-
Re: Re: Re: Re: :)
Achjo lidi musíte tady furt nadávat na Boha? Víte,někdo si to může vzít osobně a myslím si že rozumný člověk toto nenapíše i když není věřící.Nechci se tě dotknout,ale trošku s rozvahou. -
myšlenky při filmu:))
Když sem se dívala na čtyři pírka tak poprvé co se na scéne obevil heath tak sem se hodne soustředila na to jak se u toho tvářím když ho vidím a přišla sem na toio že když ho vidím tak se červenám jak zamilovaná po uši když se s nekým líba tak se usmívám a představuju si že sem na míste te holky . když je zamaskovaný nebo má nejakej vtipnej obleček usmívám se a říkám si jak je užasnej a když končí film s ním přemýšlim o tom jak si ho pustím znova . Jaký máte pocity vy ? když ho vidíte na obrazovce? -
Re: Re: ...
Trefa.Lidi okolo už musím taky pěkně štvát,ale ještě mi to nikdo přímo neřekl.Když já si prostě nemohu pomoct *9* -
Re: Jakto ??
myslim ze to bude klesat dal a dal.. *9* -
Re: no jo
jo to mrzi vsechny -
Re: Re: Re: Re: :)
nevedel ale byl u trech doktoru *9* -
Re: no jo
Není poslední! V říjnu má u nás premiéru Imaginarium dr. Parnasse, kde Heath hrál, ale bohužel nedohrál :-(
Ale myslela jsem, že to má premiéru už teď v březnu, ale špatně jsem si to zapamatovala (spíš jsem si to "přála"), škoda no, tak si ještě chvíli počkáme... :-) -
ach jo...
Je to divný..dneska jsem kokala kolik filmů snim mám doma...Taky jsem dnes koukala (zase) na zkrocenou horu..prostě skvělej film jako každej jinej s nim... *14* -
Re: Re: :)
kdo by se chtel hadat.... *9* -
no jo
me je strasne smutno od ty doby co heath odesel chtela bych s nim videt novy film mrzi me ze the dark knight byl jeho posledni *9* *9* -
Jakto ??
co se to dějě ???? vždyt Heath byl na druhem miste a ted je na 11 a jde stale dolu -...... ja to proste nechapu :(:( -
Jakto ??
co se to deje ?????? vzdyt Heath byl na druhém místě a ted ma 11 pricku a porad jde dolu co se to deje ???? *7* -
Re: pro Heathe
Moc hezký.. *3* Je vidět, že to šlo od srdce.. *14* -
heath
Taky ho chci citit....Ae od te jeho smrti mám takový zvláštní pocit:) Fakt zvláštní...Ani nejde popsat...A ten mi pomáhá k myšlenkám ze stále ete nekde zije:) Poblíz nás:):-* -
Re: heath
víte jak to myslím ne ?? jako to spí ?? myslím teda doufám že nejste takoví pubertačky.:-D tak jako že leží vedle nás pro ty pubertačky teda mno :-D *1* jsem taky jelito že *14* -
Re: Re: Re: Re: ......
no to ja nevim..on obchazi ty co ho maji radi..a neboj u tebe se taky urco zastavi......asi nestiha :D pac tech lidi je furt hodne -
Re: Re: Re: :)
nikdo mu ho nevzal.....buh mu ho vzal..zmetek jeden........byla to nestastna nahoda...zkombinoval prasky ktery nemel a zastavilo se mu sŕdce,..ale on nevedel ze to nesmi kombinovat -
Re: Re: Re: ......
ach joo mě se to snad nikdy nestane *9* jak to děláte? teda spíš on *14* *9* -
Re: Re: :)
a kdo mu ten zivot teda vzal???....ja jsem jeho velka faninka a mam ho moc rada ale jedno co vim urcite je to, ze si za to muze sam sice to nechtel uz kvuli Matilde ale stalo se tak byla to nehoda .... a taky vim, ze si ten svuj zivot maximalne uzil... ale i sam skoncil *9* ...kazdej ma nazor jinej a tenhle je muj -
Re: heath
no jeste aby ti to vadilo:) *3*