Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xchocolatex

Re: ..

já chci taky aby zamnou přišel *9*
  • emo-anne

Klokaan:)

Heeej njlepší v té knize je o tom klokanovi:) Že si ho přivedl domů místo domácího zvířatka:) Ulpne jsem si heatha predstavovala:D Zboznujuu ho:-* A premiere už taky maam:)
  • emo-anne

klokaaan

Heeej njlepší v tě knize je o tom klokanovi:) Ýe si ho přivedl domů místo domácímu zvířatku:) Ulpne jsem si heatha predstavovala:D
  • gallacher

..

Hej tak to je hustarna..jak Gilliam rika v tom clanku v premiere ze Heath Immaginarium posmrtne spolurezoroval..ze tam citil jeho pritomnost...tak to je husty..to jen potvrzuje ze nejsme magori a ze tady fakt snama je
  • xchocolatex

Re: Re: He is the one

joo přesně já si taky dávám všechny jeho filmy do ajiny! Měl krásnej hlas!!! *4*
  • xchocolatex

Re: He is the one

krásně napsaný!!! *9* ach joo proč nejde vrátit čas?! *9*
  • gallacher

..

nemohl by mi prosim nekdo vypalit Patriota a Beze me:6 tvari boba dylena?prosim
  • gallacher

..

musime vymyslet nejaky tema aby nam nezamrzala diskuzeeee
  • petrahladilova

Re: He is the one

krásný článek a taky mě ukápla slza
    *9* strašně my Heatheček chybí.Milovala jsem jeho nádherný hlas a když se dívám na film s ním dám si to do angliny,abych ho slyšela mluvit *15*
  • petrahladilova

Re: Re: heathy

jo to jo mooooc ho máme ráááádi *14* *3* *15*
  • a.n.c.a.

Re: Re: Re: ...

uz se tesim z si to prectu
  • gallacher

..

a nez sem to sehnala tak sem prosla 4 obchody
  • gallacher

Re: Re: heathy

jo to jooo..a mocinky mooooc...milujeme hoo
  • gallacher

Re: Re: ...

celej mesic to bude na stancich ..dokud nevyjde dalsi cislo....ale ja si myslim ze se potom zaprasi..je tam napsany ze uz je to rok co heath umrel ale fanousci porad zsutavaji verni a porad jich pribiva...:)
  • simpsons13

Re: ...

Týjo hej já bych šla do obchodu ale sem na hromadě ty bacily pos**** ale asi zdrhnu z domu to musím mít a do kdy to bude at to neprošvyhnu jak tu MF Dnes to by mě fakt dost naštvalo
  • gallacher

...

Uz mam to premiere...a ja se z toho zblaznim..precetla jsem si to hned v aute .......uzasny uzasny uzasnyyyyyy
  • gallacher

Re: Re: Premiera

ne to je stary cislo..vyslo uplne novy
  • blog

já zachvilku jedu pryč tak jsem to trošku udělala e-mail -holkysheathem@seznam.cz heslo je matilda........vim že je to trapny ale musela jsem rychle tak jsem honem to udělala mno když zajedete na blog.cz tak se přihlašte a přihlašte se........udělala jsem www.lovely-heathledger.blog.cz j tak zatííím dojedu za hodně dlouho tak nevim a net tam mít nebudu tak jsem zvědavá a mrzí mě že vám potom nebudu moct pomoct j tak neim tak zatíííím paaaaa.......MTSMMMMMMMMMMR heathe *14*
  • simpsons13

Kniha

Tož já ju mám obědnanou a ještě nepřišla asi sem ju obědnala přez nejakej nekvalitní et ale snad to ještě příde já se z toho zblázním
  • simpsons13

Re: Premiera

A na tytulní strane je Harry Potter?? Je to nový číslo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit