Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Re: Re: ehmmm

Tak teď jsi sama přiznala, že tě Heath začal zajímat až po smrti. Prostě se najednou strhnul mediální humbuk, že se předávkoval,ty sis naklikala na netu kdo to vlastně byl a najednou ses šíleně zamilovala. A co s tím má společného to, že jsi v roce 2001 viděla příběh rytíře? v té době tě ještě nezaujal že? Jen sis možná řekla, že ten pohlednej blonďák není k zahození. A po oznámení jeho smrti, ses zamyslela, kdo že to vlastně byl, a že jsi ho v roce 2001 viděla v P.R. a mohla by ses stát jeho fanynkou. Protože ty, a celá tahle banda uvzdychaných holek se tu vyrojila teprve nedávno.
  • gabinka022

Re: Re: Re: Re: klid

*1* *1* no to je výrok...
  • Re: teddy-girl

Myslím, že by se ti vysmáli všude, akorát tady na tomto fóru, máš kliku, že se těch potrhlin vyrojilo nějak víc *3* Takže si skvěle notujete a je vám spolu prostě kráááásně *3*
  • Re: .D

No já myslím, že my jsme se svým životem spokojené, aspoň se v noci můžeme v klidu vyspat, bo nás netrápí zda nás přijde nebo nepřijde navštívit duch H.L.
  • gabinka022

díky Žanet *3*
  • Re: Re: Re: a zase ten pocit

mno hele asi mám mno *1* ale prostě i kámoška to tak říkala že má takovej pocit že tady je a toho ani nějak moc nemusí......a holky nehádejte se už jooo?pls. *9*
  • Re: Re: Re: klid

Ty jsi zralá na odbornou pomoc, jinak to nevidím....
  • Re: Re: Re: Re: ehmmm

Ale podle příspěvků tvých a gábinky, je myslím vidět, kdo je rozumější.... A ty to nejsi
  • Re: ehmmm

Tak tohle je podlemě názor, rozumný mladý ženy, uvažující reálně. Líp bych to nenapsala Gabčo. Jsi třída *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Já mám k němu taky úctu. Ale to co tady plácáte za nesmysli, že za vámi v noci chodí apod.fakt nemá obdoby...
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

No super,tak je nás víc *3*
  • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: Re: ehmmm

já vůbec nemám potřebu se tady s tebou hádat, seš pro mě nic..ani tě neznám a nejsem tady kvůli tobě ale kvůli Heathovi! ani nechápu proč ti pořád odepisuju, protože mi za to nestojíš a kdyby si byla co k čemu fanynka nebudeš se tady chlubit jak dlouho ho znáš (7 let *7* *1* ) to může bejt jenom tvoje věc a nikoho jinýho to nezajímá *3* *15* takovýhle lidi nesnášim *13* ty se tady vytahuješ jaká seš QUEEN ale od toho tohle forum není..jestli jak říkáš ste dřív řešili lepší věci než teď mi tady tak to asi nebylo moc valný jak na to koukám *16* já sem tady od toho abych vzpomínala s lidma, pro který Heath někdo byl a ne abych se tady s tebou vykecávala o tom jaká sem "chytrá 14ti letá" jako sorry ale to fakt ne *13* seš pro mě nic a dál to řešit nebudu *5* *1* "rádA" sem tě poznala a čágos *10* *16* *8* *8* *5* FUCK OFF *1*
  • gabinka022

Re: Re: Re: Re: ehmmm

já si tě do huby neberu, za to mi nestojíš, ani jednou jsem nikoho neoslovila konkrétně...vy si berete do huby nás..mě, Linu a lenika...tak se uklidněte
  • teddy-girl

Re: Re: Re: ehmmm

laskavě si mě neber do huby a nedělej ze sebe nějakou "moudrou" to že ti je 20 neznamená že seš něco víc než já *3*
  • gabinka022

Re: Re: Re: ehmmm

nebo víš co, radši ne...mě to totiž nezajímá..já si řekla, co jsem potřebovala a tim to pro mě hasne.
  • gabinka022

můžeš mi říct, jak se to projevilo, ty chytrá 14tiletá dívenko?
  • teddy-girl

Re: ehmmm

no jo aby ses neprojevila že? JÁ osobně sem neřekla že heatha jsem si oblíbila až po smrti ale už v roce 2001 když jsem viděla příběh rytíře *3* takže mi tady nevykládej tvojí dlouhou známost *1* *1* *1* fakt se s tebou nebudu hádat a nedělej ze sebe největší fanynku...můžu tě ujistit že nejseš *3* teď se to potvrdilo ;-)
  • gabinka022

ehmmm

No, s dovolením bych se dámy taky vyjádřila, i když jste tu "hádku" už ukončily. Já se nestačim divit..docela pěkně jsem si početla teďka.. *1* co to má znamenat?? To kvůli jedný, možná dvěma nevinným narážkám na to, že to tady s tou diskusí jde z kopce, jsme hned krávy? Nenechám se urážet od 14tiletých či 16tiletých malých puberťaček, který ze sebe dělaj nevim jaký borky..Řeknu vám to takhle..jednoduše je tu pár lidí, který sem chodili už od začátku a skvěle si tu povídali, když se najednou rok po smrti Heatha vyrojila banda holek ze základky, který se někde náhodou dočetly, že jakýsi Heath umřel a dva dny na to si uvědomily, že je to vlastně ten z toho a toho filmu a že ho vlastně strašně milujou..a není to snad tak? vždyť vy to tu samy píšete! "já jsem si ho všimla až po smrti, ale stejně je můj nejoblíbenější herec"..a podobný kecy. A ještě si dovolujete říct, že my nejsme pravý fanynky či co?? Doprčic koukněte se asi tak o sto stránek dozadu a zjistíte, že sem chodili uplně jiný lidi a že vy ste o týhle stránce a což je ještě horší, ani o Heathoj neměly ani tušení..Já Heatha obdivuju už 7 let a rozhodně se nestal mým nejoblíbenějším hercem až po smrti. Uvědomte si, jak ste ubohý, vyvoláte tady neuvěřitelnou hádku, posíláte nás dopr*** a nadáváte do krav za pár nevinnejch řádků? Zkrátka už tady pár lidí nebaví, že denně přibydou desítky příspěvků o ničem, prostě jen, že se asi nudíte a chcete se vykecat. Proč nejdřív nepřemýšlíte o tom, co píšete? To je jeden příspěvek jako druhej, nicneříkající blbiny. Teď mi řeknete nejspíš, ať to teda nečtu..však už taky ňákou dobu nečtu. Chybí mi tady lidi, který nám něco předávali, jejichž příspěvky měly hlavu a patu a napsali jen tehdy, když měli co říct. Dopisovat si můžete na icq. Toť můj názor, a i když se na mě teď strhnou nadávky největšího kalibru, věřim, že nejsem jediná. To vim zcela jistě už proto, že ty super holky z dřívějška už se uplně přestaly vyjadřovat (viď Lenko a Anatt..)
    Heath ví, že ten, kdo ho opravdu ctí, tak si svoje nejtajnější pocity nechává pro sebe a neventiluje je každýmu na potkání. Mějte se tu.
  • petrahladilova

mějte se

Pro dnešek musím končit povinnosti volají Tak ahoj zas někdy,hned zítra jsem určo tady znám se.. *1*
  • petrahladilova

Re: ..

já chci taky vše o něm každý den se dívám do novin a časopisů a hledám a hledám...i pro vás samozřejmě aby mě i vám nic neuteklo a i já děkuji že tu ste a bavíme se o Heatheovi *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit