-
Heath 17?
Když dáte na titulní straně osobnosti pořadí fanklubu Heatheček je tam 17 a má číslo 1600něco ale nás je tady 1850,nechápu to... *7* -
Re: Re: dotaz
ne .... neni... *9* ani malinkej -
Re: Re: Re: heath je třináctej
přesně..taky sem chodim každej den.. tohle je 1. adresa,kam du.. až po seznamu.. xD -
Re: dotaz
bohužel není sem si to koupila a nebyl tam -
dotaz
Nevíte někdo, jestli v novém číslo Brava ( vyšlo tento čtvrtek ) není byť jen malinkatý článek o Heathovi, nebo o předávání Oscarů? Díky za odpověď. -
co myslíte??
Já bych chtěla od vás vědět jestli si myslíte,že Heathe aspoň na malou chvíli ten osudný den napadlo že když zkombinuje léky že by mohl umřít.Co myslíte,mě tato otázka dlouho trápí a chci znát váš názor.Děkuji vám.. * *7* -
Re: MF Dnes
já taky stála nad časopisama a hledala sem jestli něco nezahlídnu s Heathem ale nic tak sem šla dál a pak když sem doma zjistila že je v MF dnes hned sem mazala znavu do obchodu *3* Pro HEATHE cokoliv -
Re: Re: Re: Re: Re: heath je třináctej
nic proti ale Robert je Pattinson... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: heath je třináctej
To jo ale já už neznám nikoho jinýho komu se libí heath třeba ze školy sem jediná s kámoškou která je teda taky fanoušek -
Re: Věnování z www.svetikon.mypage.cz
to úplně vystihuje moji situaci!.... *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: 11 místo?
moje slova!.... *4* ale u nás se neztratil, neztrácí, ani neztratí!...nikdy! *13* *4* v nás zůstává! -
Re: Re: Re: Re: heath je třináctej
možná podle podle počtu fanoušků...né, že by heathovi ubývali , ale přibývájí jiným aktuálním hvězdám(robert pattison).... *9* -
Re: ..
lidi na mých stránkách http://svetikon.mypage.cz/ je anketa-co tě na Heathovi nejvíc zaujalo-máte na výběr-tak dejte hlas-jsem zvědac-co se vám na něm nejvíc líbilo,a pro co bude hlasovat většina...tak zajdete! *15* -
Re: Re: Re: heath je třináctej
jo jako ja to taky nějak moc neřeším ale jen mě to tak napadlo že bysme to mohli skusit a je škoda že newíš jak se to posunuje nahoru ráda bych to věděla *9* -
..
*7* -
Re: Re: heath je třináctej
já sem chodím každej den a neposune se ani o trochu leda strácí ale ani to tak neřeším na kolikátým je míste to je jedno ale jestli fakt chceš aby byl víš tak bys měla jezdit po celé zemi a řvát chotte na osobnosti a podívejte se na heatha :D ne promin nebudu hnusná jak už tu píšou ostatní tak byl na druhým míste proto že byl zrovna popularnější u lidí kterí ho moc neznaj a tak se každej podíval kdo to je ale víckrát tu už nebyl a fak nevím co se dá udelat aby byl víš -
Re: heath je třináctej
když už si říkáme fanoušci heatha ledgera *3* -
heath je třináctej
děcka chtěla bych se zeptat podle čeho se udává to pořadí osobností že bysme mohli skusit heatha vyšopnout aspoň o kusček wejš co vi na to?? *1* *3* že je až kdesi na třináctem místě tak mně to jen tak napadlo. plosim nekdo odepiste *5* -
Re: MF Dnes - týdeník
jojo taky mám je to super!!! *4* -
Biografie
Tyjo uplně nejvíc užasná knížka mám jí na nočním stolku a nad ní bdí plakát heatha v naší rodině mě považujou za blázna ale já se tak neberu proto že sem poznala vás a jestli sem blázen tak sme všichni blázni a to je dobře :D