-
Oscar
Great job, Heath !!! Congratulations !!! -
:o))
Budu se opakovat, ale jsem šťastná!:o))
Dokázal to!!:o*:'o( -
Re: Re: heath ledger love you
musíš se vyjadřovat takovymhle slovníkem? *7* -
Re: Re: Re: Oscar
*3* -
Re: Re: Oscar
aha....tak to sem asi necetla....ale tak treba je vic lidi jako ja a necetli to *3* *4* -
Nádhera!!!
Celou noc sem nemohla spát a když sem chvílema podřimovala, tak se mi zdálo o Heathovi... Tak sem si říkala...žeby předzvěst toho, že vyhrál?? A fakt jo!!!! Lidi já vim, že už to sem psala většina z vás, ale já sem opravdu štěstím bez sebe, hned ráno sem koukala na televizi a když sem slyšela jeho jméno, tak mi štěstím káplo pár slz :))))) Heathy, zasloužíš si to a za Tvoji výýborně odvedenou práci Ti smekám až na zem!!!!! *14* -
Re: Oscar
no my vime,ja sem to sem uz psala *3* *9* -
Oscar
získal oscara jako 2. v historii po smrti....kdo jinej by to mohl byt *3* Heath je nej!!! -
Re: Re: ..
no sak jasne toho jsem si vedoma,ja jsem si cetla ty prispevky co tady psali......ted mi prisel listecek ze si mam zitra vyzvednout na poste tu biografii.......hej jak to budu drzet v ruce tak budu stastna,aspon na chvili....to bude posvatna chvile.....NÁŠ HEATHEČEK MÁ OSCARAAAAAAAAAAAA.....nemuzu se vzpamatovat.....uzasny.uzasny...uz si ho predstavuju jak tam nkde nahore skace stestim....urcite sel dal pusinku Matty..akorat me mrzi ze tam nebyly i kdyz to chapu... *9* -
Re: ..
No to nejsi sama ja taky u toho brečela. Ježiš jak ja mu to prala a bylo jasny ze to dostane protoze kdo by to zahral lip nez on, no nikdo. *14* -
Re: heath ledger love you
pičovina to je..heath by to dostal i kdyby neumřel....to je jasny jak facka...tak at ta krava zmlkne nebo jji nakopu prdel fakt tohle to.... -
..
ted sem se divala na to predavani a rozbulela jsem se u toho jak mimino......az musim rict TY VOLE!! -
Re: heath ledger love you
ne roly ale tu cenu mám na mysli omlouvám se -
heath ledger love you
Tak si představte,že jsem četla na nějaké diskuzi,že kdyby náš Heath nezemřel tak by tu roly nedostal *16* .Chápete to?Heath by to určitě dostal i kdyby žil a pak by tady těmto lidem ukázal,že je to pan herec s velkým H.Káča jedna.No ale my kdo Heathe milujeme víme že by to měl,protože Heath je náš *4* a takový řeči nás nerozhází že?Co já bych dala za to kdyby šel vrátit čas a Heath by mohl žít *14* *3* *14* Heathy myslím na tebe a raduji se s tebou. -
:(
chudák!!!je mi ho moc líto,že umřel a už si nemohl vyzvednout svou cenu *9* *9* *9* *9* je mooc hezkej *4* -
Re: oscar
Jasně! moc dojemné! *9* ale Heath si to zasloužil! Miláček náš,že? *14* *15* -
oscar
Taky jsem mela slzy v ocich:( Herci v kazdem zaberu meli slzy v ocich....Aji brad a Angelina....bylo to dojemneeee....Ae heath to urcite vidi...Saslouzi si to za to co dokazaaal:-* -
Re: Re: oscar
Souhlasím..Muselo být pro ně tak těžké..! Převzít takovou cenu za syna, který zemřel *9*
Nejhorší věc na světě je, když rodiče přežijou svoje děti.. *9* A zvlášť pro jeho maminku Sally to musí být rána do srdce..která se už asi nikdy úplně nezacelí..Přestože nejsem pobožná, modlím se za něj a za jeho rodinu..Kéž bychom dokázali nějakou silou vrátit Heathe mezi živé..Ale bohužel..Snad je mu aspoň v nebi dobře a má klid *4* -
Re: oscar
Už jsem to viděl,hrozný! *9* dokonce plakalii herci! a pak už bylo vidět,že ani jeho sestra už nemůže mluvit,prostě hodně emoční,taky jsem měl na krajíčku! *9* no jo no,byl to krásnej okamžik ale zároven víme, co se asi odehrávalo v myslích jeho rodiny-myslím že se to ani nedá představit!ani se nedivím že tam nešla Michell a matilda,prostě to je pochopitelné,jak by to zvládla,podle mne by se tam zhroutila,vzdyt je to těžké,kdybch to měl udělat já,asi bych se taky zesipal,nemohl bych mluvit o něm,když bych věděl že už nežije,a něco mu vzkazovat,prostě bych to nezvládl! ale krásné-smutné video,a moc mě potěšilo jak herci vstávali a plakali,dokonce brad pitt,angelina jolie, ane heatway-ta asi obzvlást byla smutná,protože sním hrála ve zkrocené hoře...bylo to milé,bylo vidět jak moc to všechny zasáhlo! *9* -
Re: Re: oskar pro HEATHE LEDGERA
HEATHY this is for You!!CONGRATULATIONS!!! *1* *1* *1* We will always Love You.. *14* *14* *14*.... always remember Your beatifull smile *14*