chtějí někoho vyprovokovat a tím se pak baví.. *7*
Holky jestli v tomhle posmívání chcete pokračovat, tak sem fakt radši nelezte! Zbytečně to tady pak ostatním kazíte.*9*
Já doufám, že snad už byla zakopána válečná sekera a vrátí se tato diskuze do starých kolejí.. -
dost !!!
A DOST! UŽ MĚ TO FAKT NEBAVÍ *13* NEHODLÁM SE NA FÓRU HEATHA LEDGERA FURT DOKOLA HÁDAT! TAKŽE ZA PRVÉ, I KDYŽ SEM TU HÁDKU NEVYVOLALA CHCI SE VŠEM TADY OMLUVIT, PROTOŽE NIKDO JINEJ TO ASI NEUDĚLÁ *4* TAKŽE VŠEM SE OMLOUVÁM ZA TO SPROSTÝ NADÁVÁNÍ A DALŠÍ KECY KOLEM TOHO *5* JINAK SI ASI VŠICHNI UVĚDOMUJOU CO UDĚLALI ŠPATNĚ A JÁ TAKY *3* JESTLI SE CHCETE DÁL HÁDAT, PROSIM! JÁ SE OMLUVILA A DÁL SE DO TOHO MONTOVAT NEBUDU *13* NA DALŠÍ POZNÁMKY KOLEM TOHO NEBUDU REAGOVAT A BYLA BLBOST TO TADY DÁL ROZHÁDÁVAT *9* JSME TADY KVŮLI HEATHOVI NE KVŮLI TOMU ABYSME SE HÁDALI A NAVZÁJEM PONIŽOVALI *8* MYSLIM TO V DOBRÝM A ZA TUHLE DISKUZI JSEM RÁDA I KDYŽ NĚKOMU TO MŮŽE PŘIPADAT ZAOSTALÝ *4* IAM SORRY AND HEATH FOREVER *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ehmmm
jo to už se ti povedlo ale mě to neva *3* ráda se hádám *3* -
Re: co??
já doufám že už nic *4* -
Re: Re: Re: Re: ehmmm
No a já zase budu bránit lidi, se kterýma mám něco společnýho já. A to je racionální uvažování. A ty a celá ta tvoje skvadra jste mi dost volný. Klidně to tady rozhádám ale budu je bránit -
Re: Re: Re: Re: Re: ehm
Ty seš trubka. Já jsem tuhle
hádku vůbec nezačala. Akorát jsem se zastala těch rozumějších v této diskuzi, a ty bych spočítala na prstech jedné ruky. Máš v tom docela bordel có?Zastala jsem se Gábinky a l.eníka. O nějaké tvé názory a hádky se základkou jsem fakt nestála. A že ně mě sereš? Tak to jsi mě teda fakt vytrestala *1* -
co??
co se to tu dějě??? -
Re: už dost...
taky si říkám *3* -
Re: Re: ...
jakej rozdíl? co to kydáš? ubohých 5 let (bude mi 15) ti příjde jako mega rozdíl? *1* *1* no cooment *14* -
Re: Re: Re: Re: ...
taky ti bylo krásných 14 *3* to už si asi zapoměla že? *7* *1* no nic já tady kroutit hubu nebudu *4* už se to aspon trochu uklidnilo? *5* -
Re: Re: Re: Re: ehm
jako co?? že ti je 24 si myslíš že tě nechám bejt! ty ses tady začala hádat *1* nikdo jinej TY! něco mi povídej o věku když tohle by pochopilo i tříletý dítě *1* fakt tohle mi de na rozum *15* *15* mě bejt 24 tak nedřepim u kompu a nehádám se se "čtrnáctiletejma" i já mám na tohle odpověď a mohli bychom se tady hádat ještě klidně tejden ale na to ti seru, seru na tebe ok? *1* *3* -
Re: .....
tak to vidím i já ale někteří intelektuálové si to ovšem nedokážou přebrat *3* -
Re: Re: Re: ehmmm
ty o mě víš velký hovno tak to tady nerozebírej a svoje teorie si nech! jako sorry ale to VY ste se tady začali hádat ne já!!!!! uvědom si taky tohle *3* tyhle lidi tady budu bránit ptž maj se mnou něco společnýho a vy ste mi u prdele nazdar! *14* -
Re: Re: Re: ehmmm
víš o mě velký hovno tak to tady laskavě nerozebírej *1* fakt ste takový kravky? jako sorry ale vy ste se tady žačali hádat ne já!!! ty lidi tady budu bránit protože s nima mám něco společnýho a vy ste mi fakt u prdele *3* *10* -
už dost...
omg..tak tohle je už vážně moc.. *1* tohle už se nedá poslouchat..vážně *1* nechápu jak někdo může říct(dost jasně naznačit!),že když Heatha někdo začal mít rád až po jeho smrti tak neni takovej velkej fanoušek jako někdo kdo ho měl rád i předtim..ste ubohý vážně.. *1* vždyt je to přece jedno!neznamená,že když ho někteří z nás začali mít rádi později tak že ho máme rádi mín než vy..to přece neni pravda!je jedno jestli nám je 14,15 nebo víc..tady jde přece o to co máme společný a to je Heath nebo snad ne?máme ho rádi a obdivujeme ho..a jsme rádi,že nám někdo rozumí..myslim,že je vážně zbytečný se tady takhle hádat,nelíbí se mi,že tu někdo odsuzuje nás ,,mladší" fanynky jen proto,že ho třeba známe kratší dobu než vy.vždyť je to úplně jedno,měli by sme tu na něj vzpomínat a nehádat se kvůli kravinám jako je věk nebo něco podobnýho..kašlete na to!já osobně třeba Heatha taky dřív moc neznala,ale to ze mě přece nedělá něco víc nebo míň..sem jeho fanynka jako vy všichni ostatní a ráda sem zajdu si na něj zavzpomínat nebo si o něm popovídat.hlavně už se nehádejte stejně je to k ničemu!mě se taky třeba nelíbí někoho názory,ale řeknu si no bože..tady je někdo zase strašně chytrej a vykašlu se na to!..pojďte radši zase vzpomínat na Heatha a bavit se tu o něm a vykašlete se na to hádání..fakt..vždyť jsme tu hlavně kvůli němu..nebo snad ne *7* -
Re: Re: ...
jasněěěěěě.....mam ho nad sebou...a dam mu pusu i za tebe jestli chces *15* -
Re: Co to tu má znamenat?
oceňuju, že ses nepřidal k jednomu stádu a když už teda poučuješ, tak aspon obě dvě strany...já jsem se k tomu aspon chtěla vyjádřit, když už večer přijdu na net a zjistim, co se tady za tech par hodin, co jsem tu nebyla, udalo..takze s dovolenim jsem se taky vyjadrila..ale už taky končim, svůj názor jsem řekla. -
Re: ...
Tak krásný sny. A nezapomeň zlíbat plakáty v pokojíčku *3* -
...
Ja jdu...snad uz to tady bude zitra zase normalni ...NORMALNI DISKUZE.. *5*