Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heath

tak najednou heath spí snama všema :-D ale předevčírem jsem měla pocit že šel za matti.nevím proč.ale mě to vuubec nevadíí *3*
  • a.n.c.a.

Re: pro Heathe

život měl krátký ale pořádně si ho užil!!!jinak moc hezky
  • gallacher

Re: Re: ......

nooo tak to fakt nevim :D........No vidiiis...preju ti to...ja ho citim fuuuurt ...
  • petrahladilova

Re: ......

a o čem jsme se včera bavily na icq???taky sem se dočkala *3* teda myslím
  • gallacher

......

Tak s tim obalem Zkrocene hory to je fakt drsnyyy........proste se dejou strasne divny veci od te doby co tady neni...teda je,ale jen jeho duch...porad se v pokoji ohlizim pac mam pocit ze zamnou porad nekdo je......a vzdycky mam takovi mrazeni a vanek.....
  • gallacher

Re: :)

NEVZAL SI ZIVOOOOOOOT!!!:...byla to nestastna nahodaaaaa...on by to neudelal hlavne kvuli Matty...kdyby jsi byla velka faninka tak to vis...NE ja se nerozciluju..jenom vysvetlujuuu *15*
  • dada.

Re: TAK DÍK ZA RADU!

Omlouvám se.Já jsem si špatně vyložila tu odpověď pro Elis a myslím,že to se právě stalo i ji.Jen špatné pochopení příspěvku.
  • Re: je mi hrozně

Jo, a když ty takhle, tak já jsem byla minulej tejden na nákupech s Avril Lavigne *1* *1*
  • mymy

Re: Re: Re: crazy příběh

taky mam takej pocit..jednou..je to už dýl se mi zdál sem a byl v něm i Heath a sme se nák objímali..no a já se potom ráno probudila a měla jsem takovej ten pocit..prostě že sem se s nim fakt objímala..a vždycky když se koukam na jeho fotky tak mam pocit že se na mě usmívá...on je tu vážně s náma..se všema....Heathe mooooc nám chybíš! *9* *14*
  • Re: je mi hrozně

Jo, moc pěkný... A z kterýho blogu z rubriky Dojáčky a smutné příběhy jsi to opsala? To jsou dneska ale lidi *1*
  • mymy

Re: pro Heathe

moc hezký *3*
  • petrahladilova

On si život NEVZAL byla to nešťastná nehoda.Určitě nechtěl umřít *13*
  • simpsons13

On si nevzal život *16* zato nemuže on (teda muže ale nevzal si ho schválne dobře nebudu nadávat fuuuuuuuu fyíííííííííí tak se ovládám dobrý nebudu sprostá už sem v klidu
  • b.e.t.u.l.i

:)

Heath byl dobrej herec a i moc peknej... nejsem jeho moc velika fanynka ale rada se kouknu na jeho filmy a je pravda ze tady chybi.... skoda ze si vzal zivot *7*
  • Re: Re: pro Heathe

jestli vám to teda nevadíííí *1*
  • Re: pro Heathe

j taky pěknyyyy .....holky vy máte teda talent ......je to jako lichotka jo *1* miluju váááás ale hlavně heathaaa *14*
  • dada.

Re: TAK DÍK ZA RADU!

Ahoj Elis,je mi líto,že jsi dostala takovou odpověď a doufám,že ses moc nenazlobila a budeme tě moc brzy uvítat v klubu.Nic si z toho nedělej,že nejsi zběhlá v PC-já nebýt dcery,tak tu nejsem zaregistrovaná do teď.Tak se nenech odradit a zkus to.Klikni na registraci uživatele a vyplň údaje s vykřičníkem.
  • petrahladilova

pro Heathe

byl jsi mladý,byl jsi jrásný,každý tě měl jistě rád.Přito života jsi jen malou chvíli užívat směl,to tvůj anděl strážný nad tebou málo bděl.
    Odešel jsi nechal si nás tu,svou lásku ,práci i dceru Matildu.
    Však teďka je ti jistě dobře i když žes umřel nám přináší pláč a hoře.
    Máme jen filmy a vzpomínky co nám po tobě zůstaly i při Oskarech všichni ti tleskaly.
    No,i my tleskáme,co ještě říct-chybíš nám Heathy víc a víc... *9*
  • petrahladilova

Re: Re: co to bylo?

já to říkám on o nás vííí,a je to dobře aspoň vidí že ho máme rádi *14* *14* ,ale úplně moc rádi
  • Re: co to bylo?

j přesně se mi taky nechtělo brečet ale prostě rozbrečela jsem se a upa jsem byla v škoku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit