-
Joker
Me jeho smich v temnym rytirovi pripomina strasne toho zlyho klauna z jednoho filmu...a je drsny jak tam zmenil hlas.... -
Re: ch jo..
vyhlášení bude 22.února... *3* -
ch jo..
v bravíčku je Heathův plakát, tak si ho kupte kdo ho nemá :-) je tam mocinky hezkej, jo chci se zeptat kdy budou ti Oskaři? všichni o tom mluví..ale ja nejsem mooc v obraze..tak sorry -
Re: Re: Re: Re: V našich srdcích-je Heath
Jo jo v Temným rytíři byl skvělej :) *14* Ten jeho smích tam *1* -
Re: V našich srdcích-je Heath
Ahoj naprosto s tebou souhlasím já Heatha pořád zbožňuju byl a bude skvělej herec. V temným rytíři zahrál Jokera naprosto bez konkurenčně :) No jo no.
Ráda s tebou pokecám klidně se ozvi na mejl páá -
Re: Re: Re: V našich srdcích-je Heath
jo to je a strašně těžký,já s tím taky moc bojoju,nekdy se mi to dari ale nekdy ne,nekdy fakt mam takovou depku ze bych jedla antidepresiva....Ale on mel hodne velkej smysl pro humor a velkej smisek,tak mu udelame radost a budeme na neho vzpominat s usmevem,ale to neznamena ze si nepobrecime,třeba jak umře na konci Patriota,nebo si pobrecime na dušičky a na jeho narozky a na den umrtí.A s usmevem na neho budeme vzpominat pri divani se na Casanovu a na dalsi jeho same uzasne filmy,jine ani nemel...a uz se tesim na Imaginarium....a taky se zasmejeme u Temnyho rytire..u jeho super magickeho triku a nebo Ale ale nechceme aby nam tady vybuchly emoce *1* *1* a nebo cingy lingy cingy lingy taaady daaady daaaa *15* ......... Myslíme na tebe Heathyyyy *9* -
Re: Vzpomínka
je strašnš moc líto že sem nic nenapsala 22.1.2009 k vyjádření jak je mi moc líto že už mezi námi není. Já sem jeho fanynka asi třičtvrtě roku.A velmi se stydím zato že mi uniklo že už nežije viděla jsem všechny filmy co natočil . a určitě byl užasnej a v mym srdce zustane navždy. -
Re: Re: V našich srdcích-je Heath
Asi máš pravdu, měli bysme na něj vzpomínat s úsměvem a mít radost z jeho filmů!Jenže je to fakt těžký,prostě jakoby to nešlo překousnout! *9* -
Re: Navždy
jojo.. je kráásnejj -
Re: Re: V našich srdcích-je Heath
Sorry překlik v Perthu -
Re: V našich srdcích-je Heath
Myslíš ten jak tam "jeli" na te kare nebo co to je :D to bylo dobry,u toho jsem se chlamala skoro az na zemi.........nesmima na neho vzpominat s brekem,ja vim je to tezky,ja taky nekdy kvuli tomu brecim,ale on je srandysta tak by jsme na neho meli vzpominat s usmevem...neco jak rodina v Parthu na úplazi,sice Michelle zrovna moc dvakrat nemusim,kvuli tomu ze se rozesli a Heath se bal ze prijde o Matty,ale v jednom mela pravdu kdyz rekla....'Tohle by si Heath přál,naši lásku a zapadající slunce' -
Re: Re: Re: ..
jo to teda jsem... -
V našich srdcích-je Heath
zrovna včera jsem si pouštěl americkou talk show:Elen show,kde byl v roce 2006 host Heath,a byl neuvěřitelně zábavný,milý,krásný,opravdu já si ten rozhovor pouštím denně,a je nemožné,když se na něj díváte,a řeknete si že tento člověk nežije!to je strašné,navíc byl tak mladý,zrovn letos by oslavil 30.narozeniny,hrůza.Až je z toho člověku zle,a cítí takovou nespravedlivost a smutek! *9* -
Re: Re: ..
velký blázen jako myšleno v ženském rodě... *15* -
Re: ..
ty jsi asi velký blázen do Heatha že?Já se ti nedivím... -
Navždy
Taky jsem si koupila to bravo a plakat je fakt uuzasnej *3* -
Re: Navždy
akorat tak buh,protoze co ja vim tak to byla nestastna nahoda...presneji....selhani srdce v dusledku uplneho vycerpani organismu....a jak my vime buh je peknej hajzl.. -
Re: Bratři Grimmové
tam tech ceskej hercu bylo vic a taky v pribehu rytire.. -
Bratři Grimmové
Ahoj viděli ste Kletba Bratří Grimmů,je skvělý že si s Heathem zahrál ten českej herec co ? -
Navždy
Život je tak krutý,radši ho neberte vážně ,jak vidíte stejně z něj živý nevyváznete... Joker by nás za tkový řeči všechny vodstřelil,Heath byl naprosto talentovanrj dokonalej milej herec s budoucností ,je taková škoda že mu tu budoucnost někdo vzaL....