Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrahladilova

Re: Re: :-*

prosíííím sem zapoměla *8*
  • petrahladilova

Re: :-*

ahok já nemám možnost si něco vypálit nebo stáhnout mohla bys ně nějaký filmy vypálit a poslat mě to?
  • teddy-girl

:-*

Byla sem tři tejdny nemocná tak jsem nedělala nic jinýho než stahovala a sthovala filmy :D stáhla sem si příběh rytíře, legendy z dogtownu, zkrocenou horu (omylem smazáno xD) a kámoš stahuje candy tak už se nemůžu dočkat!! nevíte kde bych mohla stánhout ještě nějaký??? moc to potřebuju *14*
  • teddy-girl

Re: PREMIERE

jojo taky už to mám je to super!!! *3*
  • heatcliff

PREMIERE

Už mám Premiere!zatím jsem to ještě nečetl,ale vypadá to dobře! *15* ale ten titulek mi dává radost ale zároveň husí kůži: Heath Ledger:točí ještě po smrti!-to zní bud že jakoby žil a nebo že točí ze záhrobí! *15*
  • petrahladilova

Re: Re: Heath v Rztmu života

není ale aspoň něco *14*
  • gallacher

...

HEATHY BYL VE ČTVREK V MF DNES V NOVINÁCH NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉ V MAGAZINU....
  • gallacher

Re: MF Dnes

jenze to bylo ve ctvrtek v novinach MF dnes..a ne v magazinu...
  • simpsons13

Re: Re: Premiere

Nedeláš mi to moc lehčí :D já tady prahnu nejradši bych tu poštu vraždila heathe notak kde seš :D
  • simpsons13

Premiere

Tak už to mám blácha zapoměl tak sem si proto nemocinká musela vyběhnout sama no mama šílela ale za to to stálo prostě uplně nejvíc krásný článek cestou dom sem hledala tn článek jen sem tak rychle listovala a najednou Heath jeho krásný obličejíček mě opět přivedl do nebííčka ach on je tak božíííí I love Heath *14*
  • viapodia

Re: Re: Re: He is the one

jo no jeho úžasný hlásek...
  • simpsons13

MF Dnes

To kdybych vědela já sem to nestihla bééé *9*
  • gabinka022

MF Dnes

Heleďte, ten článek o Heathovi v MF Dnes je v magazínu nebo novinách? páč ten magazín ze čtvrtka mám a není tak o něm nic *7* díky
  • viapodia

Re: ..

Já si myslím, že je přítomný u každého kdo ho umí vnímat... Asi nejvíce u své nádherné dcerušky... Já chcu za níííím *9*
  • viapodia

Re: Heath v Rztmu života

JJ jsem to tam viděla, ale není tam toho tak hodně jako v DNES ve čtvrtek
  • viapodia

Re: Premiere

JJ a máš se na co těšit, je to bomba super špica... Ja bzÿch se bez té knížy nehla... :-) *14* *3*
  • simpsons13

Premiere

Jelikož sem nemocná tak sem vyslala do obchodu bráchu doufám že nezapomene (v naší rodině sklerotické je t docela mžný :D) Ach já se těším a knížka by mi měla přít zítra to budu mít hned přečtený jééé
  • petrahladilova

Heath v Rztmu života

Dnes vyšlo v rytmu života o Oskarech a píšou tam i o Heathovi. *15* A hned na 3 straně tam taky o něm píšou.
  • gallacher

..

Kdyby si chtěl nekdo promluvit nebo by cokoliv potreboval tak mi napiste na moje cislo 603588902 ......prosííím *9*
  • gallacher

pro xchocolatex

No bohuzel cas vratit nejde,a kdyby sel tak si na neho osobne dohlidnu..klidne bych u neho byla furt,a i mu precetla pohadku aby usnul *1* .....cokoliv,aby v tu noc si ty prasky nevzal...chudacek malinkej....on nevedel ze mu to uskodi kdyz to zkombinuje..kretensti doktori,fakt ja to nechapu.... *9* ...Heathyyyyyy chybíš náám....měěěě.... *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit