Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heath

úžasnej a krásnej kluk a supr herec*.*
  • mymy

Re: Re: Zkrocená hora

jj je ro fakt krásnej film
  • a.n.c.a.

Re: Zkrocená hora

jj me taky
  • denina8

Zkrocená hora

Zkrocená hora je vážně pěknej film..taky se mi dost líbí...Heath 4ever *14*
  • a.n.c.a.

...

Tak si tak ctu a Heath chtěl mít nejmíň 6 dětí *8* ... zajimalo by mě jestli je to pravda... *14* *4*
  • gallacher

Re: dvd

clovek to tady pise aby si to lidi precetli a oni si to neprectou a blbě se na to ptaji...sorry nic proti
  • Re: Re: zkrocená hora

http://www.dlouhefilmy.com/index.ph p?page=movie&name=zkrocena-hora-bro keback-mountain
    ale nwm v jakí je to kvalitě..takže kdyžtak promin..
  • Re: dvd

j bonusi tam jsou *3*
  • Re: zkrocená hora

ahoj hele tak ju semka písni tu zkrocenou horu pls. byla by jsi faakt moc hodná já ju nikde nemužu sehnat a i kdyby to bylo ve slovenštině tak mi to tolik nevadí *1* mno ale bylo by to lepší v češtině mno :-D
  • Re: Oscar 2009

Hele tak to teda nevím jestli ho uvidíš,protože heaht už umřel a to v roku 2008.tak nevím co tady valíš!!!!:D,seš vedle jak ta jedle káčo..a nebudte z něho tak všicí hotoví!dyt sou i lepší herci..je to trapárna co to sem všecko píšete za pičoviny!!neříkám že nebyl dobrý herec,ale znám lepší a hezčí herce!!zdarec palec japonec kopanec *1* *1*
  • dvd

Ahoj, hele jak teďka vyšlo s bleskem dvd čtyři pírka...nevíte jestli jsou u toho i bonusy?
  • zkrocená hora

hej lidičky..našla sem na jedné netové stránce film zkrocenou horu..jestli sem teda neviděla špatně..tak jestli budete chtít odkaz tak sem pisněte...ale možná to je ve slovenštině..nwm..ale doufám že ne:)
  • mymy

Re: ...mymy

Jj tak dík *3*
  • gallacher

..wendy.94941

taky uz se na to strasne tesim....boze ja ho tak miluju......Heathy forever in My heart....always and forever... *14*
  • gallacher

...mymy

Jo 15tyho,ale mozna se to jeste spozdi,ja nevim,mam to predobednany tak az to oni budou mit tak mi to poslou :)
  • mymy

Re: Re: ..gallacher

kdy má přesně vyjít?..15.?..trochu pomalá no.. *1* ne já o tom vim už dávno že má vyjít ale nák sem nechytla kdy přesně..někdo pomalej holt no *1*
  • wendy.94941

Re: Sem moc ráda

teď už je na pátém místě... *9* v žebříčku na osobnostech může být i poslední, s tím my moc nenaděláme...důležité je, na kolikátém místě je v našem srdci, u mě je to místo první! *4* *3*
  • wendy.94941

Re: ..gallacher

teď jsem to sem chtěla napsat...byla jsi rychlejší... *1* *1* ty čtyři pírka mi dneska koupila mamka, tak jsem tady chtěla infotmovat o prodeji...jinak..datum vydání ilustrované biografie se blíží!! juchůů!! *1* *1*
  • Re: ..

Ahoj holky Heathuv plakát vyšel tedkom v Bravu......Já vím že jsem blesk ale jen pro zajímavost
  • a.n.c.a.

Re: Sem moc ráda

jj presne tak... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit