-
Starý články
Ahoj objevila jsem doma 6 let starý noviny a asi ve dvou je 2stránka s Hethem....No a napadlo mě že bych sem mohla přepsat celej jeden rozhovor z dob kdy nátáčel Příběh rytíře v Praze ale nechce se mi to dělat pro2 nadšence takže kdo má zájem tak odpovězte na vzkaz ... pap -
Re: Re: Re: ???heathovy filmy
no já jsem ho taky neviděl,ale tak nějaký příspěvek tam dát můžeš ne?aby tam nebylo prázdno... -
Re: Re: ???heathovy filmy
jj taky bych rada ale zrovna tohle jsem nevidela *9* -
Kráááá
Je to hrozný, umřít takhle mladej... Já se to dozvěděla někdy až o prázdninách. Nejdřív jsem vůbec nevěděla, o co jde... A pak mi došlo, že hrál v Příběhu rytíře a řikala jsem, no to snad neni možný... Ale bohužel je *9* Život je boj. -
Re: Re: Re: ???
ja bych vam rada napsala jak se to jmenuje ale posral se mi muj pocal a tam to mam ulozeny..a uz nevim tu strankuu *9* -
Re: Re: ???
jo je ted sem to tady psala... -
Re: ???heathovy filmy
lidi,Heath natočil celkem dost filmů,ale ne v každém jsou tu diskuze,takže se spolčeme,a chodme i na jiné filmy,starší,já jsem dnes byl na ruce pryč,a můj příspěvek je tam jediný,tak tam dejte něco taky,co vy na to?musíme ty diskuze rozvíjet na všech filmech...! -
Re: ???
jaké cd,nějaké je? a ano,četl jsem že scénáristé temného rytíře si nevědí rady,protože v dalších dílech batmana měl Joker dostat větší prostor,taková škoda,fakt měl toho tolik před sebou,za pár let to mohla být špička herecké branže! no a ted Jokera bude hrát někdo jiný?hm,blbé,když vezmete jak moc do toho dal,a jak to perfektně zahrál,to asi nikdo nezvládne,myslím. A je moc dojemné jak získal zlatý globus a všichni tam vstávali,tom cruis a kjate winslet dokonce plakali...smutné,ale Heath je tu pořád! -
Re: ...
jo tak to si taky myslim,by byl zavalenej nabidkama a vsichni by se mohli pretrhnout aby si zahral v jejich filmu -
Re: Re: ....
nj cdckooo... -
Re: ???
Nesla jsem na jedne strance ze vyslo pro neho i cdcko,bylo tam i vyfoceny...jsou tam pisnicky jako napriklad ze zkrocene hory nebo pisnicka U2 nebo taky pisnicka jak ju zpival v 10 duvodech... -
???
Chci se thě zeptath GALLACHER jaky cd myslíš??...Já myslela že vyšla jen knížka kterou mam objednanou,a o CD nwm..Díky mocz *3* -
...
me taky chybi....a rozhodne by dostaval hodne dobry nabidky po tom co hral jokera -
Re: ....
knizku mam objednanou *3* ale jaky cdcko??? -
Re: Heath..
Mě taky,chybí!... *9* -
...
Chybi mi.... *9* *9* -
....
Já se strašně těším na tu knížku,na stránkách tam kde jsem si to poředobednala je napsany ze to bude na skladu dneska tak doufam ze mi to behem tydne poslou abych si too mohla uz konecne precist....takovejch knizek by mohlo vyjit vic....tak ale budme radi aspon za tu jednu.....jeste bych chtela to cdcko co bylo vydany na jeho poest,ale to asi u nas teda nebude.....to vite ceska republika..je totiz na velky hovno...ale Heathovi se tady libilo :).... *4* -
Re: Heathy
Moc mi Heath chybí,proto už se těším na jeho knížku,to bude paráda,jak se do ní začtu,hlavně se budu pořád dívta na jeho fotky!bude to moje knížečka,!Zkrocená hora je opravdu nádherný film,takže radím,těm kteří ho neviděli,prosím podívejte se na něho,myslím že jedno oko nezůstane suché!a kydž pomyslíte že Heath už nežije,je to maximálně emoční dvouhodinka!Doufám že budou Matildě říkat jak krásný a senzační její tatínek byl!Protože je důležité aby to věděla!Doufám že i v ní je kus Heatha!ale to určitě!jen mě to fakt mrzí,makličká holčička přišla o takového tátu!i když s ní asi nebyl pořád díky rozchodu,to zas nevadím,protože myslím že se jí věnoval maximálně,tak je to pro ni hrozné,a je hrozné to že Heath ji neuvidí vyrůstat,a nikdy už s ní nebude!MOC MĚ TO MRZÍ,ALE FILMY TU JSOU,A V TĚCH VŽDY ZASE NA DVĚ HODINY ŽIJE!mám pravdu?můj nejhorší zážitek co se týče Heatha -bylo video kde odvážejí jeho mrtvé tělo z domu,kde žil,jak ho nakládají do vozu,to bylo pro mě hrozné k vidění,až je z toho člověku zle,brr...!že Heath,ten krásný,talentovaný no prostě usměvavý Heath je pod tím igelitem,co to není možné,tomu nechcete věřit!...no ale dost těch pochmurnych veci,ja vim že asi každý jehoi fanoušek to prožíval nebo prožívá podobně. A my mu musíme držet palce v neděli,Oscaří jsou Heathovi!!! *4* *4* *4* -
Re: Heath
Ahoj, dá se to najít na tomto odkazu http://en.wikipedia.org/wiki/Heath_ ledger
Stránka je v angličtině, konkrétně to najdeš v části Film, ve 4. sloupci other notes. Ceny, u kterých není napsáno nominated, jsou ty které vyhrál. *3* -
Heath Ledger...
Ahojte, nechchi sem moc nic psát, jen chci říct, že je mi hrozně moc líto, že Heath odešel tak mladej...Myslím, že kdyby ještě žil, tak by byl pořád stejně nádhernej a natočil by úžasný filmy...Jinak, sem jeho hrozná fanynka, úplnej blázen do něj, každej den na něj myslim... *9*