Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hacimaja

Re: Re: Re: Re: Re: Heath až na 4. místě

Hele víš co? Hádat se s tebou nechcu a ani nebudu...Nechodím sem, abych se tady hádala s někým, kdo si myslí, že je nejinteligentnější ze všech co sem vůbec chodí nebo co, ale proto, abych si mohla pokecat s lidma, kteří měli Heatha stejně rádi jako já, mají a pořád mít budou...Uznávám, že urážkama mu život nevrátím ani to 2.místo v navštěvovanosti..Doufám že teď už jsi spokojená a přestaneš mě urážet, protože jestli jsem tě něčím urazila já, tak ti tady přede všema skláním omluvu..!Těšilo mě
  • milacek heath

ahoj fandove heatha prosim piste mi na icq:415709306 miluji te heathe ledgere
    *1* *1* *14* *14* *14* *14*
  • milujite heathe

ahoj lidicki heath byl fantasticki a ja ho miluju a vi vsichni jako ja,miluji ho ja jsem mela k nemu pouto prvni film co jsem videla byl o nem mam o nem vsecicko a kdo semnou pisete mi na icq:415709306 dik ´milovnici heatha
    *1* *1* *3* *14* *14* *14* *3* *14*
  • sonish-kaa

Plakát

Achoooj,dneska sem si koupila dnešní bravo s PLAKÁTEM HEATHEM LEDGEREM.Mno akorát to datum tam nemuseli dávát mno *9*
    Ale jinak je plakátek hezounkej,chystám si ho vylepit;-)
    Heath byl a JE pořád nejlepší herec!! *15* *14* Oblíbila jsem si ho až tento rok mno *9* Ale přesto ho mám ráda *3*
    Myslím si,že to byl talentovaný,hodný,laskavý,sympatický..atd
    chlap!!!Je to prostě nej HEREC a nikdy nevyhasne!!! *5* *14* *14* *14* *14*
    Je jedno jestli bude 4. nebo na 8. místě,hlavní je,že je hluboko v našich srdcích!!! *14* *14* *14*
    Heathe,zbožňujem TĚ *14* *14* *14*
  • gallacher

..

Zapomenout,zapomenout,to se řekne lehce,ale moje srdce zapomenout nechce... *9*
  • gallacher

..

Ja fakt obdivuju lidi,kteri dokazou rict....No co my zijeme dal....jenze,v mym pripade to ani nepujde.Heath pro me znamenal,znamena a znamenat bude celej svet a ja se nedokazu za boha smirit s tim ze uz tady neni,vsichni ho nosime v sobe,jenze porad je ve me ten pocit,že umřel nejvetsi talent,hereckeho sveta a muj oblibenej herec.. *9*
  • gallacher

citat

Na netu jsem nasla tenhle citat....a je to pravda pravdouci....Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.
  • gallacher

Zlaty Otto

Takze vsichni do ruky mobil a piseme BR HEREC 10 a odesilame na cislo 9001503.......podporime ho na zlatyho ottu...
  • ivette

vzpomínáme

Už prosím vás neřešte ty příčky o to tu vůbec nejde- tak je navštěvovanější Miley nebo Robert ale na tom nezáleží...i dobrá většina z těch co navštěvují ty ''aktuální hvězdy'' heatha měli rádi a jeho smrt se jich velmi dotkla!! jenže čas jde prostě dál a my bychom měli taky...NIKDY opakuji vážně NIKDY na heatha nezapomenu a vždy ho budu považovat za jednoho z nejlepších herců co tu kdy byli.. obdivuji ho a před jeho hereckým talentem smekám!!!a tak tedy vás skoro prosím-neřešte to.. tahle stránka by měla sloužit jako hezké vzpomínání na něj!! a né jako potrhlá rvačka o to kdo se udrží nejdéle na výsluní první příčky.. -!!vzpomínejte na něj a obdivujte ho!!- tohle si to
    tiž HEATH zaslouží... navždy tu zůstane s náma v našich sdíčkách a to je nejdůležitější!!! R.I.P. HEATH LEDGER
  • emo-anne

bravo

Vravo uz mám taky:) Na plakátku je nadhernej akorat me vzdycky stve ze tam napisou to datum umrti:(:( Ae pro me furt zije v mem srdicku:)
  • flondynka

Bravo

Ahojky,jsem si dneska koupila to Bravo a je tam s Heathem moc hezkej plakát,ale nemuseli tam dávat to datum úmrtí,to se na to podívam a hned se mi to připomene *9* Ale tak stejně je to krásnej plakát *4* S tim Oscarem máte pravdu,jsem ráda,že to vypadá,že to Heath dostane,ale je to smutný,že tam nebude,že si pro to nepříde a nebude rád,že ta námaha za Jokera stála za to.Je to hrozný. *9* Chudák Heath,neměl umřít. *9* Měl tam být.Ale bohužel nenaděláme nic,hlavně,že to ocenění dostane a bude to sledovat zeshora.Hlavní je,že navždy zůstane v našich srdcích. *4*
  • gallacher

Re: Re: Re: Ste dobří!!

JO.je jedno na kolikatym je miste na nejake blbe strance...hlavni je ze u nas je na 1. miste a tam taky zustane..
  • piper002

Re: Re: Ste dobří!!

tohle neřeš:D co na tom záleží ..fakt je ot trapný tohle
  • Re: Re: Re: Re: Heath až na 4. místě

Kritizovat budu ledatak takový pubertální holčičky jako jsi ty, a soudit si budu taky co chci ;) No jo, teďka si mi to teda strašně nandala viď? Bež se pochlubit svým kamarádkám, které jsou jako ty, a naivně doufají, že mu těma úrážkama snad vrátí život ;) A nebo víš co? Zajdi si na fórum Heath Ledger na lide.cz, tam tě za tyhle kecy snad pošlou někam rovnou ;) A debata je od toho, aby se svobodně projevil svůj názor, ale to jen tak mimochodem ;) A tou větou "je mi skoro 15"....tím si mě teda vážně dostala ;)
  • gallacher

Re: Ste dobří!!

my za to ale nemuzeme.
  • piper002

Re: Re: ...Heath

nikomu neporučíte koho má mít rád..já už bych tenhle žebříček neřešila..samozřejmě potěší, když vidíme že šůlhá nahoru, ale pro nás se nic nezmění ani když bude klesat...milujem ho:)
  • tetka.betka

Ste dobří!!

heath už je 5 ste dobří to jo!! fajně jede dolů..
  • gallacher

..

to je pravda,ale zase on se na to urcite diva zezhora,to by si ujit nenechal....
  • mandy001

Heath

mno je to blbý protože mohl si toho oscara odníst sám škoda že už nežije..... *9* *9*
  • Re: ...Pravda!

To je pravda,bylo by lepší , kdyby si ty ocenění odnesl sám,je mi to hrozně líto,že na Oscarech bude chybět!, ale je to tak,a nic s tím nikdo neudělá,taková je prostě pravda,i když není zrovna příjemná, ale je to tak!Ale opravdu mě to hrozně mrzí,ta představa že toho Oscara získá a oni budou říkat jeho jméno,a on tam nebude,on to neuvidí,i když bude řeč o něm,najednu stranu budu strašně rád,když to získá!ale bude mi to zároveň líto!protože on si to neužije.Ale samozřejmě to musí vyhrát,to je jasné!Ale zároveň to bude jeho poslední Oscar v životě,a také je to jeho poslední nominace,i když mmožná ještě je tu to Imagnarium,co má na podzim přijít do kin,no...Škoda že ten úspěch nevidí,a že těch úspěchů už bylo!Doufám jen že se o něm bude vždy mluvit jako o herci,který do filmového světa něco přinesl,protože je to pravda,podle mne to byl jeden z nejlepších herců mladé kategorie,a za pár let z něj mohla být taková hvězda třeba jako, nevím...no prostě že to mohl být jeden z nejuznávanějších herců,to je můj názor a myslím že si to myslí více lidí!Nevíte teda nikdo o tom filmu Candy,kde bych ho našel,na jaké stránce?Heath-ALWAYS!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit