Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xchocolatex

Re: Re: Re: Re: Re: CHYBÍ MI

*4* noo ale to není špatnej nápad *1* to už mě taky jednou napadlo.. ty jo vyvolat hoo *4* ale nevim teda! *4*
  • perth

Re: Re: Re: Kniha

Je dobře, žes to napsala.. *4* a podělila se s námi o svou radost *1* Já ji mám taky objednanou *3*
  • perth

Re: Starý článek-část 4

MOC DĚKUJU!!! *3* Udělalas nám těmi články velkou radost! *1* *1* *1*
  • heatcliff

Re: Starý článek -část 3

fakt děkuji,je to super číst nějaká jeho slova, navíc ze starší doby!
  • Starý článek-část 4

Heathova filmová kariéra:
    1999:Ve filmu 10 důvodů proč tě nenávidímdobyl srdce Julie Stile

2000:Ve filmu Patriot našl svou osudovou lásku

2001: Ve filmu Příběh rytíře,který se na´táčel mimo jiné i v Praze,se naučilo jezdit na koni

2001: Ve filmu Ples příšer si zahrál syna žalářníka

2003:V novém filmu Four feathers si Heath střihl roli charakterního rebela Harryho.

Že je Heath opravdu v kurzu dokazují i další dva filmy ,ve kterých si ho budeš brzy moct vychutnat.V thrileru Sin Eater(březen)si zahraje kněze ,který pomáhá v pátránípo tajemném vrahovi ,a ve westernu Kelly Gang se objeví po boku Orlanda Blooma (červenec).To bude ale pokoukáníčko ,co?

Heath Ledger není jen herec ,ale taká žádaný model ,jehož sexy postavauž několikrát ozdobila titulní stranuprestižníich časopisů.Přesto nedovolil aby mu sláva stoupla do hlavy

Pokud to půjde Nějak se propašuje obrázek článku zatim pa-to neni poslední:)
  • a.n.c.a.

Re: Starý článek -část 3

dik cte se to hezky rada si rectu nejakej clanek kterej neni na netu protoze tam mam uz vsechno precteny:)
  • Starý článek -část 3

Napadá mě ,že by se z eventuální kamarádky mohle časem vyklubat Heathova láska,ale s tím rozhodně nesouhlasí.

Heath :Ne to těžko !Většinou se totiž zamiluju na první pohled.Tose mi rozbuší srdce a je to jasný !

Pochopitelně mě zajímá,jak vypadá dívka,která dokáže pohnout srdcem samotného Ledgera..

Heath :Typicky!Líbí se mi modrooký holky s dlouhými blond vlasy a hezkou postavou.Navíc mě přitahují zralejší krásky,klidně o hodně starší než já !

To je tedy překvapení!
    Raději obracím list .Má vlastně tak vytížený herecčas na koníčky a odpočinek?

Heath :Herectví je vlastně takovýmoje hlavní hoby ,takže si nestěžuju ,ale volno je promě taky moc důležitý.Když mám čas,jsem nejraději se svými třemi sestrami,s mámou nebo s partou .Rád si zasurfuju,zajdu na párty nebo se jen tak projíždím autem po městě jako za starých časů.

Připadá mi to idylické,ale mám takový pocit,že i Heath má nějakou tu negativní skušenost se slávou a závistí.

Heath :Myslím,že mi popularita žádnou paseku v životě neudělala.Když jsem s kámošema nejsem žádná hollywoodská hvězda,ale starej dobrej Hethclif Ledger z Perthu.Podle mě jsou na mě kamarádi spíš hrdý,než aby mi záviděli .Zajímají se o to ,co právě točím nebo co jsem zase prožil novýho .Chovají se ke mně prostě jako vždycky.

Zdá se mi skoro neuvěřitelné ,že Heath zůstal popularitou nezasažen a nikdy se nemusel trápit ztrátou závistivých kamarádů.Uznávám ale,žetahle hvězda se jako hvězda vůbec nechová,takže jediné,co mu tak můžeme závidět, je jeho šťastná povaha,smysl pro humor a upřímnost.Heath se prostě nenechal špínou Hollywoodu zasáhnout!Příjemná změna
    Konec-ale ne úplný:)
  • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: CHYBÍ MI

Třeba právě z toho hereckého nebe na nás kouká a vidí jak rádi si pouštíme jeho filmy a jak jeho dcera roste....nikdo se od tamtud jeste nevrátil on určitě vidí jak ho máme rádi. *4*
  • heatcliff

Re: Re: Re: CHYBÍ MY-

je první,to víš že jo,z herců naprostá jednička,a myslím že i jako člověk!
  • a.n.c.a.

Re: Re: CHYBÍ MY-

Jasně že je to úspěšný vždyť je rok po smrti a byl teprve na začatku svy kariery....rozjel se docela dost rychle s tema filmama...U mě je na 1.místě
  • heatcliff

tomu věřím *4* kdybys viděla jeho úsměv a oči,tak to je jasné,mě se to stát,tak omdlím! ale tak mysli na to a třeba se ti o tom bude zdát!
  • heatcliff

jo to je jasné že je úspěšný,nevadí že už nežije,ale stále je velkou hvězdou!ale aakorád si tu slávu a poctu neužívá,ach!!!on vůbec neví že je tu ted nějaká debat a že si tuo něm píšeme!a ani o o tom jak se o něm mluví po celém světě,no prostě už nic netuší,snad jen je to herecké nebe,a on tam je zářivým andělíčkem *4* !!!já myslím že jo!
  • a.n.c.a.

Re: CHYBÍ MI

umím si to predsavit i kdyz nevim jestli by me nakonec nemuseli davat dychani z ust do ust taky protoze bych se z toho asi slozila
  • a.n.c.a.

Re: Re: CHYBÍ MY-

jasně že je úspěšný nejenom c čechách ale Austrálii a Americe..... a u mě je na 1.místě
  • heatcliff

no asi jsme jediní,kdo to četli,já jak jsem to četl,tak jsem měl na jazyku jediné,to snad není pravda,mohl žít,no ale prostě už se to vrátit nedá,do pytle!!! *8* strašně mi je smutno,když vidím jeho film,tak se i směju a tak,ale najednou si řeknu,proboha vzdyt tenhle super,krásný a milý kluk už není,co je to za kravinu,to není možné....trápí mě to *9*
  • a.n.c.a.

Re: Re: CHYBÍ Mi-

Je úspěšný..!!! hlavně v Austrálii a Americe
  • a.n.c.a.

jejda ..... asi jsem s heatcliffem cetla ten samy clanek a ten jeho jsem si precetla az potom.....
  • a.n.c.a.

Mě napiste prosim taky kdyby jste meli nejakou stranku s filmem CANDY aspon ke stažení
  • a.n.c.a.

Přesně tohle jsem si taky řikala i s tou hodinou a i s tím osudem *9* a taky jsem cetla ze prve se volala Mary-Kate Olsen nez zachranka........třeba by ho stihli zachranit, ale osud je proste osud
  • heatcliff

Re: Kniha

jo jasně vím že jsi to říct musela,já bych se taky radoval!už se jí nemůžu dočkat! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit