Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: sraz

ty jsi taky z hradec jo?? super *1*
  • gabinka022

Re: Re: Re: sraz

tak Hradec už má dva body *3*
  • gallacher

..

si dělám prdel.....to je snad jedno ne kde to bude... *1*
  • teddy-girl

Re: Re: sraz

v tom případě já pro Hradec Králové!!! *5* *1* *1* *1*
  • gallacher

Re: sraz

já hlasuju pro Olomouc *1*
  • teddy-girl

můj blog

Když se budete nudit nebo mi prostě budete chtít udělat radost koukněte pls na můj blog o Heathovi *1* www.heathledger-fans.blog.cz díkyyyy *14*
  • teddy-girl

Re: Re: sraz

protože tam bydlíš ne?? *1*
  • Re: sraz

Já bych brala Brno *1* *1*
  • teddy-girl

Re: sraz

jo já sem z Hradce ale chtěla bych *3*
  • perth

Re: Re: SRAZ FANDů

www.svetikon.mypage.cz
  • gallacher

sraz

S tim srazem...to je pravda pac kazdej jsme od nekud jinud..ja jsem treba z Olomouce...a jako chtela bych byt na tom srazu stuj co stuj...pro heathyho vsechnoooo
  • teddy-girl

Re: SRAZ FANDů

a jaká je ta stránka :-OO *7*
  • heatcliff

SRAZ FANDů

Tak to je super, že byste to chtěli uskutečnit! A mimochodem Perth-vůbec nejsi stará!mne je zase 15,někomu 14 no a někomu 28,to není nic špatného,naopak! Bylo by to super,a moc mě těší, že Heath má i fandy přibližně ve svém věku! To není špatný nápad,teda tak co myslíte? Také záleží,na tom kdo od kud je,pokud je nekdo bliz nekdo dal,muselo by se to poradne promyslet!Ale byla by to sranda, poplakali bysme si spolu *9* *15* *15* *15* no to by nebylo špatný! a mimochodem pokud teda je tu víc lidí na ten sraz,tak byste mohli zajít na mé stránky,je tam diskuzní forum,tam bysme si to mohli plánovat a tak... *15* a upozornuji ze zítra tam najdete fotku, kterou Heath nafotil před smrtí,možná to byla i jeho poslední!...a také soukromé fotky,tak tam zajděte! *15*
  • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: poslední film

jo, to určitě bude už se na to hrozně těšim!! *4*
  • gallacher

Re: Re: Re: poslední film

neni zac....teda aspon takhle to psali v PREMIERE....takze by to tak asi melo byt......ale ten rejza to prej nechtel dodelat.pac rikal ze bez heatha to nema cenu a oni do neho hustili ze to musi dodelat a hlavne kvuli nemu...tak to nakonec dodelal se trema hercama...a beztak to bude uzasny..jako kazdej heathuv film...a jako heath sam *3*
  • teddy-girl

Re: Re: poslední film

ahá díky já myslela že je jen v malý části *9* tak to je super *14*
  • gallacher

Re: poslední film

on je v celym filmu....V tech realnych scenach je vsude Heath a v cenach za jakymsi zrcadlem je depp,farell a law...
  • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: SRAZ FANDů

ok "mamko" *1* *1*
  • teddy-girl

poslední film

Nevíte jakou část filmu dotočil v jeho posledním filmu Dr. Parnassu? jako jestli jen ze začátku nebo třeba do půlky? už se na to těším *4*
  • perth

Re: Re: Re: SRAZ FANDů

Tak teď mi třeba můžete říkat "mamko" *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit