-
Oscaři a knížka
Achoooj všichni! *14* Tááq sem dneska byla v knihkupectví a koupila si konečně tu knížku *14* *14* *14* !
Je nejvíc krásná,na každý stránce je nejmíň 1 obrázek.Fakt pěkně ilustrovaná,zítra začnu číst *14* *14*
Jinak Oscaři se nám blíží a budou v neděli na pondělí na Pro7 *14* *14* !
Tááq se nejvíc těším!!Zatím pápík *15* *14* -
Re: je mi hrozně
a teď si hraješ na co??? *13* -
Re: super..!
já to asi neuvidim :-(((( néééé prosím vás řeknete mi potom jak to dopadlo??? mám nervy v kýblu *9* ae věřim že vyhraje!!!!!!!!!!!!! musí!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* pls potom hned napište *14* -
super..!
Tak sem našla ty oscary..takže u nás to budou dávat na HBO v pondělí ve 2:00(ráno)..nebo potom ve 21:55 90minutovej sestřih..se těšííím.. *1* ikdyž je to blbý že je to zrovna takhle blbě..hned ten den škola..no nwm,nwm..ale to mě nezajímá..prostě škola počká..oscaři ne *1* a navíc to určitě bude stát za to..páč Heath ho určitě dostane! *14* -
..
ja uz ji chci takyyyy....budu muset popohnat postu jinak mi z toho hrabneee..i kdyz me uz hrabe dost *1* -
Re: Re: Knížka
Já jsem ji kupovala u nás v Brně u Barviče a Novotnýho-a musím je pochválit,že knížka byla hezky vystavena ve výloze.Je pravda,že v jiných knihkupectvích jsem ji neviděla.Vyzkoušej nějaký Hypermarket. -
Re: Knížka
to je teda smůla já jsem šel do knihkupectví a nic nemají,to snad není pravda,zrovna jsem chtěl být mezi prvními,kteří ji budou mít,a nic,tak mě to s... *8* *8* *8* -
Knížka
Ahoj,tak dnes jsem se dostala konečně do knihkupectví a koupila si knížku o Heathovi.Je opravdu nádherná.Jen jsem z ní vždy pocítila velký smutek,když jsem si pročítala určité kritiky k jeho filmům.Ale člověk na slova kritika nesmí moc dát.Určitě neváhejte a knížku si kupte.Jinak bych vás chtěla poprosit,. abyste nenadávali Bohu do ......!Respektuji váš názor,ale proč tak silná slova?Já vím,že vas mrzí,že Heath umřel mladý,ale lidé umírají(i mladší)a možná by bylo fajn brát to z té druhé stránky,že všechno má nějaký-pro nás zatím nepochopitelný-smysl. -
Re: Re: Re: Oscar
*8* -
Re: Re: Oscar
ae vzdyt to bude na youtubeeeee -
Re: Oscar
jé,no tu bude dojemné,jestli to vyhraje,myslím že to bude důvod i k smutku,protože si cenu Heath nepřevezme,takže asi i já,až to vyhraje,tak zároven budu štastný ale také velice smutný,protože mi to příjde líto! *9* *9* *9* a pokud půjde na podium Michel,taky z toho nebude bůhví jak v náladě,myslím že to bude pro všechny dost emoční a stresové,ale vyhrát to samozřejmě musí!bez debat! *15* -
uuuuaaaaa ja tho thaky nuwidim...mi program pro7 nechytame...ae mocz mu držim palečky... -
Re: Re: ..biografie
ne tak to by ti meli poslat hned kdyz si to obednas pres net,ja jsem si to objednavala kdyz to jeste nebylo vydany..a uz mi psali ze mi to poslali...tak cekam az mi da posta vedet... -
ale uvidis too bude to na youtube *3* ...ja se na to strasne tesim...na oscara a na Matty -
Oscar
Po dlouhém jednání s hercovými příbuznými v Austrálii nakonec bylo rozhodnuto, že pokud na nedělním ceremoniálu padne mezi vítěznými jmény Ledgerovo, půjde na pódium jeho dcerka, ale sošku bude muset odevzdat mamince. Zpátky ji dostane až po svých osmnáctých narozeninách, tedy po 28. říjnu 2023. Tehdy také bude Matilda Ledgerová oprávněna rozhodnout, jestli si Oscara ponechá, nebo ho vrátí Akademii.
Skoda ze to neuvidim chtela bych videt jeho dceru na podiu... -
Re: Re: ..biografie
Thak tho máš blbý a prodavačka je thaky blbá... -
Re: ..biografie
No já se asi také zblázním, protože dnes jsem byl v knihkupectví,a vůbec ji nedostali,prodavačka mi jen řekla, že se na ni zeptají *16* no a jako já mám dělat,co? nevím,jak dlouho jste čekali,na tu objednávku,moc dlouho? *9* -
..
doufam ze mi ta biografie prijde v pondeli jinak se zblazniiim... *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: CHYBÍ MI
njn.....rada bych se ho zeptala proc se s nim Michelle rozesla a proc umřel..... -
Re: Re: Re: Re: Re: CHYBÍ MI
tak že bych ho zítra zkusil vyvolat,jen nějaký náznak toho že by mě slyšel,ježíš *4* *8* *8* *8* takové věci se mají brát vážně! nemá si s tím člověk zahrávat!ale tak jeho duch by špatný nebyl!...ale i tak je to psicho *8* *8* *8* o tom mluvit...