-
Re: Re: Re: Re: sraz
ty jsi taky z hradec jo?? super *1* -
Re: Re: Re: sraz
tak Hradec už má dva body *3* -
..
si dělám prdel.....to je snad jedno ne kde to bude... *1* -
Re: Re: sraz
v tom případě já pro Hradec Králové!!! *5* *1* *1* *1* -
Re: sraz
já hlasuju pro Olomouc *1* -
můj blog
Když se budete nudit nebo mi prostě budete chtít udělat radost koukněte pls na můj blog o Heathovi *1* www.heathledger-fans.blog.cz díkyyyy *14* -
Re: Re: sraz
protože tam bydlíš ne?? *1* -
Já bych brala Brno *1* *1* -
jo já sem z Hradce ale chtěla bych *3* -
Re: Re: SRAZ FANDů
www.svetikon.mypage.cz -
sraz
S tim srazem...to je pravda pac kazdej jsme od nekud jinud..ja jsem treba z Olomouce...a jako chtela bych byt na tom srazu stuj co stuj...pro heathyho vsechnoooo -
Re: SRAZ FANDů
a jaká je ta stránka :-OO *7* -
SRAZ FANDů
Tak to je super, že byste to chtěli uskutečnit! A mimochodem Perth-vůbec nejsi stará!mne je zase 15,někomu 14 no a někomu 28,to není nic špatného,naopak! Bylo by to super,a moc mě těší, že Heath má i fandy přibližně ve svém věku! To není špatný nápad,teda tak co myslíte? Také záleží,na tom kdo od kud je,pokud je nekdo bliz nekdo dal,muselo by se to poradne promyslet!Ale byla by to sranda, poplakali bysme si spolu *9* *15* *15* *15* no to by nebylo špatný! a mimochodem pokud teda je tu víc lidí na ten sraz,tak byste mohli zajít na mé stránky,je tam diskuzní forum,tam bysme si to mohli plánovat a tak... *15* a upozornuji ze zítra tam najdete fotku, kterou Heath nafotil před smrtí,možná to byla i jeho poslední!...a také soukromé fotky,tak tam zajděte! *15* -
Re: Re: Re: Re: poslední film
jo, to určitě bude už se na to hrozně těšim!! *4* -
Re: Re: Re: poslední film
neni zac....teda aspon takhle to psali v PREMIERE....takze by to tak asi melo byt......ale ten rejza to prej nechtel dodelat.pac rikal ze bez heatha to nema cenu a oni do neho hustili ze to musi dodelat a hlavne kvuli nemu...tak to nakonec dodelal se trema hercama...a beztak to bude uzasny..jako kazdej heathuv film...a jako heath sam *3* -
Re: Re: poslední film
ahá díky já myslela že je jen v malý části *9* tak to je super *14* -
Re: poslední film
on je v celym filmu....V tech realnych scenach je vsude Heath a v cenach za jakymsi zrcadlem je depp,farell a law... -
Re: Re: Re: Re: SRAZ FANDů
ok "mamko" *1* *1* -
poslední film
Nevíte jakou část filmu dotočil v jeho posledním filmu Dr. Parnassu? jako jestli jen ze začátku nebo třeba do půlky? už se na to těším *4* -
Re: Re: Re: SRAZ FANDů
Tak teď mi třeba můžete říkat "mamko" *1* *1* *1*