-
...
Jako ty narazky byly na me jo? ja sem chodit vubec nemusim,teda ale bylo by lepsi kdyby jste sme nechodili vy... *8* ....neserte me.... *10* -
Re: článeček
jo to vime -
Re: filmy - dvd
super, ještě promyslím co a určitě objednám *3* -
Re: Re: Levné knihy
To není pravda.Podívej se pořádně než začneš něco komentovat. -
Re: Re: a zase ten pocit
To spíš.Tady má někdo bujnou fantasii. -
Re: Re: Re: Re: ...
Ále já se do vás určitě nepustím.Mám tak nějak podobný názor *3* -
filmy - dvd
A na tomhle odkaze: http://www.arara.cz/t/list.php?PID= 2013 jsou všechny jeho filmy a některé za velmi slušnou cenu, tak kdyby někomu nějaké chyběli do sbírky... -
článeček
Ahoj Lidičky, nevím, zda jste o tom četli, ale v časopise Rytmus života z minulého týdne je menší článek o tom, že u soudu bylo "prokázáno", že Heath nespáchal sebevraždu a že jeho dcerka teda opravdu zdědí peníze, že jí Michell zajistí teda život, jaký si pro ni přál Heath... -
Re: Re: Re: ...
No jasně, že váháš *3* Tady se to fakt sešlo....Ale tak hlavně že jak tady již bylo uvedeno,že diskuze ehmm... nezamrzla, ale v tomhle případě, by možná bylo lepší, kdyby dotyčné stránky spíše jen navštěvovaly a moc se nevyjadřovaly. V poslední době ty výlevy stojí zato. Tak, a teď Gabčo sleduj, to oživení diskuze, jak se do nás pustí *3* -
Re: Re: ...
:) Lino, moje řeč...ale víš, co jsme si psaly.. *3* -
Re: ...
Asi jo.... -
...
No ja ho citim porad..neivm proc asi sem magor... *9* -
Re: a zase ten pocit
A nebude to spíš síla sugesce? -
zdravim všechny fanoušky
MOOC VŠECHNY ZDRAVÍM A CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT NĚKOHO Z BRNA V KTERÝCH "LEVNÝCH KNIHÁCH" NAKUPUJE TY FILMY S HEATEM? A CO VŠE PSALI V TOM TÝDENÍKU MF DNES,JÁ SI HO KOUPILA,ALE ASI MEZI TÍM VYŠEL UŽ JINÝ A JÁ MÁM BOUŽEL TEN JINÝ!-ACH JO. *15* *15* *15* -
a zase ten pocit
dneska jsem hrála basket a uplně jsem cítila heatha že mi pomáhá a taky že mi to aj docela šlo tyyyjo mě to aj nahání ztrach :(ale jsem ráda že cítím že tu snámi heath je *4* chybíš nám heathe tak prooč?? jsi nám to udělal a hlavně matti?myslím si že Matti chybíš víc než nám i když matti je tedkom jenom 3 roky tak jsi to aj moc neuvědomuje ale budeš ji chybět *9* -
Re: Re: Levné knihy
ta je taky dobra -
Re: Heatheček
já taky .. nejdřív sem ho viděla v 10 důvodů proč tě nenávidím a pak ve spoustě dalších filmů..
a teďka sem na něm zaáávislá.. už ho nemůžu dát pryč z hlavy -
Re: Levné knihy
*1* spis tam maji s heathym jenom klezbu bratri grimmu *15* -
Re: Re: ...
jj me to konecne taky prislo je to asi 3 dny co to mam a je super -
Levné knihy
Omlouvá se,jestli jsem vám dala špatný tip s těma Levnýma knihama.Já jsem z Brna a u nás ty DVD mají.Ale je fakt,že se to musí zkoušet.Ještě ho mají levný v POpronu,ale zase se to prodraží,když člověk zaplatí poštovný.Mají tam i Kletbu bratří Grimmů.