Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

Re: heath

ale tu kapitolu o jeho smrti sem si jeste neprecetla pac na to nemam silu,az se to ve me uklidni tak si to prectu..jinak bych asi skocila z okna
  • gallacher

Re: heath

Tak knizka je uzasna...nejvic me ais pobavilo jak dotahl domu toho klokanka bo co *15*
  • emo-anne

heath

Jj uz to nereste:) Jsou to krawky a nic to bohuzel nezmeni:) noo mate nejaky novinky ohledne heatha nebo taak?:) A co knížka? Co jste se dozvedeli? ja docela dost veci:)
  • gallacher

Re: :-O

mno vcera se nam to trosicku vymklo kontrole ale dneska uz v pohode ;)
  • a.n.c.a.

Re: :-O

presne je to jedno i kdyby se o nem dozvedeli dneska tak proste se jim libi a maji ho radi tak jako my
  • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: Re: A ještě něco..

tu ma tady asi kazdy *1*
  • heatcliff

konec hádek! jste pro?

jako opravdu nechci tu dnes vidět hádky a rozepře! takže se neopovažte opakovat včerejšek! *8* *9* Heatheček milovaný! *14* *9* *9* *9*
  • :-O

no tak nestačim koukat, vážně ubohý se ohánět věkem a to, že ho někdo má rád až po jeho smrti je snad úplně jedno...i kdyby se stal fanouškem někdo včera tak sem prostě patří!! povyšování nad ostatní koukám tady jde velice dobře.. má se sem chodit kvůli Heathovi a zjistit co je kde o něm nového a ne se hádat! chudák heathy *13* *14*
  • gallacher

Re: Re: teddy-girl

presne *1* ....
  • teddy-girl

Re: teddy-girl

ahá díky taky to zkusim ale nedostatek financí mi komplikuje život *1*
  • gallacher

teddy-girl

ja jsem jim napsala jestli ty cisla jeste maji a oni odepsali ze maji a ze mi to poslou...
  • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: A ještě něco..

a oni ti odepsali že si to můžeš objednat?? *7*
  • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: Re: A ještě něco..

něco takovýho sem taky udělala ale u zubaře (nepříjemné *9* *9* *1*)
  • perth

Re: Re: Re: Re: A ještě něco..

Jasně chápu, no já si včera u kadeřnice vytrhla z prosincovýho Rytmu života článek o Zkrocený hoře.. *3* Asi už trošku úchylka že *1*
  • gallacher

Re: Re: Re: A ještě něco..

ja taky,jako bych mela abstak *1* .....asi si ten jeden casak z roku 2006 objednam a nekde vymodlim prachy *15* ...pro Heathyho vsechnoo...Snad to bude stat za to ten clanek kdyz uz si to ubjednam..
  • teddy-girl

Re: Re: A ještě něco..

jo to já taky nemám ale mám hroznou depku! *16* chci o něm všechno, všechny články atd... *14* božééé *14*
  • gallacher

Re: A ještě něco..

oni maji jeste v cinema ty stary casaky kde byl heath na titulni strane psala jsem do jejich redakce a rikali ze by mi to poslali *15* ale ted momentalne nemam prachy... *8*
  • perth

A ještě něco..

A pokud bych měla zaujmout nějaký postoj-tedy ke komu se více příkláním, tak jednoznačně na stranu těch tzv."puberťaček", protože ty holky sem chodí se srdcem na dlani a nečekají, že se jim tu bude někdo posmívat..Chodí sem ze stejného důvodu jako já..
    Ovšem zlomyslní lidí existují bohužel všude, na to nesmíme zapomínat.. *9*
    Ale teď už opravdu zpátky k Heathovi, viděla jsem ten článek v čsp.Cinema, jak jste zde psali a za 99,- Kč tedy nic moc. Píšou tam více méně jen o Temném rytířovi..
  • gallacher

Re: Re: Nestačím se divit..

Jo heath je na prvnim miste *14* andílek
  • teddy-girl

Re: Nestačím se divit..

souhlasím s tebou a už sem všem omluvila protože nikdo jiný by s tím asi nepřišel a jestli se tu nadále budou objevovat podobný narážky pak se nebudu bránit a klidně se budu hádat dál (podruhý už oprávněně) *5* snad si to ale každý srovná v hlavě a přestane tady ta "válka" vždyť jde o Heatha ne? *7* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit