Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Knížka

mohu vznést dotaz o jaké knížce se to bavíte?
  • l.enik

Re: Re: Heath je nej!

Proč nekupovat?To já jsem těch 35 Kč teda obětovala a časopis pečlivě uschovám doma,vždyť je krásné ho vidět že se o něm někde píše.Když s ním dávají nějaký film,tak prohlížím všechny televizní programy jestli tam náhodou není nějaký obrázek,a pokuď je (i třeba malinkatý) mám jej hned v košíku.Fakt nechápu. *9*
  • Re: Biografie

Mužu se zeptat kde bych si tu knížku mohla předkoupit?Hledala sem na netu, ale nenašla sem nic
  • a.n.c.a.

...

Už se moc těšim na knížku na to až dostane oskara..protože si ho opravdu zaslouží a taky se tešim na jeho posledni film az bude v kině...urcite na nej pujdu!!!!
  • a.n.c.a.

Re: Re: ...

Pravě jsem si taky přečetla ten clanek:)hlavní je ze ten dětský smích slyšel u Matty:)
  • Heat

Miluju ho. Toho oskara si zaslouží už zato jakej byl herec a jakej byl táta
  • a.n.c.a.

Re: =Joker=

jj a ten jeho smich *1* *4*
  • sonish-kaa

Knížka

Achooj všichni ! Tááqy se moc těším na knížku.Už jí mám objednanou v knihkupectví za 299,-!Myslím že má vyjít 19.2.2009 ...! *14* *14* *14*
    Už se nejwíc těším,až si ju přečtu *3*
    Beztak ju přečtu za jeden den *15*
    Heath byl nej A JE nej furt *13* *1*
    I LOVE YOU HEATH LEDGER!!!
    *14* *14*
  • casopis sedm

Já jsem si dnes koupil dvd čtyři pírka, a sedm ,sice je tam jen malá tabulka,ale každá věc je dobrá!a chci zbírat vše,takže mne kvůli němu nevadilo dát 35 korun,a ještě si dnes kupuju časopis Enigma, tam je totiž Joker a asi i něco o Heathovi!Heath je tu navždy, pro mě nikdy neodešel,i když vím že to není pravda...
  • kamigava

=Joker=

I believe whatever doesn't kill you... simply makes you...
    ... STRANGER ! HA HA HA
    Why so serious ? HA HA HA
    Let's put a smile on that face !? HA HA HA *15*
    Heath zahrál nejlepšího =Jokera= v historii !!!!! *8* *14*
    I'm big big big faaaan of = The Dark Knight= !!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • gallacher

Re: Re: ..

přesne
  • perth

Děti

Leda, že by měl každé s jinou *1* To by pak problém nebyl *1*
    Ale já vím, že přestože nebyli spolu, Michelle miloval *14*
  • perth

Re: ..

Je, ale jsem ráda, že stihl aspoň jedno..Aspoň Matty nám ho pořád bude připomínat *3* a samozřejmě všechny jeho skvělé filmy *14*
    Představa 6dětí je hezká, ale myslím, že realita by byla jiná..Michelle má docela dobře našlápnutou hereckou kariéru..
    Ale to, že si to přál, svědčí o tom, jaký to byl člověk a je o důvod navíc, proč ho tak milovat *14*
  • gallacher

..

A s tema dětma jak ste ady psali....je to uzasny,ale smutny *9* *9* ...
  • gallacher

Re: Biografie

az mi tojde tak sem budu psat romany..
  • perth

Biografie

Prosím komu se dostane jako prvnímu do ruky ta knížka, napište jak se vám líbí *3* a co tam píší nového..*7* Vím, že má vyjít někdy v neděli, ale jsem nedočkavá *8*
  • perth

Re: Heath je nej!

Je tam jen jeden sloupeček. Doporučuji jen přečíst a nekupovat. Píšou tam, kdo tak asi dostane OSKARA..Kate Winslet, Heath Ledger.. *3*
  • Heath je nej!

Ani nevím že sedm je s Heathem, nebo není, to si ho musím koupit!a oscaři se blíží!vyhraje,vím to a doufám v to!!!protože si to zaslouží! mrzí mě že to neuvidí,ale nic se nedá dělat!bohužel,i tak na něj myslím,a myslet budu!!!
  • emo-anne

casopis sedm

ta tabulka je tam fakt zajimava akorat uz jsem vse vedela a navic je tam toho hrozne malo...ani jsem si to nekupovala jenom precetla:) ae ctyri pirka jsem si koupila i kdyz to mam nahrane:)
  • emo-anne

Re: ...

jj je to prawda:D:D 6 bylo pry jejich magicke cislo:) rikal ze si pral vstat a slyset detsky smich:) tak jak to bylo s matildou:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit