-
Re: Re: Kniha
P.S.kdyz jse videla jak je u mne nastole thak sem myslela ze zacnu sileth -
Re: Re: Kniha
Já tho řícth musela *1* ..thady nekde jsem cethla komu se dosthane do ruky thak at tho napise......Ae neboj thaky se dockas *3* -
Re: Kniha
ani to neříkej,protože asi nevydržím,než si ji zítra koupím,ach at už to je!ty se máš! -
Kniha
Dneska mi přišla ta jeho biografie o Heath ledgerovi...jsou tham fakt skwělí fotky... *14* ..Heath forever -
Re: Re: Re: Re: CHYBÍ MI
Tím jsem se zabýval taky...kdyby ho našli dřív a tak...ale jak říkáš,měl to v osudu,prostě tak se to stalo,a nikdo s tím nic neudělá,taky mě to vyloženě štve,navíc nedávno jsem četl že první kdo se dozvěděl o jeho bezvědomí byla Mary-kate olsen,té to řekla hospodyně,a místo aby zavolala záchranku,tak zavolala ochranku,nechápu co ji to napadlo!jedním z důvodů jsou prý drogy a chtěla odstranit stopy,takové jsou fámy...ale co když to byla pravda a ona opravdu mohla zachránit jeho život,no to už se nikdo nikdy nedozví jak to bylo..to ví jen Heath ! možná bysme někdy měli vyvolat jeho ducha *4* jako ono je to nesmysl,ale když ho vídá Michell,tak proč to nezkusit,ne?...to by bylo,kdyby se objevil,ach mě by to vylekalo ale zároven nadchlo,ale to je nesmysl,mě též napadají takové věci,co? *4* -
Re: CHYBÍ MI
to je podle mě představa úplně normální,musím říct někdy mě to taky napadalo...no jemu by člověk těžko odolával,nemám pravdu? on měl v sobě něco,jako takový stroj touhy,kdykoli působil tak silně,že mu prostě člověk padl do náruče! jeho oči,pak rty,a takové neuvěřitelné charisma,které dával na jevo i při hraní,prostě něco! myslím že po něm toužilo a myslím že i touží miliony žen a i mužů!... takže tvá představa je mi blízká a simpatická! *4* *4* *4* no a kdyby to mělo být zachránění,tak to ještě hezčí! -
Re: Re: Re: CHYBÍ MI
no přesně,to je obrovský úspěch,to že není druhý nebo první v desítce těch ,,hvězdiček, tak to nevadí!!! a stejně pokud získá Oscara,a já pevně věřím v to že ho získá,tak pak zas půjde nahoru,myslím teda...uvidíme!Ale jak se blíží ta neděle,tak jsem čím dál víc nervózní,protože fakt si moc přeji a by to vyhrál! MOC!!! snad,ano...jen kruci,stále nemůžu najít na nějakých stránkách Candy-ke zhlédnutí,všude jsem byl,a nic...tak kdyby náhodou někdo věděl,tak at mi napíše,předem díky!I tak mě mrzí že to bude poslední Oscar v Heathovémživotě,je to strašné,když si pomyslíte že, už nikdy třeba nebude ani nominován,jen zůstanou filmy,které budou reprízovány,ale už nikdy si neřekneš:jé,v kině běží nový film Heatha. Na podzim sice přijde imaginarium,tak aspon tam to bude ještě,i když jen polovina filmu. SMUTNÉ!tolik toho mohl mýt před sebou,je to až k naštvání!!! ten život je fakt někdy krutý! a zrovna byl na Heatha... *9* -
CHYBÍ MI
Umíte si například představit dávat mu dýchání z úst do úst? (úspěšné samozřejmě) *1* No na co já hned nemyslím *14* -
Re: Re: Re: CHYBÍ MI
Pořád si říkám, když sleduju ty videa ze dne, kdy zemřel a čtu ty články..tak třeba stačilo kdyby ho našli o hodinu dříve a žil by.. *9* Ještě by ho třeba stačili zachránit..*7* Ale to jsou samé KDYBY a TŘEBA..Prostě to byl asi jeho osud, který se musel naplnit *9* Ale je mi to strašně moc líto.. *9* -
Re: Re: CHYBÍ MI
Jasně, já taky myslím..Na to, že je chudák více než rok po smrti, je to hodně slušný *3* -
Re: CHYBÍ MY-
Lidi,Heath je sice sedmý v celkovém žebříčku osobností,ale v kategorii herců je na druhém místě,tak aspon tak,ne?Takže je tu úspěšný! -
Re: Re: Re: juchůůůůůůůů
jj ja si ji jdu zase zaplatit a jeste nevim kdy mi ji poslou, cim dyl tim vic se na ni budu těšit......nemuzu se dockat *4* -
Re: Re: CHYBÍ MY
mimochodem přidal jsem nějaké tapety do filmů zkrocená hora a Candy,tak musíte počkat pár dnů než tam budou a taky nějaké tapety Heatha... -
Re: CHYBÍ MY
Jo také jsem si to říkal,je to náš anděl a je stále s námi,on ví že na něj myslíme! *4* -
Re: Re: juchůůůůůůůů
Já si ji jdu zítra koupit mám ji obědnanou tak se těším moc těším. -
Re: Re: juchůůůůůůůů
Já si ji jdu zítra koupit mám ji obědnanou tak se těším moc těším. -
CHYBÍ MY
dNES JSEM VIDĚLA FILM POJÍDAČ HŘÍCHU S HEATHEM MOC KRÁSNÝ A SMUTNÝ.Zítra budu mít tu knihu-Heath Ledger ilustrovaná biografie.Heath je určitě anděl *4* a všechny nás hlídá..nikdy nezapomenu ne ne *13* -
Re: Re: Re: Re: as
oo mooc super -
Re: Re: Re: as
SUPER! -
Re: Re: as
V nejbližší době přibyde asi tak 5 otázek , a pak ješte jeden uplnej článek :) och možná bych to mohla I VYFOTIT A DÁT TO DO OBRÁZKŮ ABY STE TO VIDĚLI GRAFICKY *14* UVIDÍME...