Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • suicide

oscar

tyyyyy joooo..já jsem tak ráda že ho máááá *3* *3* *4*
  • sonish-kaa

Vyhrááááál :-D

ACHOOOJ VŠICHNI,TÁQ HEATH VYHRÁL OSCARA VE VEDLEJŠÍ ROLI *3* *14* *1*
    A FILM TEMNÝ RYTÍŘ OSCARA ZA NEJLEPŠÍ ZVUK!!! *3* *3*
    SEM NEJWÍC NADŠENÁ...TÁQ SE MĚJTE ZATIM PAPA *14* *14* *14*
  • gallacher

..

Hej ja s toho snad umru....uzasnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • Zasloužená soška

Tak jsme drželi palce lidičky a vyplatilo se to *3*
  • irisbam

Re: oscar

tady máš tu adresu na Youtube na ten Glob :) Je to ten kousek s Heathem *3*
    http://www.youtube.com/watch?v=wHEGB0TZJmA *14*
  • oscar

Lidi........ja to chci taky vidět......ja vim a vlastně my všichni sice vime že on to vyhraje ale i tak to chci videt.....

A mam dotaz kde na youtube je predavani tech globu??jestli mužu prosit o odkaz...diky...
    vydržme lidi...heath forewer.....a s oscarem to bude 2x forewer
  • iriska11

Oscar

Moc Heathovi držím palečky, doufám, že toho Oscara vyhraje...
  • l.enik

Re: OSCAR pro HEATHA!

Což o to.Dozvědět se jak to dopadlo nejspíš nebude problém,ale já to chci vidět a v přímém přenosu,protože tak je to určitě nejlepší.Nemám ale HBO ani nic podobného.Sice se můžu dívat na internetu,ale to taky není ono doprčic *16* Jinak držím palce Heathe.
  • a.n.c.a.

Oscar

Asi dneska neusnu...už se to blíží.....chtela bych to hrozne videt ale ten program nechytame takze se na to podivam zitra na netu...ale prave jsem si cetla noviny kde psala ceska kriticka fimu ze si mysli, ze je jasne ze vyhraje, tak snad se nespletla:-)hrozne mu to preju...!!!
  • irisbam

Re: Zlaty Globus

Já na to koukala na Youtube...a krásný bylo, jak vstali a tleskali...já vim, že je to samozřejmost, ale v tu chvíli člověku prostě dojde, že vstávaj kvuli někomu, kdo už to nikdy neuvidí a kdo už neni mezi námi *9*
  • a.n.c.a.

Re: Re: oscar

napis sem prosim jeste adresu tvy stranky...prosim...moc se mi libi *3*
  • irisbam

Re: Re: Re: Oscar

Na 100% souhlas!!!!
    Heathe, zasloužíš si to!! *14* A určitě se dívat bude, myslim, že sám je napnutý jak to dopadne *1* Moc Ti držíme palečky *4*
    Achjo, jenom škoda, že to neuvidim... kdybych aspoň věděla, v kolik se bude udílet cena za herce, protože celou noc na to koukat nemůžu :/ že bych si jako vstala jenom na něj *1*
  • perth

Re: Re: Oscar

Heathy MOC MOC DRŽÍME PALCE!!! *3* Myslím, že pokud ti tu cenu nedají, tak opravdu nehodnotí kvalitu herce, ale úplně něco jiného..Byla by to ostuda-pro ně!
    Ale já celým svým srdcem věřím, že ji dostaneš!!! *14* *14* *14*
    Takže se na nás shora dívej*4*, jak ti fandíme a vychutnávej si tu slávu *3* *14* *14* Jsme s tebou *14*
  • heatcliff

Re: Oscar

vysledky oscarů najdete na mých stránkách,já je tam vložím hned brzy ráno!ale jsem nervozni!doufam ze to vyhraje!
  • simpsons13

Oscar

Dnes jsem jela autem od babičky asi pul hodiny domů a celou cestu sem přemýšlela o tom jak to bude dojemný když heath vhraje aji brácha ktterý říkal : I když sem na sexy herečky Heath toho jokra hrál fakt skvěle a prý je Dark knight jeho nejoblíbenější film pořát se na něj spolu díváme už sme ho videli tak 5x a pořát superní film . Myslím si (nebo spíš vím) že heath si to zaslouží a že to určitě vyhraje držím mu palečky (určitě sem pak napiště jesrtli to skutečně vyhrál a odkaz na nějaký schlédnutí moc díky)
  • xchocolatex

OSCAR pro HEATHA!

ACH!! Já mu taky držim uplně nejvíc palce! *14* *4* *4* neuvidim to *9* ale doufám že až to někdo z vás bude vědět že to sme napíšete! *15* *
  • emo-anne

Zlaty Globus

Dneska byl na HBO2 zaznam z predavani zlatych globu....zase sem si poplakala:(:( Ae preju mu tooo:-*
  • dianna114

Re: Re: Re: NIKDY...

jjjj a jak už napsala a.n.c.a-filmy neumírají.
  • flondynka

Oscar

Jee už se těším na to vyhlášení Oscarů,věřím,že to Heath vyhraje.Držím palečky. *3*
  • heatcliff

Re: oscar

jo a taky jsem dal na mé stránky nové ankety! tak hlasujte! HEATH JE NEJ!!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit