-
Re: Re: Re: Re: Re: ehm
A proč reaguješ? Já už ti odpovídám jen ze slušnosti. No jedno ti to může být o tom žádná -
Re: Re: Re: ...
No, na muže v profilu fakt nevypadá *7* -
Re: Re: Re: Re: ehm
mno,ja zase reaguju na tvoje prispevky *15* ..takze klid...a je mi jendo kolik ti je...i kdyby ti bylo 50 ,je mi to JEDNO -
...
KONECNEEEEEEEE promluvil nekdo normalni...a ma pravdu...tak dost uz! -
Re: Re: Re: ehm
Prosím, podívej se mi do profilu kolik mi je let školku, základku, i maturitu už mám za sebou. Možná že se s těma krávama ve třídě trénujete navzájem có? Čti si třeba ................................... ................................. Mě to žíly fakt netrhá, a na to abych tady plácala svoji energii k tomu abych tě nasrala, fakt nemám náladu. Prostě jen reaguju na příspěvky od toho je to diskuze . -
Co to tu má znamenat?
Tak já už toho mám opravdu dost!!!! Věřím že každý má nějaký názor a své přesvědčení, ale do prdele už jsme snad řekli že to tu rozebírat nebudeme, já toho mám fakt tady dost! Pokud se tu che stále někdo hádat ,a má nutnou potřebu zvyšovat si svou pravdu, tak já tedy rozhodně ne-v tomto případě. Snad všichni tady máme Heatha rádi,ne?! Tak co kruci se tu stále hádáte, o co vám jde, čím tímhle dosáhneme? Vůbec ničeho, jen se to tady promění v nějaký souboj pravých a nepravých fandů-nebo já už fakt nevím. Vzdyt každý tady může přispívat jak chce-takže Gabinko 22- pokud ti to tady příjde málo aktuální a nedávají ti tady věci hlavu ani patu-tak tady něco zajímavého přidávej! Gallacher-nerozčiluj se,a mysli si své, prostě všichni už toho tady nechme! Ježíš-Heath kdyby tohle viděl-nepříjde vám už to trochu trapné-mně osobně ano!takže dost! -
Re: Re: ...
*1* *1* prej zena *15* .....tady je VZPOMINKA NA HEATHA a ne hadaci krouzek...tak toho prosim nech me..... *8* -
Re: ...
Tak to se gábinky musím zastat. Kdo to komu nandal ty skoro osmnáctko? Vždy´ty její výroky nemají hlavu ani patu. Myslím, že rozdíl mezi 20tiletou mladou ženou a 14 tiletým dítětem, hlavně v myšlení a pohledu na svět dost podstatný. Ale neboj se, taky se dočkáš až SKORO za tři roky oslavíš první kulatiny, tak ti ten mozeček začne trochu víc pracovat. No, ale v tvém případě, nevím zda není 20 let málo.No, uvidíš sama. *3* -
Re: Re: ...
mno ale rozhodne ty jeji prispevky byli dospelejsi nez to co jsi psala ty.....noa?jezisi co ti je do toho kdo kdy ho zacal mit rad... *5* parve NIC ti do toho neni a muze sem napsat i clovek kterej ho zacal mit rad pred hodinou to je jedno.....mno a ty ses "velka faninka"....hovno ses akorat ......Heath se z nas musi otacet v hrobe chudacek . -
Re: ...
nandala mi to mrtě, no *1* já se nevytahuju, že mi je 20, ani jednou to tu ode mě nepadlo, vytáhly jste to vy...já se jen směju tomu, že se mě snaží urazit 14tiletá holka, to je rozdíl..o svym věku nemluvim..
jo...o to se tady snažim celou dobu-bavit se jako dřív..ještě než se zde objevila ta hromada tupoučkých holek, za kterými se chodí H.L. vyvzpovídat :D -
Re: Re: ehm
mno tak v tom pripade ses ty ve skolce :D *15* ....si myslis ze me naseres? ... *1* ..ja mam takovi kravy ve tride a uz jsem vytrenovana takze je mi to jedno co si tady kecas ja ctu jenom BLA BLA BLA BLA BLA BLABLA BLABLALBLA BLA BLAAA *15* -
Re: ehm
No ale dlouho z ní fakt nejsi. Navíc, tvoje příspěvky, ti snižují věk tak o pět let. Ale v pohodě. Kdo tě nutil, na naše příspěvky reagovat? Nerozčiluj se, rupne ti cévka v mozku a budeš tahat nohu. -
...
Jak si to tak ctu tak vidim ze ti to pekne nandala gabinko022 *1* pekne te setrela a mela pravdu ve vsim co rikala a hlvane v tom ze kdyz ti je dvacet tak ze nejsi neco vic nez mi...me bude pristi rok 18 noa.....je mi jedno kolik komu je hlavne ze s nim muzu dobre pokecat o cloveku kterym mi je vsim... *5* ja se nebudu rozcilovat nikdo z vas tri mi za to nestoji...HELE VITE CO.ted mluvim k tem normalnim co tady nekecaj kraviny a nechcou vyvolat hadku.Nejlepsi bude ignorace a budeme se bavit jako driv..co rikate? *1* *15* -
Re: Re: Re: Re: a zase ten pocit
V pohodě,ono se to občas přenáší na druhý, ale bereš mojí narážku sportovně, to se mi líbí *3* -
ehm
takovej mensi detail...ja uz nejsem na zakladce a nevim kdo tady je v puberte..a navic co je na tom ze ho nekdo zacal mit rad az po smrti...ja ho mam rada od te doby co jsem ho videla poprve v pribehu rytire jak to davali v premiere v televizi a co? nevytahuju se tady s tim..a navic uz jsme to ukoncili...a kdyz nekdo bude psat nejaky narazky tak na to proste nebudeme odpovidat tecka....a to ze chcete tady postvat lidi proti sobe je vase vec..a ja se nehodlam rostilovat....bozeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeee.... *10* *8* *16* *5* -
Re: Re: Re: klid
Předpokládám,že trpíš samomluvou a asi i příznaky paranoi. Tak mě napadá, nemají o tebe, rodiče někdy strach? Myslím, že jim na tobě záleží víc jak Heathovi. Popros,ho prosím, ať svoje návštěvy v noci omezí.Vzhledem k tomu, že údajně duchy slyší, pouze ten koho navštívily, tvoje brblání uprostřed, ztichlého domu, může tvým rodičům připravit bezesné noce a řadu otázek ohledně tvého zdravotního stavu teddy-girl -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Hele kočko, doporučuju ti tvoje příspěvky a výlevy vytisknout, pečlivě uschovat, a přečíst si je tak za 10 let. A sama nad nima budeš kroutit hlavou. *3* -
Re: Re: Re: tak fajn
No jasný, vyvolávání duchů je super nápad. Hlavně že ho necháte odpočívat v pokoji... -
.....
Nechápu co tady pár lidí má proti tomu , že se tu chce někdo vykecat?! Jestli to někoho nebaví nebo nezajímá tak to nečtěte! Jooo..já vim vy už to ani nečtete. Teď píšete Jak je to ubohý vyvolávat tu hádku! Joo ale tak si uvědomte kdo tady tu hádku začal?? Chápala bych když napíšete svůj názor k něčemu, ale připomínka jako " teď sleduj jak se do nás pustí" mi přijde jako menší provokace! Asi jste vlastně chtěly, aby jsme se do vás pustili co?!
A co je komu do toho, že někdo začal bejt fanoušek Heatha až po jeho smrti?! To by mělo bejt snad dobře když jeho fanoušků přibývá!!! HEATH FOREVER! *4* *15* -
Re: Re: Re: ehmmm
Není zač *3*