Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a.n.c.a.

Re: heathy

všichni ho tady mame radi
  • simpsons13

Re: Re: Premiere

Jo jo prosím taky mi ¨napiš jo a co jí mám napsat že chci číslo štastnýho jima s heathem??
  • dada.

Kniha

Ještě k té knize.Kupovala jsem ji v pátek 20.2. V pondělí jsem do toho obchodu táhla dceru,aby knihu také viděla hezky vystavenou na pultu,ale už tam nebyla.Předpokládám,že pro tuto chvíli byla vyprodána.Tak jsem ji táhla do jiného obchodu,kde jsem věděla,že je vystavena přímo za výlohou.Byla tam a my tam stály a jen se z našich úst ozývalo obdivné "Jéééé....".Během chvilky se vedle nás zastavily dvě slečny a už koukaly na knížku a najednou bylo slyšet obdivné "Jéééé...".Za chvíli jedna z nich dodala,že si půjde knihu koupit.Bylo hrozně fajn tam tak stát a vidět ten zájem ostatních lidí.
    Stejnou radost jsem prožívala,když jsem otevřela časopis Televize a tam byla na knihu reklama.
  • heatcliff

heathy

ano bylo to zlatíčko! *15* *15* *15*moc ho mám rád!
  • gallacher

Re: He is the one

to je krásný,až sem se u toho rozbrečela.... *9* ...Moc nám chybíš Heathy :'( :'( :'( :'( :'( :'(
  • klarusha-h.l.

He is the one

Heath Ledger...narozen v Austrálii, Perthu 4.4.1979...zemřel 22.1.2008 ve věku pouhých 28 let...na kontě několik cen za nejlepšího herce a především nedávno získaný Oscar za jeho životní roli Jokera ve filmu Temný rytíř...báječný člověk, plný života...největší herecký talent nejen své generace...skvělý přítel, otec a v neposlední řadě také nadpozemsky dobrý herec. Bohužel toto malé shrnutí jeho života už se nikdy významně nerozroste. Už tu není, odešel, nechal nám tady jen své filmy, svoji překrásnou dceru Matty a co nám ještě zbylo? Nám, jeho fanouškům? Jsou to vzpomínky, jsou to obrazy,které se nám vybaví, když zavřeme oči, je to jeho úsměch, hlas a smích, který už nikdy neuslyšíme live. Jsou věty, fráze, nikoli klišé, které jsme slyšeli z jeho úst. Miloval život, miloval herectví, miloval Michelle a svoji dceru Matty, doufám, že miloval i nás. Jeho snem bylo stát se výborným, uznávaným a všem dobře známým hercem. To se mu určitě povedlo.
    Navždy bude pryč, navždy zůstane proč, ale my nikdy nezapomeneme! On tu žije dál, je tu s námi, dokud je v našich srdcích, a to zůstane navždy.
    I miss you so much Heath. I think about you every day. You're in my heart forever.
  • gallacher

..

proc se mi tak strasne styskaaaaaaaaaaaaaaaaaa *9* *9* *9*
  • gallacher

...

sem si tak prohlizela stary casaky,nasla jsem par miniclanecku o heathym ale zadna slava. *9*
  • gallacher

Re: Premiera

ja to jeste nemam *9* si proto ppojedu za hodinu...
  • dada.

Premiera

Ten článek v Premiéře je moc pěkný,co říkáte?Hlavně pochvalné řeči Terryho Gilliama na Heathovu adresu. *3*
  • gallacher

..

proc sem sakra nikdo nepiseeeeeeeeeee
  • gallacher

.,.

uz by konecne heathovi mohli nekde venovat titulni stranu.... *9*
  • gallacher

pro curtís

není to špatnej nápad...
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

hej tyyyjo tag to je haluuuz.Hele holky mohli by sme si založit všichni náš blog a dávali by sme si tam příspěvky jako všichni a tak co na to říkáte ??
  • heatcliff

Re: ...

Lidi všem se omlouvám že dnes nešly stránky http://svetikon.mypage.cz-už je to v pořádku-takže můžete zase chodit!!!
  • gallacher

Re: Re: Re: Re: ...

ptala jsem se ho jako jestli chtel umrit,nebo to byla jen nestastna nahoda..on mi rekl ze to nechtel a ze by to matilde nikdy neudelal...a ze se mu strasne styska tak obchazi lidi kteriho ho maji radi a vzpomina s nima....a taky mi rekl hezkou vetu :Já vas nikdy neopustim,budu tady tak dlouho dokud budu ve vasich srdcich....u toho sem se rozbrecela...on mi utrel slzy a rikal ze ted jde za matildou ale ze se urcite jeste ukaze..strasne milej,hodnej,usmevavej,ale i utrapenej..chudacek
  • petrahladilova

Re: Re: Re: ...

máš štěstí mě se o Heathovy ještě BOHUŽEL nezdálo ale ono to přijde časem a smím vědět o čem si povídáte?
  • petrahladilova

Re: Re: Premiere

to bys byla moc hodná dát my ten mail na tu paní prosím pisni mě to díky
  • gallacher

Re: Re: ...

na 100% to nevim jestli je to heath..ale nekolikrat jsem si s nim povidala ve snu a vzdycky jsem rano byla strasne nevyspana a ta zidle na ktere sedel ve snu byla uplne stejne jak v tom snu....i kdyz predtim nez jsem sla spat byla uplne jinak...
  • petrahladilova

Re: ...

a je to Heath koho vidíš? a jaká diskuse ten premier je novej a je tam na titulce napsaný jeho jméno já to viděla dnes a tak to mám doma stojí to 49 kaček

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit