Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • perth

Pro Viapodia-4ever

Tak s tím se ztotožňuji..Jednou všichni zaklepeme na nebeskou bránu.. *4* a otevře nám Heathy..
    Ale tohle není popud k tomu, aby jste to už na tomhle světě zabalili *13* *1*
  • xchocolatex

OSCAR!

Já vim že už sem dneska psalo dost lidí že mají radost z Heathova Oskara! *14* ale já sme se k tomu dostala až teď! Takže sem ještě musim rychle napsat, že mám uplně největší RADOST!!! *4* *14* *4* ON SI TO ZASLOUŽIL! Prostě když sem to viděla na youtube, vjely mi do očí slzy!Měla sem radost ale zároveň to bylo smutný *9* a hned sem si musela pustit Temnýho rytíře *1*
    Jinak s nějakym tim srazam to je dobrej nápad!! *15*
  • heatcliff

Re: Diskuze

To jsem si říkal,jen tak dál!Heathe,aspon vidíš že jsme s tebou! *15* *15* *15*
  • viapodia

Re: 4ever

Pravda pravda. Heathik zůstane navždy v jeho filmech a v srdcích jeho rodiny a nás fanoušků. Je to nejlepsi kamarád kterého jsem kdy mela(imaginární) takze se dá říct ze si ho nosím v sobe. Se porad nejak nemuzu vyrovnat s tím, ze uz není.Chjo.ale treba se s nim nekdy potkám, jestli je neco po tomhle světě.:-)
  • perth

Diskuze

Mám radost, jak dneska ta diskuze "jede" *1* *1* *3* jako kdyby Heath ani neumřel..a o to jde, pro nás stále žije *4*
  • emo-anne

Re: ..

OLOMOOOUUUC!!!:D
  • Re: Re: Re: Re: Re: sraz

tři pro koho?
  • Re: Re: Re: Re: ..

No jasně, nebudu moc dospat XD ;)
  • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: sraz

nn 3
  • a.n.c.a.

Re: Re: sraz

sem taky z Hradce
  • gallacher

Re: Re: Re: Re: ..

ja tam taky chodiiim
  • viapodia

Re: sraz

Bylo by super sejit se společně na srazu. Ale dulezité je aby to neměl nikdo daleko. treba ja bych do Prahy urcite nedojela kdyz jsem z Valašského Meziříčí.
    Každopádně super nápad.
  • heatcliff

Re: Re: Re: ..

tak díky,že tam chodíš,moc dík!a nezapomente zítra fotky-exkluziv!
  • heatcliff

Re: Re: Re: ..

ježíš,asi se moc opakuji,co? jen stále upozornuji,aby jste věděli...díky!
  • Re: Re: ..

šak už tam píšu, no ni? *15* *15*
  • Re: Re: Re: sraz

Tak jasně XD
  • Re: Re: Re: Re: Re: sraz

Dobře, když už ne Brno, tak aspoň ten Olomouc *1* Takže dva:dva *15*
  • gallacher

Re: Re: ..

¨no jo furt..uz se tam prihlasuju
  • Re: SRAZ FANDů

Jasně, to by bylo super *1*
  • heatcliff

Re: ..

já taky upozornuji na mé stránky-pokud ještě nevíte-mé stránky jsou: http://svetikon.mypage.cz/ a ty města,já jsem třeba z Havířova!tak jak to uděláme?zajděte na mé diskuzní forum,nebo mi pište na můj profil!protože chci vyhovět každému fandovi!ale stálo by to za to! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit