-
:)
koukam ze tady se komplimentama nsetri.... *5* ale jo Heath byl fajnovej herec *3* -
Re: Re: MF Dnes - týdeník
jj to souhlasim *3* chtělo by to něco "extra" *15* tak moc se těšin na imaginárium!!!! MF Dnes mám taky!!Užasný!!!! -
MF Dnes
Já to bohužel nemám *9* A to jsem dnes odpoledne v obchodě stála nad stojanem časopisů a rozmýšlela se, co koupit..Pospíchala jsem, tak jsem nakonec nevzala nic.. *9* To je k vzteku *16* -
Re: MF Dnes - týdeník
Jo taky už to mám!!!Ale stále čekám, až bude na té přední straně!No ale ono bude ještě dost časopisů, když do kin přijde na podzim IMAGINARIUM...Ale stejně chtělo by to nějaký nový bonbónek -něco nového o Heathovi,nějaká lahůdka,která by nás k němu připoutala ještě víc!...co myslíte? *15* *15* *15* -
Re: myšlenky při filmu:))
hej přesně mám taky podobne myšlenky....strašně mě štve že jsem si ho nevšimla dřív než umřel já jsem si ho všimla tedkom nějak před vánocema co mě strašně štve ale zase kdybych se o něho zajíma dřív a potom by umřel tak by mě to asi ranilo víc než ted *9* strašně moc mi chybí a děkuji za to že ste tady upozornili na MFDnes-tydeník.Taky mě štve že mám s ním jenom pár filmu *9* a vubec žádne nemužu nikde sehnat třeba candy nebo ples příšer a potom legendy z dogtownu a taky patriopta ale toho už mám zamluvenyho u kámošky a doufám že to je s heathem ptž je taky se stivnem segalem tak doufám že zrovna nebude mít se stievnem.ale tak co nadělám budu muset hledat dáál :) *14* -
ještě že sem šla na diskuzi jinak bych o to přišla ale už to mám taky, *15* *3* já nevím někdy mám strach že si to nepohlídám a o články s ním přijdu,což bych nerada *13* -
Mockrát díky za informaci,tenrokrát jsem si to nenechala ujít.Ještě že vás tady mám,protože jinak vůbec nevím. -
taky to mam ... nstesti MF DNES odebíráme takze nemusim mit strach, ze si to neprectu....posledni dobou o Heathovi v MF DNES pisou nejak casto a vuuubec me to nevadi ...jen tak dal *3* -
hned jak sem si to přečetla tak sem vzala mobil a volala tatkovi do práce a celá udýchaná ze sebe sypu: tati máte v práci tydeník mf Dnes a on: Prosím te nestresuj se už sem ti to schoval večer to máš na stole já: tak d¨íky moc moc on: já už vím jakej seš do nej blázen tak se mej papa
No tak že se teším jak si to dnes přečtu juchu chu -
Re: Re: myšlenky při filmu:))
To sem ráda že nejsem sama dnes mi konečne přišla ta biografie s ní jednám jak s posvátnou k nihou už vymýšlím obal se srdíčkama aby se náhodou neponičilla -
Re: 11.místo
Co je 11. místo v nějaké tabulce, přehledu nejaktuálnějších hvězd a hvězdiček? Myslím, že 1., 5., 11., ale i sté místo by bylo krásné. Hlavně, že se tady scházíme, neustále přibývají nové fotky, videa a odkazy na stránky o Heathovi. A hlavně, že neustále máme sem o čem psát. Myslím, že nás může těšit, že jsme ho "povýšili" až na pomyslnou stříbrnou příčku. Jak už několik z Vás sem psalo, hlavní je, že Heathcliff Andrew Ledger byl, je a vždy bude v našich srdcích žít dál a nade vše ho máme na 1. místě my, a to je to nejdůležitější.
Jen bychom si měli uvědomit, že tento vyjímečný člověk už přes rok není mezi námi na tomto světě, ale v hereckém nebi, a pořád se drží v této tabulce velmi vysoko. Z části to vypovídá o nás ( jeho věrných fanoušcích ), ale především o Heathovi, který si dokáže i posmrtně udržet naši pozornost a lásku v takovéto míře. Klobouk dolů, Heathe.
Není jen v myšlenkách lidí, ale i v srdcích ať si to ti lidé uvědomují, nebo ne.
P.S. Však on se zase dostane do Top 10, jen si musíme chvíli počkat na jeho další filmík v televizi. -
MF Dnes - týdeník
V dnešním vydání novin Mladé fronty je v týdeníku věnovaná celá stránka úžasnému herci Heathovi Ledgerovi. Je tam přehled, podle MF Dnes, pěti jeho nejúspěšnějších filmů ( Temný rytíř, Zkrocená hora, Patriot, Legendy z Dogtown a myslím i Ples příšer ). Určitě stojí za to si ho přečíst. *4* -
přesně tak já vždycky uplne cejtim jak rudnu když ho vidím *14* -
Re: Re: 11 místo?
To jako vadí? Vždyt' je to jen tabulka! -
Mám podobné pocity *3* Nejvíc jsem to prožívala asi při "Candy".. *14* Ikdyž hodně emociální byla i Zkocená hora *9* -
Re: 11 místo?
Hned jak najedeš na přední stránku na osobnostech,tak tam máš tabulku 10 top všech osobností.A z této tabulky se ztratil. -
11 místo?
Kde najdu že je na 11 místě?Když se klepne na Herci v tom modrým rámečku tak tam je top 10 herci a tam je 3!!Tak nechápu.Vysvětlete mi to prosím někdo... *7* -
11.místo
Heejky nereste to..je mi to lito...ae vite cim to bylo ne? Jak vysilali ty heathovi filmiky tak se sem lidi chodili divat co je zac...a ted kdyz nic nevysilaj tak pste uz sem nechodi...ae to je preci jedno:) hlavne ze je na prvnim miste u nas a to je nejdulezitejsi:) Mu by o to prece taky neslo:) -
Re: Re: Re: Re: Re: ......
to máš pravdu *1* těch lidí je asi fakt dost!! nedivim se!! *14* -
Re: Re: :)
Co vy můžete vědět.