Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrahladilova

Re: Re: Heath 17?

jo to tam jeale znova-je hlavní strana pod jeho jménem je diskuze fanklub atd.tam je správný číslo,ale na pravé straně je pořadí famklubu a je tam číslo 17 tak na to klikneš a tam se objeví seznam a je tam na 17 Heath ale u něho je špatný číslo
  • emo-anne

drogy

http://www.youtube.com/watch?v=b7zE ZIBlRmw tady je to video
  • emo-anne

DROGY

heath opravdu drogy vyzkousel...ae ze byl zavislak to ne...existuje video kde je heath na drogove party..a mluvi i o matilde i o michelle...najdu vam odkaz...ae to prece nic neznamena:) skoro kazdej to zkusil:)
  • denina8

Re: Heath Ledger a drogy?

Mno kouřil to je pravda stema drogama...mno nekde pisou ze jo a nekde ze ne...ae ve vetcine pisou ze ne takze to je cajk ne?? Jinak Heath je nejvíc *14* *14*
  • simpsons13

Re: Re: Heath Ledger a drogy?

Nevím ale taky by mě to docela zaímalo
  • gallacher

JC Chasez

Nebudu si tady delat reklamu ale zalozila jsem tady na osobnostech stranku myho nejoblibenejsiho zpevaka..tak kdyby se chtel nekdo pridat do fanklubu...prosim....JC Chasez se jmenuje
  • gallacher

Re: Heath Ledger a drogy?

ale hovnaaaajs zadny drogy..
  • l.enik

Re: Re: Re: dotaz

Je tam jen soutěžní otázka z Temnýho rytíře a u toho malinká fotka Heatha/Jokera. *9*
  • klarusha-h.l.

Heath Ledger a drogy?

Cože? Reakce na můj příspěvěk o drogách, mě velice zaujala. Myslela jsem si, že jen kouřil cigarety a ne, že měl zkušenosti s drogami!!!! To snad ne! Nevíte někdo nějaké další informace o drogách a Heath Ledger? Že kouřil mi opravdu vadí, ale překousla jsem to, každý děláme chyby a jsme jen lidi, ale drogy? Tak to už je moc...jestli je to pravda, tak mě to na něj dost mrzí. *9* A tato informace je z bulváru nebo z jeho pusy??? Dost by mě to zajímalo. Díky za názory.
  • simpsons13

Re: 10 důvodů proč tě nenávidím

Toš kdybych tak měla markýzu já bych chtěla aby vyšla nejaká edice všech jeho filmu jako třeba zkrocené hory,10 duvodu proč te nenávidím, candy, legendy z .......... atd. to by bylo užasný
  • b.e.t.u.l.i

10 důvodů proč tě nenávidím

v 16:10 budou davat na markize 10 duvodu proc te nenAVidim *3*
  • simpsons13

Re: ..

Přesne tak kdybych tak měla nejakýho ztnámího v novinách
  • simpsons13

Re: Re: Re: co myslíte??

Hodne lidí má skušenost s drogama já teda ne ale hodne
  • Re: ..

jj *9*
  • gallacher

..

Me to taky stve..vsichni rikaji ze se zabil a ja jim furt vysvetluju ze to neni pravda ze to byla nestastna nahoda a ze umrel na vycerpani.....a vzdycky jim to vysvetluju asi hodinu...a uz me to nebavi.....nejradsi bych to dala na titulky vsech novin a casaku v zemi.....HEATH LEDGER SE NEZABIL BYLA TO NESTASTNA NAHODA....ach jo *9*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Heath 17?

nn je tam 1853 takze spravne.. teda pokud myslime to samy...
  • a.n.c.a.

Re: Re: MF Dnes

ale MF Dnes sis nekoupila pro Heatha ale pro sebe
  • a.n.c.a.

Re: Re: co myslíte??

no ja si myslim ze mas uplnou pravdu, ale s drogama skusenosti mel *9* ......
  • petrahladilova

Re: Re: co myslíte??

Děkuji ti že si my odpověděla mimochodem myslím si úplně to samí,mě zas paní prodavačka řekla že je to škoda,že ho měla po taky ráda a že po něm zbyla malá a prý se to nemělo stát,čímž mě potěšila že věděla kdo Heath byl *3*
  • klarusha-h.l.

Re: co myslíte??

Upřímně řečeno, je to pravdu těžká otázka. Bohužel, nikdo Heathovi ten den do hlavy neviděl a nevěděl co si myslí. Nevím, jestli ho to napadlo, jestli věděl, že když dá dohromady různé přášky, tak se už nemusí probudit. Možná to věděl, možná také ne. Za normálních okolností by člověk předpokládal, že se tyto prášky kombinovat nemají, ale když je člověk fyzicky a asi i psychicky vyčerpán, je mu vše úplně jedno. Jak jsem četla v jednom článku, nikdo na Heathovi žádně problémy nepoznal, když točil Immaginarium. Možná nechtěl, aby to jiní zpozorovali, anebo mu v tu chvíli nebylo tak zle a vše to na něj padlo až potom. Opravdu těžké soudit. Každopádně, nad jeho smrtí visí jeden velký otazník, který už nikdo nerozluští. To ví jen sám Heath, co se mu honilo hlavou a proč se to stalo. Fámy, které vypráví, že se Ledger zabil sám, si myslím, že je bulvár jak dělaný! Čím větší blbost a špína, tím víc lidí si to přečte, bohužel. Když jsem měla ve škole aktualitu o předávání Oscarů a rozpovídala jsem se i o Heathovi, tak mě učitelka zastavila s tím, že ví kdo to je, něco v tom smyslu, že to byla sebevražda, že bral drogy! Tak jsem na ní jen koukala a řekla, že to je bulvár, a to docela hnusný a nehorázný. Zemřel z fyzického vyčerpání a na zástavu srdce. A drogy, že se v jeho apartmá nenašly a v jeho krvi také nebyly žádné pozůstatky. Tak se mnou s úsměvem souhlasila a shodly jsme se na tom, jak je hrozné, že obyčejný bulvár takto dokáže ovlivnit lidi a jejich myšlení. Když jsem si byla kupovat biografii Heatha, tak mi milá paní prodavačka taky řekla, že ví kdo to je, ten co se zabil...... To mě dokáže tak naštvat! Když se to tak vezme, zabil se sám (vražda to nebyla), ale rozhodně to nebylo úmyslné, či snad plánované!!!!!!! Lidé by si ho měli pamatovat jako výborného herce, který získal dokonce Oscara in memoriam a byl to nejúžasnější a vyjímečný herec a člověk všech dob.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit