Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iglue

Re: Navždy

souhlasíím *1*
  • slimshady

Re: Heath Ledger LOwe ju

jj byl fakt hezkkej a moc dobre hral a hlavne ve filmu 10 duvodu proc te nanavidim nebo kletba bratri Grimmu. *9* *14* *8*
  • angel15

kašlete na to

to nemá smysl to hodnoceni!na to kašlete:),ale až se budou předavat ty ceny v USA tak tam to ma vyznam neee? *3*
  • vyhlaseni

ano urcite,to bude prenaset nejaky kanal,nejsem si jisty, ale myslim ze vetsinou to prenasi CT dvě,a mozna jeste nekdo,to se uvidi,vsak jeste je nejaky cas...tak potom budou presne informace!
  • Re: Re: ch jo..

A mam dotaz bude v televizi to vyhlaseni??nebo kde mam hledat vysledky??a nevite v kolik hodin?
  • Heath

Prosím vás,zase o něco klesl,i když je stále na pátém,tak prosím všechny jeho fanoušky,choďte tu!...tak zas je to jedno,tahle anketa stejně asi nemá úroveň,když mezi prvními jsou ti,kteří tam jsou!...Heath je tu ze všech nejlepší,nikdo z nich mu tady nesahá ani po kotníky,myslím ti tady v té desítce...Ani nevím, co tu vůbec dělají! *10* !Už se nemůžu dočkat, až zas v telvizi dají nějaký jeho film...Ale na Nova Cinema,mají na jaře dávat ZKROCENOU HORU,tak pro ty, kteří ji neviděli,tak doporučuju, podívejte se,abyste to zas nepropásli!!!Je to nádherný, ale strašně smutný film!Ale je to zážitek!!!ach ten Heath...
  • Re: Re: Re: Re: ..

Jentak dál *4*
  • Re: Re: Re: Re: V našich srdcích-je Heath

Depka depka depka pořád dokola .....mam takový hrůzný myšlenky ,aaa heathe .. Navždy mu zůstanem věrný !!! teď mluvim za všechny.Nejde na něj zapomenout v našich srdcích fakt zůstane navždy!
  • Re: Navždy

Ty datumy tam už moc ne :(
  • barca00

Heath Ledger LOwe ju

Ahoj..lidi já swámi souhlasím Heath Ledger byl nejlepší herec na celým swětě *14* *14* i když umřel je pro mě nej a wřdy bude... *5* *14*
  • gallacher

Re: Re: Re: Biografie

jooooo...vzdyt to furt rikam..
  • gallacher

Re: Re: Biografie

*9*
  • tetka.betka

Re: Re: Biografie

to vyšla i o heathovi knížka? tu chci!!
  • Re: Re: Bratři Grimmové

Ty se maj .... *4*
  • Re: Biografie

já si ji koupím normálně v knihkupectví,ale těším se,jsem rád že je taková knížka,budou tam jeho fotky,a nabíc aspon trochu zapomenu na jeho smrt,protože se vrátím do jeho života,v době kdy byl šťastný *4*
  • Re: Re: Biografie

prekvapuje me ze to nevite,takova udalost,prvni knizka o nem a nikdo to nevi.zajimavi...
  • Re: Biografie

Biografie vyjde pristi nedeli,aspon by mela.MOzna se to spozdi.Je to ilustrovana biografie,jsou tam hlavne fotky ale i informace o celem jeho zivote.Najdes to na seznamu kdyz das zbozi a napises tam Heath Ledger tak ti to tam vyjede nekolik odkazu.a tam si to muzes predobednat.
  • Biografie

Jaká biografie mužete mi to někdo přiblížit jako kde to najdu kdy to vyjde co tam bude všechno moc prosím o toto nemužu příd . Moc prosím *9*
  • Biografie

Tak co?kolik z vas ma predoobednanou jeho Biografii ktera vyjde pristi tyden?ja uz asi tri tydny..a nemuzu se ji dockat..vyjde me to na 345Kč i s postovnym...Ilustrovana biografie Heatha ...no nekup to *3* ....tesiiim seee
  • Ahoj

Ahoj fanoušci Heatha od oby co ho mám ráda a co jsem se dozvěděla o jehho smrti to dost prožívám málokdo to chápe ale vím že pravý fanoušci jsou na tom podobně. Nezapomeňte na něj.
    Kdo chce popovídat mí icq: 357604849

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit