-
Pro Viapodia-4ever
Tak s tím se ztotožňuji..Jednou všichni zaklepeme na nebeskou bránu.. *4* a otevře nám Heathy..
Ale tohle není popud k tomu, aby jste to už na tomhle světě zabalili *13* *1* -
OSCAR!
Já vim že už sem dneska psalo dost lidí že mají radost z Heathova Oskara! *14* ale já sme se k tomu dostala až teď! Takže sem ještě musim rychle napsat, že mám uplně největší RADOST!!! *4* *14* *4* ON SI TO ZASLOUŽIL! Prostě když sem to viděla na youtube, vjely mi do očí slzy!Měla sem radost ale zároveň to bylo smutný *9* a hned sem si musela pustit Temnýho rytíře *1*
Jinak s nějakym tim srazam to je dobrej nápad!! *15* -
Re: Diskuze
To jsem si říkal,jen tak dál!Heathe,aspon vidíš že jsme s tebou! *15* *15* *15* -
Re: 4ever
Pravda pravda. Heathik zůstane navždy v jeho filmech a v srdcích jeho rodiny a nás fanoušků. Je to nejlepsi kamarád kterého jsem kdy mela(imaginární) takze se dá říct ze si ho nosím v sobe. Se porad nejak nemuzu vyrovnat s tím, ze uz není.Chjo.ale treba se s nim nekdy potkám, jestli je neco po tomhle světě.:-) -
Diskuze
Mám radost, jak dneska ta diskuze "jede" *1* *1* *3* jako kdyby Heath ani neumřel..a o to jde, pro nás stále žije *4* -
Re: ..
OLOMOOOUUUC!!!:D -
Re: Re: Re: Re: Re: sraz
tři pro koho? -
Re: Re: Re: Re: ..
No jasně, nebudu moc dospat XD ;) -
Re: Re: Re: Re: sraz
nn 3 -
Re: Re: sraz
sem taky z Hradce -
Re: Re: Re: Re: ..
ja tam taky chodiiim -
Re: sraz
Bylo by super sejit se společně na srazu. Ale dulezité je aby to neměl nikdo daleko. treba ja bych do Prahy urcite nedojela kdyz jsem z Valašského Meziříčí.
Každopádně super nápad. -
Re: Re: Re: ..
tak díky,že tam chodíš,moc dík!a nezapomente zítra fotky-exkluziv! -
Re: Re: Re: ..
ježíš,asi se moc opakuji,co? jen stále upozornuji,aby jste věděli...díky! -
Re: Re: ..
šak už tam píšu, no ni? *15* *15* -
Re: Re: Re: sraz
Tak jasně XD -
Re: Re: Re: Re: Re: sraz
Dobře, když už ne Brno, tak aspoň ten Olomouc *1* Takže dva:dva *15* -
Re: Re: ..
¨no jo furt..uz se tam prihlasuju -
Re: SRAZ FANDů
Jasně, to by bylo super *1* -
Re: ..
já taky upozornuji na mé stránky-pokud ještě nevíte-mé stránky jsou: http://svetikon.mypage.cz/ a ty města,já jsem třeba z Havířova!tak jak to uděláme?zajděte na mé diskuzní forum,nebo mi pište na můj profil!protože chci vyhovět každému fandovi!ale stálo by to za to! *15*