Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simpsons13

Re: ...

JJ dnes sem byla v levných kniháh a neměli nic :( tak se tam zase puju podívat nekdy jestli budou neco mít škoda
  • simpsons13

Re: Re: Heatheček

:D jejda se stydím chtela sem říct příběh rytíře
  • Re: ...

Já už mam knížku Heath Ledger ilustrovan¨á biografie a je fakt mocky žůžo
  • a.n.c.a.

Re: Heatheček

rozhodne tady hodlam byt, ale nevim co se stane .......treba nebudu mit ani pocitac, kdyztak zajdu do internetove kvarny... *3*
  • gallacher

...

Presne,jakmile jsem ho uvidela v Pribehu rytire tak sem se hned zamilovala *1* .....krasnej blondacek... *15* ......... a na konci Temnyho rytire jak jsem na tom byla v kine sem malem zacala brecet protoze to bylo uzasny jak to zahral...a na Immaginarium se tesim strasne moc.....se jdu taky dneska podivat do levnejch knih...doufam ze tam neco budou mit s Heathem *9*
  • Re: Heatheček

Trochu si pleteš prvního rytíře s příběhem rytíře. Ale jinak je moc fajn že ho miluješ *3*
  • a.n.c.a.

Re: Re: heath

presne a po techto filmech jsem se o nej zacala zajimat
  • simpsons13

Re: Heatheček

Já to nechci říkat že tu budu proto že nikdy nevím co mě třeba postihne treba neco jako heatha *9* ale to ne snad a pokud budu mezi živíma tak sem zajdu ale nemužu říct jak často třeba se všechno zmení ale pochbuju heath navždycky
  • petrahladilova

já taky půjdu na premiéru a budu brečet musím si vzít hodně kapesníků *7*
  • petrahladilova

Heatheček

Já jsem ho poznala taky v Prvním rytíři,pak 10 důvodů apak Zkrocená hora a postupně ve všech filmech co si sháním už jich mám 5 no.A od té doby ho fakt můžu defakto ho miluju stršně miluju a nemůžu bez něho být tudíž si každý den puoštím film s ním a chodím sem,kde ho mají rádi a cítí k němu to co já.Jen by mě zajímalo kolik nás tady bude za 10 let já tady určo budu... *15*
  • emo-anne

Re: Re: heath

Bylo to v roce 2005... zrovna jsme s tetou a s kamoskama jela do Londyna autobusem. Když už byl večer tak se nás pruvodkyne zeptala jestli nechceme pustit film a souhlasili jsme.. Říkala že nám pustí příběh rytíře, vubec jsem nevedela co to je....Ae už ze zacatku se mi ten film libil:)A jak jsem poprve uvidela heatha tak jsem se do neho pste zamiloovala:D NO filmik jsem si vychutnala a na konci jsem se tety zeptala jestli newi jak se ten herec jmenuje...Rekla ze si mysli ze heath Ledger... UPLNE celou Anglii jsem na něho myslela...ae jako potom me to pustilo..Pak jsem s nim videla plakát v obchode a zacala jsem si o nem vyhledavat postupně informace:) bohuzel nejvic jsem se o neho zajimala po srmti a ted o nem vim vse:) ae je v mem srdicku navzdyyy:)
  • teddy-girl

Re: Re: ...

já se taky těším na premiéru už sem se dohodla s kámošema že půjdem a na konci budem tleskat až se pos*rem *3* a díky za tip časák určo koupím :-))
  • Re: heath

já jsem ho poznala taky z příběhu rytíře ale nějak jsem se o něho nezajímala až potom dávali zkrocenou horu tak to jsem se o něho začala zajímat potom 10duvodu proč tě nenávidím a potom 4 pírka jo a ještě taky temny rytíř jsem vyděla hned po zkroceny hoře *1* *3* *14* *14* *14* *14* a jak jsi ho poznala ty ?? *15*
  • simpsons13

Levné knihy

Zítra se du mrknout do prodejny levne knihy doufám že tam budou mít aspoon nejaký film s Heathem *15*
  • Re: Cinema

děkuju moooc a koukněte se semka ju http://www.osobnosti.cz/matilda-ros e-ledger.php já vím že jsem blesk ale to už je jedno...a děkuju moooc *3* *4*
  • l.enik

Re: heath

No tak pověz jak jsi ho poznala ty.Povídej *4* *3*
  • gallacher

Re: heath

Poznala jsem ho kdyz davali poprve na nove nebo prime Pribeh rytire....hned jsem se zamilovala.. *14*
  • emo-anne

heath

hejky jak jste heatha poznali?:) U mě to bylo fakt nadhernyy:) Kdyztak pak povim:)
  • a.n.c.a.

ja hodlam jit taky n premieru...nemuzu se na to dockat
  • gallacher

...

Ja se na immaginarium strasne moc tesim,a na konci budu brecet....pujdu na premieru..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit