-
Re: Re: víte že?
no ten sem cetla a tam je malej clanek ale v novim je 5 stran??? *8* -
...
rizjela se takova diskuze jestli jste zazili neco podivneho souvisejiciho s heathem..tak bych to chtela rozjet i tady.......ja citim jeho pritomnost vzdycky vecera vidim i stin... -
Re: Premiere
jako myslis toho Stastnyho jima? no tak to musis napsat te zenske.....jestli chces jeji email tak ja ti ho pisnu na vzkazy -
Premiere
A je to v tom starím čícle a dá se to objednat ještě??? a jestli jo tak kde???? to musím mít -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no ty se mas...to ja se to dozedet a bydlet takhle nekde blizko tak tam letim okamzite -
Re: Re: Re: Re: ...
jestli se mi bude dařit koupim si ho už dneska naštěstí bydlím hned u hl. nádraží takže všechno mám kousek *1* -
Re: Re: Re: ...
:D....ja nastesti prachy mam ale ja ziju na vesnici a tady takovi casaky nevedou .jen ty kvety a takovi ty kraviny pro stary babky,aby meli co cist..takze musim pockat nez zitra pojedou rodice do mesta... *9* -
Re: Re: ...
NO TO MĚ TAKY NAŠE DEMENTNÍ TRAFIKA TO ALE URČITĚ NEBUDE MÍT UŽ TO VIDIM *13* ALE NEMÁM PRACHY MÁMA MI NEDÁ PÁČ MI FURT KUPUJE ČASÁKY A UŽ JÍ TO ŠTVĚ TAK DU HLEDAT PO BUNDÁCH A TAK *1* *1* *1* -
Re: ...
a asi me do te doby mrdne -
...
jo super...ja si to jedu zitra koupit.. -
Re: Re: Re: Re: Re: víte že?
JO UŽ SEM TO NAŠLA JE TAM NÁKEJ NEANDRTÁLEC A ŽLUTĚ JE TAM NAPSANÝ HEATH LEDGER 49 KČ TADY: http://www.periodik.cz/predplatne/casopis.php?akce=titul&titul=54 -
A NEVÍŠ KOLIK STOJÍ?? -
OMG JÁ TO MUSIM MÍT!!!!!!!!! XD XD XD -
pocky ti to zjistim na netu -
Re: Re: Re: Re: víte že?
to ja nevim,ja to taky nemam....ale zitra si to jedu bezpodminecne koupit jinak me jebne.. -
Re: Re: Re: víte že?
A KDO JE NA TITULCE?? -
Re: Re: víte že?
ne to je starej Premiere...ted nekdy musel vyjit novej.. -
Re: víte že?
Stastnej Jim vysel 22.1.2009...ale v obchode ho uz nesezenes jen pres net.. -
COŽE!!!!!! BOŽE MUSIM TO MÍT! JE NA TITULCE DAN RADCLIFFE???? :-oo PLS ODEPIŠ *14* -
cozeee?kde kdy proc kam cooo....si to musim hned koupiiitt