-
Re: Re: crazy příběh
přesně mám taky takovej pociit že vedle mě usína tyyjo já ho upa moc milujuuu heathe mooc moc mi chybíš *9* *9* *9* -
Re: co to bylo?
ne ta kazeta ale ten obal se pohl -
co to bylo?
Když už jste u těch divnejch věcí...dnes jsem se dívala na Zkrocenou horu ani nevím po kolikáté..a měla jsem opřený obal o parapet a když jsem se dívala 1 hod a 7 min najednou se kazeta pohla a pak už ne.Přitom mě zaplavil tak divný pocit.....nechci říkat že to byl Heath ale....jo a taky sem pak brečela jako vy i když jsem nechtěla -
Re: crazy příběh
Tyjo drsný taky mívám takový pocity ale to musím zkusit jestli se něco stane nad postelí mám plakát heatha a každej večer ho pusinkuju a uplně cítím že heath o tom ví a že to cítí. mám z toho takovej pocit ta že nejsi blázen a nebo jinaak sme blázni obě *7* tod otázka lae ten pocit tam je že stebou je a nebo že semnou usína že se mi opírá o rameno a tak *14* -
Re: Vzpomínka
Úplně moje slova. Je to boží herec. Trdy je cice po smrti ale promě je. Stačil natočit jen pár filmů, ale věřím, že by dobyl svět svým úžasným hereckým talentem. -
crazy příběh
ahoj holky hele změnila jsem si přezdívku ptž tady už byl taky jeden curtís a není to špatnej nápad s tím blogem ale mohla by jsi aspon udělat základy natom lovely-heathledger.blog.czmno neim je to na tobě.....holky mě se poslední dobou stávají divné věci když jsem šla včera spat tak jsem měla pocit jakože tam heath je a tak jsem prostě řekla(vím že je to šíleny ale neim mno)tak jsem prostě řekla :heathe jestli tady jseš tak mi dej vědět a najednou se mi rozsvítil mobil přitom byl vyplej.Tyjo já jsem uplně začala brečet já neim co mám dělat jestli to byla náhoda nebo co já vubec neim....a potom jsem šla do školy a klíče s peněženkou jsem si dávala do bundy a najednou tam nebyly a byli v kabeli tak já vážně neim a já jsem je tam nedávala....co když tady heath je ? nebo jsem faakt uplně blbá ? fakt neim a pořád na to myslím -
skoda ze uz tu neni
skoda ze uz tu heath neni rada bych s nim vydela nejakej novej film *9* byl skvelej herec -
Re: ...
presne vim ze nejsem jedina a uklidnuje me to -
Re: soundtrack Dark knight
ja sem si ho stahla na google ale nevim uz kde ale jsou tam jenom 30 vterinovy pisnicky jinde sem to nenasla *4* -
soundtrack Dark knight
nevýte kde si mužu stahnout soundtrack k filmu dark knigh ? *7* -
KCA 2009
na týhle adrese : http://www.nick.com/kids-choice-awa rds/kca.jhtml
..clickněte na vote now.. pod tim je click here.. a ten nej film je až někde dole..
hlasujte pro dark king..je to poslední heathův film,tagže by si zasloužil vyhrát!..
aspon ještě 1 ocenění..! -
Re: Re: ..pro elis
to souhlasim...nehadat se.. -
Re: Re: Re: heathy
přesně tak.. taky na něj pořád myslím..
a kdo by ne ? na takovýho člověka se nedá zapomenout -
Video
Měě to video nejde spustit nepřeklikla ses v odkazu? -
Re: Re: Depka
Do rady??? jak to myslíš -
Re: ..pro elis
přesně,to je mírové fórum,tady se nesmíme hádat! Heath by to viděl nerad! *9* *9* *9* Přece o co,tu jde,no né?!...tady se všichni těšíme z jediného-z Heatha,kvůli toho tady jsme'... -
Re: Re: Re: Re: :-*
to seš moc hodná tak mě chybí příběh rytíře ,patriot a Legendy z dogtownu.Strašně moc ti děkuju.
*3* A už máš tu Candy?Tu taky nemám.SEš ta nejhodnější.tak až to budeš mít tak dej vědět.A děkuju děkuju děkuju.A už budu mít vše z Heathem z Heathečkem...ať odpočívá v pokoji... -
Re: Re: :-*
na ulozto *3* -
Re: TAK DÍK ZA RADU!
:o) nahore mas registrovat>tak na to kliknes a vyplnis a budes tu registrovana ;o) teda jestli ses ptala na tohle:) -
..pro elis
klid..todle je mirovy forum...kde se lidi nehadaji a vzpominame s klidme na heathyhoo...