Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

...

Jako ty narazky byly na me jo? ja sem chodit vubec nemusim,teda ale bylo by lepsi kdyby jste sme nechodili vy... *8* ....neserte me.... *10*
  • gallacher

Re: článeček

jo to vime
  • teddy-girl

Re: filmy - dvd

super, ještě promyslím co a určitě objednám *3*
  • l.enik

Re: Re: Levné knihy

To není pravda.Podívej se pořádně než začneš něco komentovat.
  • l.enik

Re: Re: a zase ten pocit

To spíš.Tady má někdo bujnou fantasii.
  • l.enik

Re: Re: Re: Re: ...

Ále já se do vás určitě nepustím.Mám tak nějak podobný názor *3*
  • filmy - dvd

A na tomhle odkaze: http://www.arara.cz/t/list.php?PID= 2013 jsou všechny jeho filmy a některé za velmi slušnou cenu, tak kdyby někomu nějaké chyběli do sbírky...
  • článeček

Ahoj Lidičky, nevím, zda jste o tom četli, ale v časopise Rytmus života z minulého týdne je menší článek o tom, že u soudu bylo "prokázáno", že Heath nespáchal sebevraždu a že jeho dcerka teda opravdu zdědí peníze, že jí Michell zajistí teda život, jaký si pro ni přál Heath...
  • lina25

Re: Re: Re: ...

No jasně, že váháš *3* Tady se to fakt sešlo....Ale tak hlavně že jak tady již bylo uvedeno,že diskuze ehmm... nezamrzla, ale v tomhle případě, by možná bylo lepší, kdyby dotyčné stránky spíše jen navštěvovaly a moc se nevyjadřovaly. V poslední době ty výlevy stojí zato. Tak, a teď Gabčo sleduj, to oživení diskuze, jak se do nás pustí *3*
  • gabinka022

Re: Re: ...

:) Lino, moje řeč...ale víš, co jsme si psaly.. *3*
  • lina25

Re: ...

Asi jo....
  • gallacher

...

No ja ho citim porad..neivm proc asi sem magor... *9*
  • Re: a zase ten pocit

A nebude to spíš síla sugesce?
  • zdravim všechny fanoušky

MOOC VŠECHNY ZDRAVÍM A CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT NĚKOHO Z BRNA V KTERÝCH "LEVNÝCH KNIHÁCH" NAKUPUJE TY FILMY S HEATEM? A CO VŠE PSALI V TOM TÝDENÍKU MF DNES,JÁ SI HO KOUPILA,ALE ASI MEZI TÍM VYŠEL UŽ JINÝ A JÁ MÁM BOUŽEL TEN JINÝ!-ACH JO. *15* *15* *15*
  • a zase ten pocit

dneska jsem hrála basket a uplně jsem cítila heatha že mi pomáhá a taky že mi to aj docela šlo tyyyjo mě to aj nahání ztrach :(ale jsem ráda že cítím že tu snámi heath je *4* chybíš nám heathe tak prooč?? jsi nám to udělal a hlavně matti?myslím si že Matti chybíš víc než nám i když matti je tedkom jenom 3 roky tak jsi to aj moc neuvědomuje ale budeš ji chybět *9*
  • a.n.c.a.

Re: Re: Levné knihy

ta je taky dobra
  • Re: Heatheček

já taky .. nejdřív sem ho viděla v 10 důvodů proč tě nenávidím a pak ve spoustě dalších filmů..
    a teďka sem na něm zaáávislá.. už ho nemůžu dát pryč z hlavy
  • gallacher

Re: Levné knihy

*1* spis tam maji s heathym jenom klezbu bratri grimmu *15*
  • a.n.c.a.

Re: Re: ...

jj me to konecne taky prislo je to asi 3 dny co to mam a je super
  • dada.

Levné knihy

Omlouvá se,jestli jsem vám dala špatný tip s těma Levnýma knihama.Já jsem z Brna a u nás ty DVD mají.Ale je fakt,že se to musí zkoušet.Ještě ho mají levný v POpronu,ale zase se to prodraží,když člověk zaplatí poštovný.Mají tam i Kletbu bratří Grimmů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit